2009 Şubat Anneleri

canlarım..iyiki varsınız....:1hug::1hug::1hug:

Son düzenleme:
bu arada 8 yaşındaki oğlumdan kalan karnımdaki resmen fay hattına birde küçük oğlumunkiler eklendi:))..
buarada son bir sezeryan hakkım kalmış...
yok ben almıyayım alanada mani olmayayım..inanın çok zor....

canım yaa
bu kadar büyük bir kesik mi oluyor
şaştım kaldım
daha önce hiç görmemiştim

Canım benim Allah bebişine sağlık versin sağsalim tez zamanda kucağına alırsın, inşallah

gelişmeler oldukca yazacağım arkadaşlar...
dualarınızda oğlumada yer verirseniz size minnettar olurummm..
rabbim hepinizin yavrusunu kuzusunu bağışlasın....AMİN

tatosum cnm benimm kiyamam ben sana
benim oglumda 4 günlükken sarilik olmustu küvezde mavi isigin altinda yatti gözlerini korumak icin birde gözlerine band takmislardi ... seni cok iyi anliyabiliyorum ama unutma cnm sariligi cogu bebek geciriyor ve cok kolay atlatiyorlar en azindan o konudan icin rahat olsun cnm
o kücük elleri annesini hic birakmicak rabbiminde izniyle
dualarimiz hep sizin icin cnm eminimki rabbim hic birimizin kollarini bos birakmayacak
sakin kötü düsünme tatlim
biz hepimiz seni cok seviyoruz ve hep senin duacin olduk
unutma bundan sonrada hep yanindayiz duaciniz
rabbim kimseye evlat acisi vermesin kanli bicakli düsmanima bile ...

canım yaa
bu kadar büyük bir kesik mi oluyor
şaştım kaldım
daha önce hiç görmemiştim

GENELDE BU KADAR BÜYÜK OLUYOR..:1no2:
BİRDE ÖNCESİ VAR TABİİKİ...
DİĞERİYLE BİRŞESİNCEDE HOŞ DURMUYOR..
5 GÜNLÜK BİR SEZERYANLIK TABİİKİ..ZAMANLA GEÇECEK AMA İZLERİ HEP KALACAK..senağlama
UMARIM SİZLER SEZERYAN OLMAK ZORUNDA KALMAZSINIZ...:Saruboceq:

Göbekde kalıyor maalesef yaaa..
Size yarayı göstereceğim diye nasılda karnımı germeye çalışmışım...
Ben diğer sezeryan olanlarıda gördügümde inanın kendi halime şükrettim..
Herkesin cilt yapısı aynı değil..
Birde maşallah devlet hastaneleri resmen kasap gibiler...
Kurbanlık koyun gibi kesip yorgan diker gibide dikiyorlar..
Buğün dikişlerimide aldırdım..BİRAZDA CANIM ACIDI..
Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin...

kizlar hadi cuma günü hepimiz oturup yasin okuyalim
ben seve seve tatosumuzun bebisi ve diger bebisler icin okumaya varim
hepimiz birden okursak daha etkili olur diye düsündüm
ben varim
baska ???? :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende varım cimcimem ..
Sen bir harikasın...
Ama yaaa ben adet görüyorummm olurmuki?

Tatos, butun dualarim minik oglun ve senin icin, insallah carcabuk evine gelir minik bebisin, sariliktanda korkma hemen hemen butun bebeklerde var.Sen gönlunu ferah tut.Bende simdi Yasin duasini internetten bakip okiyacagim.Insallah sana ve hepimize yardimci olur guzel Allah ´im.

çok teşekkür ederim canım..allah senden razı olsun...
Inşallah sağlıkla yavrunu kucağına alırsın..

