2009 Şubat Anneleri

canım çok geçmiş olsun ve ayrıca gözün aydın..Allah yavrunu sana bağışlasın üzülme Allah'ım şifasını da verir sen inançlı ol yeter Allah yardımcın olsun....bütün hamişlerede iyi bayramlar ve hayırlı doğumlar...kaydirigubbakcemile3

VİDİCİM evet senin süpürgeyi çok methediyorlar.eşimde duymuş philipsin maratonun kalitesini bu hepa filtreyi yıkıyormusun yoksa belli süre aralıklarında değiştiriyormusun canım??

vidi ,FreeKahlo bu arada başınız sağolsun mekanları cennet olsun ne diyelim ölüm acısı heleki ani ölümler çok acıklı oluyor. toprakları bol olsun

cnm seninde basin saolsun
yavrum kiyamam ben ona yaa daha cok kücükmüs senağlama

vidi başın sağolsun tatlım. Allah sana ve bebişine uzun ömürler versin . tabi eşinede.
akvaryum sende aramıza hoşgeldin tatlım..

Günaydın kızlar..canlarım ya hepinize teşekkür ederim.canınızı sıkmak istemezdim ama böyle zamanlarda insan paylaşınca daha iyi hissediyor,çook seviyorum hepinizi..Şeniz
canım walla bence sana yakışır,kahkül veya böyle saçlarının sadece ön kısımlarına katta verdirebilirsin,aslında tam katta değil hani parça parça kesim yapıyorlarya,siyah saçta çok hoş duruyor.

VİDİCİM evet senin süpürgeyi çok methediyorlar.eşimde duymuş philipsin maratonun kalitesini bu hepa filtreyi yıkıyormusun yoksa belli süre aralıklarında değiştiriyormusun canım??

yok canım yıkanmıyor ama ne kadarda bir değiştirmek gerekiyor bilmiyorum.içinde ufak bi fırçası var onunla temizliyorsun boşaltıktan sonra.

kızlar nasılsınız bugun kımsecıkler yok
tatoscum cok gecmıs olsun tabıı ayrıca hayırlı olsun kavustun bebeğine erkenden allahın ıznıyle hersey yolunda gıderde bızde senden mutlu haberler alırız .kızlar kım varsa bana bı yazsın dun aksamdan berı vajınal bolgede cok fena ağrı var neden olabılır hıc olmamıstı bugune kaar dayanılmaz oluyo bazen doktora gıtmeyede korkuyorum sızlerdede oluyomu hıc sankı cok kotu darbe almıs gıbı bır ağrı kalkarken yatarken donerken otururken her zaman var sabah oldu hala gecmedı neden olabılır acaba korkuyorum ya

Günaydın güzel annelerrr
Vidicim, Cimcimecim FreeKahlo canım tekrar başınız sağolsun eminim çok zordur.
Bizde dün bi akrabamızın haberini aldık askerdeki oğlunu ziyarete gitmişler anne, baba, dede, babanne, 3 çocuk kazada hepsi vefat etmiş çok üzüldük bi tek askerdeki çocuk kaldı insan haline şükrediyor böyle durumlarda
Dün bide misafirlerim vardı gene rahat durmadım yemek yapsaydım daha kolaydı ama börek çörek yaptım 5 çeşit hem bana da oyalanma oldu. Sağolsunlar kendileri çayları servisleri hazırladılar yaptılar ama gitmek bilmediler saat 6 da geldiler 12 ydi kalktıklarında bacaklarım ağrıdı oturmaktan en sonunda yattım dayanamadım da bide 2 yaramaz çocuk vardı yerlerinde 1 dakka durmadılar ya sinir oldum ama bişi de diyemedim eşim müdahale yaptı allahtan nede olsa birinin dayısı birinin amcası ona alınmazlar eşimde gittiklerinde bi ohh dedi
Bu arada akvaryum sende aramıza hoşgeldin canım

Son düzenleme:

Hayatım benimde aynı sorun var ama normal diye düşündüğümden hiç doktora sormadım bebişler çok baskı yapıyorlar olabilir sanki ezilmiş biyere çarpmışında öyl bi ağrı dimi yattığım yerden kalkarken oluyo en çok hareketsiz yattığımda bi ağrı yok ama

Kızlar beceremedim takvimimi deiştircektim 2 side beraber çıkmıyo ya ya tek resim çıkıyo yada takvim yardım lütfenn

selam kızlar nolmus böyle kimler kime anlıyamadım.kaynanadan giriyorum gecmişi okuyamadım.kim vefat etti allah sabır versin

selam kızlar nolmus böyle kimler kime anlıyamadım.kaynanadan giriyorum gecmişi okuyamadım.kim vefat etti allah sabır versin

:))yok hayatım bişiy,bayram olunca ailelerden falan bahsettikte onun dewamı konuşmalar.ailelerinden uzakta olanlar şükretsin hallerine diyorduk bizim gibi kaybetmedikleri için.

cgdmabky canım aynı ağrı 1 aydır var bende dönem dönem azalıyor ama geçmiyor malesef( doktora anlattım muayne etti,bişiy yok normal dedi.

kızlar bu arada bende eşimin halasındayım fırsat buldukça girmeye çalışıyorum,haftasonuna kadar burdayız,böyle idare etcem artık ara ara girerek

slm kızlar nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım yavaş yavaş okurum artık..

geç oldu biraz ama tüm kk ve şubat hamişlerinin bayramını kutluyorum..a.s.
evde oturucaz derken biraz yoğun geçti ilk 2 gün ama şimdi biyere gidecek halım yok yorgun hissediyorum kendimi :)
bebeişiminde maaşallahı var varlığını her an hissettiriyo bana :)
3-5-7 derken son aylarada girdik kızlar zaman hızla ilerlemeye başladı eksikleri tamamlama vaktide geldi..
al al bitmiyo anacım ne biçim iş anlamadım fisfisfis
arkadaşıma gittik dün onun bebeğide 1 ocakta doğacak oda tamamlamış eksiklerini baktımda biberonu, kulak çubuğuydu, tırnak makasıydı, falan filan bir sürü şey var hala alınacak artık kocişe para deyince adam gözümün içine bakıyo çok para gitti hesaba vursam varya ohooooo:1shok:

TATOŞ canım ay acayip merak ettik seni yazını okuyunca çok sevindim:sm_cool: hoşgeldin tekrara aramızaa.s...
dualarımız meleğin ve seninleydi her zaman ve hala öyle..
meleğin sımsıkı bağlanacak hayata ve kendini kısa zamanda toplayacaktır sende çok iyi bak kendine tüm dualarımız minik oğlunla inşallah kısa zamanda kucağına alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…