2009 Şubat Anneleri

kızlar yeri ve zamanı değil ama elektrikli süpürgemi değiştireceğim hangi marka ve model tavsiye edersiniz??
ben arçelik kullanıyorum memnunum ama rowenta silence ı merak ediyorum çok sessiz diyorlar bir ara mağazaya bakıp denemek istiyorum onu

herkese merhabalar. bende şubat annesi olucam inşallah.aranıza yeni katıldım.herkesin bayramı kutlu olsun.
hoşgeldin canım aramıza allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin sat ın kaç
Hadi gözün aydın atlatmışsun misafirleri.O kazayı tv de gördüm çok üzüldüm allah oğullarına sabır versin
Ve allah tüm yakınlarını kaybedenlere sabır versin biz de bu sabah gittik mezarlığa babamı ziyaret ettik bayramlarda hele çok zor

Bebişim maşşallah annenlerin yakınına gittin bizi unuttun senin dde hala eksiğin biz ölelim valla

[

Bebişim maşşallah annenlerin yakınına gittin bizi unuttun senin dde hala eksiğin biz ölelim valla[/QUOTE]

valla bi annem var burda oda artık üst katımda, görümcem geldi izmirden bizde kaldılar eşi falan,nazilliye gittik arkadaşlarımıza, pc yi hiç açmadık dün akşam eşim oturdu sadece başına oda yorgundu yattık uzandık film izledik sonrada doğru yatağa :smiley-cool:
eksiklere gelince giyim, beşik, araba kltuğu, bebek arabası falan fıstık küvetinden, bezine kadar hazır ama ufak tefek gördüğüm şeyler daha çok tutuyo valla ne olcak bilmiyomCADIARZU

devlet hastanelerinde, doğum evlerinde ultrason var dimi nst ye falan girmek içinde hastaneye gidicez o zaman hastanede kilosuna gelişimine falan bakmıyolarmı? eşim dr paramı verdi ama onu bebeğin son eksikleri için kullanmak istiyorum 2 haftada bi çağırırsa ne yapıcam ben her 15 te bi 100 milyon paramı vercem dra? herkez özele gitmiyoki bilgisi olan devlet hastanesine giden arkadaşlar ne olur cvp yazın

canım doğum hastanelerinde ultrason nst herbişey var merak etme sen hiç.ama 4 boyutlu için bişey diyemiycem o konuda bilgim yok.

akvaryum hoşgeldin aramıza canım

vidi-freekahlo başınız sağolsun allah onlar yattıkça sizlere ve bebişlerinize uzun ömürler versin

bebişim bence özel druna sor çünkü gebelik takibinde 2 haftada 1 de çağırsalar ayda 1 ücret alıyorlar diye biliyorum
boşu boşuna bebişini görmekten mahrum kalma sormadan

iyiakşamlar kızlar nasılsınız ben bugün birde kalktım miskinlik üzerimden gitmedi birtürlü hala pijamalarımla otuyorum valla kimsede gelmediği için umursmadım

artık hareketlerim baya kısıtlandı eğilip kalkmak işkence oluyor rahat rahat temizlik yapamıyorum hemen belim ağrıyor yapsam bile sattler sürüyor dinlene dinlene yapmaktan kendimi iyice saldım tatil diye yüzüm gözüm sivilce doldu göğüslerimin üstünde sırtımda niye bkadar çok anlamadım kendimi çok çirkin hissediyorum herkes soruyor birde nolmuş böle yüzüne diye iyice sinir oluyorum umarım doğumdan sonra geçer

ya kızlar bizim göbişler nerde bulamıyorum sayfayı (((
Beyaz bulut sana kesinlikle katılıyorum bu bayram gezmesinde sinir oldum aaa değişmişin ,şişmişin ,burnun büyümüş ( buda bi acaip kız annelerinin burnu büyürmüş ) dah bir sürü şey ee az kaldı galiba doğuma falan ay delirdim valla

Kızlar merhabalar; 2 haftadır okuyamıyordum yazdıklarınızı, artık emekliye ayrıldım, evdeyim sabırsızlıkla meleğime kavuşmayı bekliyorum. Dün gece rüyamda doğum yapıyordum normal doğumdu ve dışrıda bir yerdeydim, rüyada bile o kadar güzel bir duyguyduki çok heycanlandım:asigim:

Tatoşcum; geçmiş olsun ve aynı zamanda gözünüz aydın meleğinize biraz erkende olsa kavuşmuşsunuz, inşallah tez zamanda kendini toparlayacaktır, dualarımız sizinle:Saruboceq: bizi habersiz bırakma lütfen.

Vidicim; başın sağ olsun çok duygulandım, canım allah sana uzun ömürler versin, inşallah torunların mürvetini görürsün:teselli:

freekahlo; canım senin de başın sağ olsun, allah size uzun ömürler versin.

