2009 Şubat Anneleri

tatoş canım Allah şifa versin bebeğini sana bağışlamış Rabbim şimdi iyi olduğunuza çok sevindim Allah kimseye evlat acısı vermesin

kızlar size de iyi akşamlar nasılsınız bakalım kaynatmışsınız gene dün çok yoruldum öyleki yorgunluktan uyuyamadım biliyorsunuz benim bir de kas hastalığım var bittim yani o kadar kötüydüm herkese tekaradan hayırlı bayramlar görüşürüz kızlar ben kaçtım şimdilik

kizlar daha yeni geldik eve iyi gecti günümüz saat 4 gibi ordaydik saat 6 gibi ordan ciktik
yani yedi icti kacti gibi oldu ama oglum zaten saat 8 de yataga giriyor bizde sabah 5-6 gibi uyaniyoruz cok duramadik

kayinvalide dediki ben su böregi yapicaktim bi kere denedim biseye benzemedi diye k.peder börek yaptirmis kaydirigubbakcemile3 bizde et sevmeyiz saolsunlar bizi düsünüp et cikarmadilar sofraya biliyorlar esim ve ben yemeyiz kaydirigubbakcemile5
zaten cikarsalardi benim migdem kaldirmazdi

aybukecim sen tek degilsin bende annemi 4 yildir hic görmüyorum hatta 5. yila girdik :teselli: bebisin dogsun annecigini görürsün ins. cnmm a.s.

canım bende yeni aldım.siemens marka.çok memnunum tavsiye ederim.hem emiş gücü çok iyi.hemde minimum gürültü yapması beni çok memnun etti.
hmm toz torbalımı canım sulu olandan var bende rowenta hiç memnun değilim. siemense de bir bakayım o zaman teşekkür canım.

Totoşcum çok sevindim, inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun dualarımız seninle

slm kızlar,misafirlikteyim ama hemen bi fırsat bulup bakayım dedim napıonuz diye:))
AKVARYUM hoşgeldin canım aramıza
ŞİRİNCEK canım ben philipsin maraton modelini kullanıyorum,torbasız hepa filtreli,sulu değil ama.çokta memnunum,hatta evime birkere yardımcı bayan almıştım o çok beğenmişti eee malum bu işin ustası onlar,o zaman benimde içim rahat etti doğru bi model seçmişim diye.ama tabi ben alalı 1,5 yıl oldu daha iyi modeller çıkmıştır.

Vidim bana dr günlük pedlerden kullanma sakın dedi ben normal bezi ütüleyip kullanıyorum sen ablana sordunmu o bilir bi sakıncası varmı yokmu??

canım kullanmamda sakınca olmadığını söyledi ama günde 3 kere falan değiştiriyorum yani kesinlikle ıslak bırakmıyorum,bide üzeri naylon gibi olanlardan değil daha kalın olanlardan kullanıyorum.

canım ya üzme kendini,en azından yanına gidemesende uzakta da olsa toprak üstünde bir annen olduğunu bilmek bile insanın içini rahatlatır.bak ben napayım ocakta tam 5 yıl olacak annemi kaybedeli, üstelikte öyle yaşlılık,hastalık falanda değil şohben zehirlenmesiyle aniden kaybettim annemi,ne evlendiğimi nede torununu görebildi.nur içinde yatsın senağlamasenağlama iyi tarafından bak canım tamammı sıkma canınıa.s.

vidicim cnm benim basin saolsun :teselli:
anneciginin mekani cennet olsun huzurlu yatsin
emin olki o seni görüyor ve senin gibi bi kizi damadi oldugu icin ve torunu olcagi icin cok gurur duyuyordur :teselli:

vidicim cnm benim basin saolsun :teselli:
anneciginin mekani cennet olsun huzurlu yatsin
emin olki o seni görüyor ve senin gibi bi kizi damadi oldugu icin ve torunu olcagi icin cok gurur duyuyordur :teselli:

saol canım benim.bende hep öyle düşünüyorum,mutlaka bizi görüyordur diye,ve hep öyle mutlu olmaya çalışıyorum...

vidicim yaa sacima bi degisiklik yapmak istiyorum kahkül yaptirsammi acaba diye düsünüyorum kararsizim ama yakisirmi acaba yaa
cok SIKIILDIM hep ayniyim cok kararsizim ama hem böyle hosuma gidiyor hemde kahkül olsaydi degidik olurdu diyorum

Ahh Vidi başın sağolsun, mekanı cennet olsun annenin. Aynı ani şofben acısını, ben de bu anneler gününde kız kardeşimi kaybederek yaşadım. Ardında 8 yaşında oğlunu bıraktı. Ve ben haziran ayında hamile olduğumu öğrendim. Ne acımı, ne sevincimi yaşayabildim. Allah'ım kimselere böyle acılar göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…