selam arkadaşlar...
uzun bir aradan sonra nihayet dönebildim aranıza:))
tam olarak 8 kasımda hastaneye yattım ve bugün yani 8 aralıkda taburcu oldum...uzun , yorucu ,ve bir okadar da kötü günler geçirdim...şuan eve gelmenin mutluluğunu yaşıyorum sezeryanla dünyaya gözlerini açtı minik oğlum henüz 1.300 gr lakin canımın yarısı küçük oğlum yani henüz 3 günlük miniğim hastanede mücadelesini sürdürüyor..öncelikle benden duasını esirgemeyen arkadaşlarıma binlerce teşekkürler..rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...
slm kızlar,misafirlikteyim ama hemen bi fırsat bulup bakayım dedim napıonuz diye:))
AKVARYUM hoşgeldin canım aramıza
ŞİRİNCEK canım ben philipsin maraton modelini kullanıyorum,torbasız hepa filtreli,sulu değil ama.çokta memnunum,hatta evime birkere yardımcı bayan almıştım o çok beğenmişti eee malum bu işin ustası onlar,o zaman benimde içim rahat etti doğru bi model seçmişim diye.ama tabi ben alalı 1,5 yıl oldu daha iyi modeller çıkmıştır.
Ahh Vidi başın sağolsun, mekanı cennet olsun annenin. Aynı ani şofben acısını, ben de bu anneler gününde kız kardeşimi kaybederek yaşadım. Ardında 8 yaşında oğlunu bıraktı. Ve ben haziran ayında hamile olduğumu öğrendim. Ne acımı, ne sevincimi yaşayabildim. Allah'ım kimselere böyle acılar göstermesin.
akvaryum hoşgeldin cinsiyeti ne bebişinin
Akvaryum sende aramıza hoşgeldin, doğum tarihi ne zaman bebeğinin
canım walla bence sana yakışır,kahkül veya böyle saçlarının sadece ön kısımlarına katta verdirebilirsin,aslında tam katta değil hani parça parça kesim yapıyorlarya,siyah saçta çok hoş duruyor.vidicim yaa sacima bi degisiklik yapmak istiyorum kahkül yaptirsammi acaba diye düsünüyorum kararsizim ama yakisirmi acaba yaa
cok SIKIILDIM hep ayniyim cok kararsizim ama hem böyle hosuma gidiyor hemde kahkül olsaydi degidik olurdu diyorum
VİDİCİM evet senin süpürgeyi çok methediyorlar.eşimde duymuş philipsin maratonun kalitesini bu hepa filtreyi yıkıyormusun yoksa belli süre aralıklarında değiştiriyormusun canım??
kızlar nasılsınız bugun kımsecıkler yok
tatoscum cok gecmıs olsun tabıı ayrıca hayırlı olsun kavustun bebeğine erkenden allahın ıznıyle hersey yolunda gıderde bızde senden mutlu haberler alırız .kızlar kım varsa bana bı yazsın dun aksamdan berı vajınal bolgede cok fena ağrı var neden olabılır hıc olmamıstı bugune kaar dayanılmaz oluyo bazen doktora gıtmeyede korkuyorum sızlerdede oluyomu hıc sankı cok kotu darbe almıs gıbı bır ağrı kalkarken yatarken donerken otururken her zaman var sabah oldu hala gecmedı neden olabılır acaba korkuyorum ya
selam kızlar nolmus böyle kimler kime anlıyamadım.kaynanadan giriyorum gecmişi okuyamadım.kim vefat etti allah sabır versin
selam arkadaşlar...
uzun bir aradan sonra nihayet dönebildim aranıza:))
tam olarak 8 kasımda hastaneye yattım ve bugün yani 8 aralıkda taburcu oldum...uzun , yorucu ,ve bir okadar da kötü günler geçirdim...şuan eve gelmenin mutluluğunu yaşıyorum sezeryanla dünyaya gözlerini açtı minik oğlum henüz 1.300 gr lakin canımın yarısı küçük oğlum yani henüz 3 günlük miniğim hastanede mücadelesini sürdürüyor..öncelikle benden duasını esirgemeyen arkadaşlarıma binlerce teşekkürler..rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?