Cimcimecim; inşallah kontrole gittiğinde hayırlı haberlerle dönersin,

Beyazbulut; canım sıkma canını lekelenmeler ve sivilcelenmeler bazı hamilelerde oluşabiliyormuş, ama kalıcı değiller sadece sivilcelere dokunma izi kalmasın bende de göğüs kısmımda lekenmeler oluştu ama doğum sonrasında kayboluyormuş

En son olarak kurban bayramınızı sevdiklerinizle güzel bir şekilde geçirmeniz dileğiyle sevgiler;a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...eleri-hani-bizim-gobusler-37.html#post4504989

burada güzelim
bütün konular darmadağın
ben konuya abone oldum bulmak kolay oluyor

banada bir arkadaşım dedi burnun büyümüş diye hamilelrin burnumu büyüyor diyor birdekaydirigubbakcemile3 bu hamilelerin kaderi demek banada aynı şeyler söylendi hep şişmişsin filan anneannem teyzemde bu abyram diye herkes oraya toplandı teyzemin eltileri var biri benden bir ay önde 8 aylık hamile biri 5 aylık hepimizin kız :1shok: üçümüzde tesadüf bayramın ilk günü orda karşılaştık tabi kıyaslamalar başladı hemen hamileler dizilin şöyle bakıyım diyorlar çok komikti gerçekten:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

ay sormayın valla küçükkende hadi dizilin boyunuzu ölçelim derlerdi şimdi göbekleri ölçüyorlar alem valla herkes

İyi akşamlarr annişler bugün çok yoruldum çok gezdik kocişle ayy gerçekten de kız annelerinin yüzleri değişiyor mu?? Benim kuzenimin eşide hamile 7 aylık bizim bütün ailede herkes bana özlem hiç hamile gibi değilsin hala çok bakımlısın güzelsin hamilelik hiç bozmamış seni dediler durdular kız ortadan ikiye çatır çatır çatladı zaten çekemiyo beni çok fena ya geçen bayram ben mini elbise giydim diye bu bayramda o elbise giymiş dizüstü bide benimkiyle aynı desende ama o kapalı işin komik tarafı bide altına bu soğukta ince siyah çorap giymiş ben cotonla giyiyodum enazından :)))) Herkes ağzıyla değil valla kıçıyla güldü. Daha neler neler bi giydiğimi bidaki sefer onda görüyorum napcam ben bu kızla bebiş doğduktan sonra herşeyimin aynını alır allahtan cinsiyetleri farklı bebişlerin hahahaah

allah iyiliğini özlem en azından sen arada bir görüyon ben anpıyım bizim iş yerinde aynı ofisteki kız aramızda sadece 4 gün var yani aynı anda hamile kaldık kıyaslanmak sinir ediyo benide mesla bnm ilk 5 ay hiç karnım yoktu onunki sanki 9 aylık gibiydi hep kıyaslıyolardı.ben hiç kıskançlık nedir bilmem küçüklüğümden berii.kimsenin ne kıyafeti ne başka bişyeii ama karşındakinde maesef oluyo

Ayy sorma şekerim bende kıyaslamaktan nefret ederim ya hastane çıkışını bile bana soruyo kaç tane aldın doktoruna bile sormuş kaç tane lazım diye dedim satan yerler daha iyi bilir hem ben çoook aldım dedim içleri fesat kıskanç onların şekerim kişiliğini bulamamış insanlar bence öyle kişiler

slm canlarım..
bugün bebeğimi ziyarete gittim..ve moralim oanda sıfıra indi..bebeğim sarılık olmuş mor ışıkların içinde yatıyor..inanın şok oldum ağlamamak için kendimi tutmaya çalıştıysamda beceremedim..sadece küvezin dışından küçük yavrumu seyredip ve birşey yapamamanın inanılmaz acısını çektim..kalbinde delik olduğundan miniğim zorlanıyordu..sadece yapabildiğim bildiğim bütün duaları okumak oldu..
doktor iki tane antipiyotik aldığından serumla beslendiğinden bahsetti..aslında bayram nedeniyle gerçek doktorları yoktu..yerlerine asistanlar bakıyordu..anlıyacağınız net bir bilği veremediler..
hatta buğün taburcu olan bebekleride gördüğümde gözyaşım sel oldu..
eşim bir yandan ağlamamam için teselli verirken diğer yandan herşeye hazırlıklı olmam gerektiği konusunda telkin etmeye çalışıyordu..
ama inanın çok zor..rabbim kimseye yaşatmasın evladıyla sınamasın...

offf inanın elim ayağım kalkmıyor..hayat çok anlamsız geliyor...

canım sarılık olayını hiç kafaya takma
artık sarılık olmayan bebişleri parmakla gösteriyorlar
cuma günü inş. kendi drlarından sağlıklı bilgi alırsıız canım

Kıyamam canım bende ağladım okuyunca Allah yardım edicektir miniğine yeni doğan bebeklerde genelde sarılık oluyo diye biliyorum ama Allah yardımcınız olsun canım dualarımda mutlaka varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…