2009 Şubat Anneleri

kıslar ben geldim ne var ne yok... ben cok yorgunum. banyoyu badana yaptım halamla. daha yeni oturdum. sabahta doktora gittim. iyi haberler aldım. sonrada günüm vardı. anlayacağınız bugün cılgım cıktı kıslar..sizden ne haber

valla güzelim 2 kilo 140 gr olmuş oğluşum . doktor epey göbekli bişey bu dedi...... 35. haftada tekrar gel dedi. hayırlısı bakalım. artık stres iyice başladı bende.....

ben geldiiiimmm kızımı gördüm teyzeleri:teytey:
tam 2 kilo olmuş kızım :sm_cool:
herşeyimiz gayet sağlıklı boyumuz 1 hafta geriden geliyo sadece dr um direk süt içmiyosun demi dedi mecbur içicem istemesemde..
yanakları tombiş tombiş parmaklarıda öyle:asigim:
bebiş baş aşağı normal doğum şeklini almış dedi drumsositososito
sonrada 20 dk nst çekildi..onada gayet güzel dedi..
10 gün sonraya randevu verdi nst için..
derincim bebişin boyunu nasıl hesaplicaktık?
unuttum benfisfisfis

lebiscim maşallah oğluna göbüşünede baktı dr um göbekli değil kızın dedi :)) ama kilosuda yerinde dedi :))
7 şubat çıkıyor doğum tarihim benim..

kızlar merhaba ya ben yazıcaktım ssaslan ama hemen hemen her girdiğimde en azından bir slm verip umarım iyisinizdir diyorum yada ne biliyim kontrolümü yada bebişimi anlatıyorum ama banada hiç kimse cevap yazmıyo yada ne biliyim....daha çok girenler sürekli birbirlerini merak edip soruyolar ama arada durum soran yada sorusu olanları pek cevaplamıyolar...neyse herkes ve bebişler iyi olsunda ben hala çalışıyorum 35.haftamda izne ayrılacam hazirana kadar evde kalıcam...dinlenmek iyi gelecek yoruluyorum artık kızlar ve uyku basıyo derste..

Hadi kızlar gözünüz aydın benim bu gece dizi gecem ondana ara ara katılıyorum :))Lebiş Bebişim ne güzel kocaman olmuş bebişler birde ben sayfa açtım LEBİŞ buluşmak isteyenler oradan konuşuruz anlaşırız diyorum
BEBİŞİM ult. kağıdında FL yazıyor onu 7 ile çarpıyorsun hadi hesapla hemen de bakalım kaç cm olmuş :))

saol tatlım. allah heepimizin yavrularına sağlık versin..aman kilosu herşeyi normal olsunda gerisini boşver...inş. benimde en geç 10 şubat doğacak...

aaa olurmu kız öyle şey hiç,bazen arka arkaya yazılıyor arada gözden kaçıyor canım.boş kaldığımda bazen inceliyorum sayfaları ama sırf sen değil bazı arkadaşlarımızada yine dediğin gibi cvp yazılmamış oluyor sonradan görüyorum ama çook geçmiş oluyor üstünden.
bu arada çalışabiliosan ne mutlu ben mecburen ayrıldım izne artık 2. dönemde rapor falanda yetmicek ücretsiz izin filan almam gerekecek(.

canım allah kolaylık versin tüm çalışanlara
cevaplama konusuna gelince özellikle yapılan bişey değildir
malum hepimizin aklı 1 karış havada :))
bu arada haziran tarihini duymak ne kadar garip geldi
düşünsenize bızdıklar iyice ele avuca gelmeye başlarlar o zamana:)

ESENCEN ne olur yanlış anlama darılma sen sor canım cevapları varsa veririz seve seve :))
AYYY bu ruhsal durumlarımıza baktım ne tuhaf uyuşuk tembel öylesine :))) rehavet çökmüş üzerimize kurşunmu döktürsek :)))

VİDİ DRNZLM kıslar teşk. ederim . bakın ben bilmiyordum bu boy hesaplamasını iyi oldu öğrendiğim cünkü doktorumuz boyunu söylememişti bana . du bende bi hesaplıyım yazıyım..

kıslar hesapladım..62 mm X 7 =43,4
yani 43 bucuk cm ediyor... vay be oğlum babasına çekmiş sırık olacak galiba:):):)

bu arada kızlar doktor bana nst falan çektirmedi benimde sormak aklıma gelmedi doğrusu.her gittiğimde kalbini falan dinliyor damarlardaki kan akışınada bakıyor.bi şikayetim olmayınca gerek görmedi heralde nstye.
35.haftada gelmemi istedi tekrar:uhm:

ay kızlar kocaman maşallah bebişlerinnize
şurada 300 grları falan konuşurduk
nerelere geldik ya her geçen gün birileri 2kg mı deviriyo
heyooo

kızlar iyi geceler nabersiniz bakalım ben yine yazdıklarınızı okumaktan bişey yazmaya halim kalmıyor. 2 gündür çok yoruluyorum dün temizlik yaptık annem ve kaynanam vardı bugün de günüm vardı şu an yattığım yerden yazıyorum size:)
Dün komşum 37 haftalık doğum yaptı bugün taburcu oldu. ayyy minicik bişey yaaa. 3 kg doğmuş şişlik falan inince 2.700gr olmuş bebek oyuncak bebek gibi ya. Çok heyecanlandım valla. O kadar minik ki daha emmeye dermanı yok:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…