ben arçelik kullanıyorum memnunum ama rowenta silence ı merak ediyorum çok sessiz diyorlar bir ara mağazaya bakıp denemek istiyorum onukızlar yeri ve zamanı değil ama elektrikli süpürgemi değiştireceğim hangi marka ve model tavsiye edersiniz??
hoşgeldin canım aramıza allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin sat ın kaçherkese merhabalar. bende şubat annesi olucam inşallah.aranıza yeni katıldım.herkesin bayramı kutlu olsun.
Hadi gözün aydın atlatmışsun misafirleri.O kazayı tv de gördüm çok üzüldüm allah oğullarına sabır versinGünaydın güzel annelerrr
Vidicim, Cimcimecim FreeKahlo canım tekrar başınız sağolsun eminim çok zordur.
Bizde dün bi akrabamızın haberini aldık askerdeki oğlunu ziyarete gitmişler anne, baba, dede, babanne, 3 çocuk kazada hepsi vefat etmiş çok üzüldük bi tek askerdeki çocuk kaldı insan haline şükrediyor böyle durumlarda
Dün bide misafirlerim vardı gene rahat durmadım yemek yapsaydım daha kolaydı ama börek çörek yaptım 5 çeşit hem bana da oyalanma oldu. Sağolsunlar kendileri çayları servisleri hazırladılar yaptılar ama gitmek bilmediler saat 6 da geldiler 12 ydi kalktıklarında bacaklarım ağrıdı oturmaktan en sonunda yattım dayanamadım da bide 2 yaramaz çocuk vardı yerlerinde 1 dakka durmadılar ya sinir oldum ama bişi de diyemedim eşim müdahale yaptı allahtan nede olsa birinin dayısı birinin amcası ona alınmazlar eşimde gittiklerinde bi ohh dedi
Bu arada akvaryum sende aramıza hoşgeldin canım
slm kızlar nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım yavaş yavaş okurum artık..
geç oldu biraz ama tüm kk ve şubat hamişlerinin bayramını kutluyorum..a.s.
evde oturucaz derken biraz yoğun geçti ilk 2 gün ama şimdi biyere gidecek halım yok yorgun hissediyorum kendimi :)
bebeişiminde maaşallahı var varlığını her an hissettiriyo bana :)
3-5-7 derken son aylarada girdik kızlar zaman hızla ilerlemeye başladı eksikleri tamamlama vaktide geldi..
al al bitmiyo anacım ne biçim iş anlamadım fisfisfis
arkadaşıma gittik dün onun bebeğide 1 ocakta doğacak oda tamamlamış eksiklerini baktımda biberonu, kulak çubuğuydu, tırnak makasıydı, falan filan bir sürü şey var hala alınacak artık kocişe para deyince adam gözümün içine bakıyo çok para gitti hesaba vursam varya ohooooo:1shok:
devlet hastanelerinde, doğum evlerinde ultrason var dimi nst ye falan girmek içinde hastaneye gidicez o zaman hastanede kilosuna gelişimine falan bakmıyolarmı? eşim dr paramı verdi ama onu bebeğin son eksikleri için kullanmak istiyorum 2 haftada bi çağırırsa ne yapıcam ben her 15 te bi 100 milyon paramı vercem dra? herkez özele gitmiyoki bilgisi olan devlet hastanesine giden arkadaşlar ne olur cvp yazın
ya kızlar bizim göbişler nerde bulamıyorum sayfayı(((
Beyaz bulut sana kesinlikle katılıyorum bu bayram gezmesinde sinir oldum aaa değişmişin ,şişmişin ,burnun büyümüş ( buda bi acaip kız annelerinin burnu büyürmüş ) dah bir sürü şey ee az kaldı galiba doğuma falan ay delirdim valla
ya kızlar bizim göbişler nerde bulamıyorum sayfayı(((
Beyaz bulut sana kesinlikle katılıyorum bu bayram gezmesinde sinir oldum aaa değişmişin ,şişmişin ,burnun büyümüş ( buda bi acaip kız annelerinin burnu büyürmüş ) dah bir sürü şey ee az kaldı galiba doğuma falan ay delirdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?