Canlarım fazla oturdum galiba dikiş yerlerim acayip acımaya başladı..
Herkese iyi akşamlar diliyorum..gelişmeler oldukca sizlere haber vereceğim..dualarım bebeğim ve bebekleriniz için...
Allaha emanet olun..

iyi geceler kızlar biz de yeni geldik bayram gezmelerinden geldim geleli de yazılarınızı okuyorum baya birikmiş tatoşcum arkadaşların da dediği gibi sarılık çoğu bebekte oluyor Allah/ın izniyle geçecek inşallah dularımızla sizinle bu arada ben karnından çok korktum ya zaten normal doğum istiyordum şimdi daha da korktum sezeryandan Allah herkese dilediği doğumu nasip etsin inşallah

iyigeceler kızlar öğlen birde kalkınca bu saatte ayakta oluyosun işte tatoşcum sakın üzülme canım bol bol dua et inşşallah küçük meleğine kavuşucaksın yakında cimcime ben cuma günü çalışıyorum oyüzden yarın okurum zaten niyetim vardı

herkese günaydıııınn,
:teytey:

sıcacık, güneşli bir alanya sabahından herkese selamlar

bugün çok mutlu uyandım, sebebi yok ama çok mutluyum, havalardan olabilir:sm_cool:

dün resmen bittik, kardeşimi gezdireyim diye düşünüyordum, saat 12 de evden bir çıktık, saat 6 da evdeydik, o saaate kadar yürüdük, artık eve girmemize metreler kala karnım resmen çalkalanmaya başlamıştıkafamçokkarıştı, kızım isyanlardaydınaniknanik

eve geldim, Allahtan gitmeden yemeğimi yapmıştım, yemeğimizi yedik pıt düşümüşüm yatağalaelaelaelaelae

ne yazdıklarınızı okuyamadım şimdi okurum inşallah

canım bilemiyorum ama ben hala aynıymışım, tabi kilo aldım bu kaçınılmaz ama güzelliğimden bişey kaybetmemişim,bunu bütün çalışma arkadaşlarım söylüyor, ne lekelenmem oldu ne de şişmeler, geçende uzun zamandır görmediğimiz eşimin akrabasıyla karşılaştık, bana dedi ki, kız anneleri çirkinleşirmiş, kız annenin bütün güzelliğini alırmış derler ama sende bir değişiklik yok, maşallah hala çok güzelsin dedi, tabii ben sevinçten havalara uçtum:sm_cool:

yaşadıkların çok zor, bunu anlayamam ama düşünmek bile beni ürpertiyor

ama genelde bütün yeni doğan bebeklerde görülürmüş bu sarılık, bak sana ne diyorum pozitif düşün, o seninle şuan iletişim halinde senin vereceğin güce ihtiyacı var, güçlü ol ve onun sizinle olacağına inan, sakın umutsuzluğa kapılma, ayrıca buradaki doktorlar bile 30 haftalık doğan bebeğin yaşatıldığını söylüyorlar yani senin bebeğin yaşayacak buna eminim,iyi düşün iyi olsun, öptüm ikinizi de..

yaaa bak hepimizden önce anne oldun, zevkini çıkarsana...sırnaşık şey

canım ya üzme kendini,en azından yanına gidemesende uzakta da olsa toprak üstünde bir annen olduğunu bilmek bile insanın içini rahatlatır.bak ben napayım ocakta tam 5 yıl olacak annemi kaybedeli, üstelikte öyle yaşlılık,hastalık falanda değil şohben zehirlenmesiyle aniden kaybettim annemi,ne evlendiğimi nede torununu görebildi.nur içinde yatsın senağlamasenağlama iyi tarafından bak canım tamammı sıkma canınıa.s.[/QUOTE]

haklısın sanırım, senin durumun daha kötü, başın sağolsun, Allah rahmet eylesin, annesizlik çok zor birşey, bunu ancak yaşayan bilir, hele onu sonzuza kadar görememek çok zor dayanılacak bişey olsa gerek, Allah yardımcın olsun, ama hepimiz yaşayacağız aynı sonu, Allah gecinden versin, konuşması bile zorsenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…