bu arada 8 yaşındaki oğlumdan kalan karnımdaki resmen fay hattına birde küçük oğlumunkiler eklendi:))..
buarada son bir sezeryan hakkım kalmış...
yok ben almıyayım alanada mani olmayayım..inanın çok zor....
canım yaa
bu kadar büyük bir kesik mi oluyor
şaştım kaldım
daha önce hiç görmemiştim
İyi akşamlarr annişler bugün çok yoruldum çok gezdik kocişle ayy gerçekten de kız annelerinin yüzleri değişiyor mu?? Benim kuzenimin eşide hamile 7 aylık bizim bütün ailede herkes bana özlem hiç hamile gibi değilsin hala çok bakımlısın güzelsin hamilelik hiç bozmamış seni dediler durdular kız ortadan ikiye çatır çatır çatladı zaten çekemiyo beni çok fena ya geçen bayram ben mini elbise giydim diye bu bayramda o elbise giymiş dizüstü bide benimkiyle aynı desende ama o kapalı işin komik tarafı bide altına bu soğukta ince siyah çorap giymiş ben cotonla giyiyodum enazından :)))) Herkes ağzıyla değil valla kıçıyla güldü. Daha neler neler bi giydiğimi bidaki sefer onda görüyorum napcam ben bu kızla bebiş doğduktan sonra herşeyimin aynını alır allahtan cinsiyetleri farklı bebişlerin hahahaah
slm canlarım..
bugün bebeğimi ziyarete gittim..ve moralim oanda sıfıra indi..bebeğim sarılık olmuş mor ışıkların içinde yatıyor..inanın şok oldum ağlamamak için kendimi tutmaya çalıştıysamda beceremedim..sadece küvezin dışından küçük yavrumu seyredip ve birşey yapamamanın inanılmaz acısını çektim..kalbinde delik olduğundan miniğim zorlanıyordu..sadece yapabildiğim bildiğim bütün duaları okumak oldu..
doktor iki tane antipiyotik aldığından serumla beslendiğinden bahsetti..aslında bayram nedeniyle gerçek doktorları yoktu..yerlerine asistanlar bakıyordu..anlıyacağınız net bir bilği veremediler..
hatta buğün taburcu olan bebekleride gördüğümde gözyaşım sel oldu..
eşim bir yandan ağlamamam için teselli verirken diğer yandan herşeye hazırlıklı olmam gerektiği konusunda telkin etmeye çalışıyordu..
ama inanın çok zor..rabbim kimseye yaşatmasın evladıyla sınamasın...
offf inanın elim ayağım kalkmıyor..hayat çok anlamsız geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?