kızlar yeri ve zamanı değil ama elektrikli süpürgemi değiştireceğim hangi marka ve model tavsiye edersiniz??
hmm toz torbalımı canım sulu olandan var bende rowenta hiç memnun değilim. siemense de bir bakayım o zaman teşekkür canım.canım bende yeni aldım.siemens marka.çok memnunum tavsiye ederim.hem emiş gücü çok iyi.hemde minimum gürültü yapması beni çok memnun etti.
Vidim bana dr günlük pedlerden kullanma sakın dedi ben normal bezi ütüleyip kullanıyorum sen ablana sordunmu o bilir bi sakıncası varmı yokmu??
bugün herkes gezmede, bense evde pinekliyorum, gidecek kimsem yok, annemler ve akrabalarımız Mersin de, eşimin akrabalarını tanımıyorum, eşim köydesenağlamasenağlama
ben yalnızımsenağlama çok duygulandım şimdi, hepiniz ne güzel anneleirnizin yanına gidebilmişsiniz bense,,, 8 aydır gidemedim, daha da ne zaman gidebileceğim belli değil offffff:1no2:
vidicim cnm benim basin saolsun :teselli:
anneciginin mekani cennet olsun huzurlu yatsin
emin olki o seni görüyor ve senin gibi bi kizi damadi oldugu icin ve torunu olcagi icin cok gurur duyuyordur :teselli:
saol canım benim.bende hep öyle düşünüyorum,mutlaka bizi görüyordur diye,ve hep öyle mutlu olmaya çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?