2009 şubat annelerinin sosyal aktiviteleri,buluşma organizasyon,oyun grup toplantılar

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
43
İstanbul
Merhabalar yeni konumuz hayırlı olsun :)))
bundan böyle bulusma organizasyonlarımız,oyun grup toplantılarımız,sosyal aktivitelerimiz buradan paylaşılacak...
Yer zaman buradan bildirilecek.daha sonrada fotolar paylasılacak.
Uzun yıllar sürecek arkadaslıklara bulusmalara dostluklara( Sağlıgınıza) :içelim:
Herkese sevgiler öpücükler....

Son düzenleme:
HERKESE MERHABALAR ....
EVET BUGÜN İTİBARİYLE BASLAMIS OLDUK...
BULUSMA YERİMİZ MODA SAHİL.
TOPLAM 7 KİŞİYDİK...
BEN EMEL-SAFAK-AYLİN-SÜMEYYE-ÖZLEM-ASİYE-ÖZLEM
AAAyyy süperdi süperrrrrrrr....muhabbete doyamadık dogrusu...harika gecti...birde erkegimiz vardı minik adamımız erdem yanımızdaydı çooook seker çok yakışıklı teyzeleri maşallah...arkadaslarımızın hepsi birbirinden tatlı çok iyi çok sekerler zaten...yemek yedik cay kahve içtik...denizin ortasındaydık tam...moda limanda sosyal tesislerindeydik.laf lafı actı muhabbet güzeldi.keske hepiniz olsaydınız.her ay tekrarlayacagız.katılmak isteyenler haberleri olsunlar.yanlız minişlerimizi evde bıraktıgımızdan erken kalkmak zorunda kaldık yani 17:00 da
bol bol foto çekildik....kısacası hersey mükemmel di.günümüz cok güzel gecti.birdaakine herkesi bekliyoruz.herkese mucccckkkkk
:içelim: NİCE BULUŞMALARA

Son düzenleme:
valla şekerim ben önce face e ekliyom resimleri..burası malum uzun sürüyo..gecede buraya eklerim....harika bir gündü..herkes çok şekerdi..en şekerimiz erdem di ama...erkeğimizdi...bize pek pas vermedi ağır abiydi....ama düğün/dernek dedi herkes erkenden kaçtı....3-4 saat yetmez bize kızlar....akşam en az 7 ye kadar takılmak lazım....hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum...nice güzel paylaşımlara diyorum...

bütün kızlar toplandık toplandık toplandık. sorduk neden dah önce toplanamadık.)) daha nıce bulusmalara...

EN GÜZEL ANNELER 2009 ŞUBAT ANNELERıı..

aldık kabul ettik emelcim..benden ok.dir..olur da bişi çıkar bildiririm zaten..yalnız bu başlığı güncel tutta unutmayalım..mekanda gayet güzel...hadi bakalım şeytanın bacağını kırdık..arayı çok açmdan devam tam gazzz....özlemmmmmm anacım duydun muuuuu assolist olacağın tarih belli oldu:))))

bu arada bu dışarda buluşmaları genelde bebeksiz yapalım derim..ben yine çocuksuz olacağım..ayda 1 gün de bizim olsun dimiii amaaaaa....çocuklar içinde yine ayda 1 gün ev toplanması yapabiliriz...özlem istiyordu bende toplanalım diyordu onun müsait olduğu bi zamanda o işe de elatalım derimmmm

HARİKAAA ötesi bigündü.. şafak,özlem, ve asiye sizleri tanıdığım için çok memnun oldum.. aylin, emel ve özlemle daha önce tanışmıştık çok şeker çok cicisiniz kızlar sizleri ve kuzucuklarınızı seviyorum.. bende bi kaç resim var ..ama makinanın pili bitmiş bi ara eklerim. bugun benim için koşturmaca geçti.. sizden sonra düğüne gittik . ordan kuzenimin doğum günüydü pasta aldık orya gittik şimdi nasıl yorulmuşum gün boyunca grantuvalet şeklinde :)) eve geldim hemen taktım eşofmanları rahatladım. bu arada benimde yüzüm feci yanmış :))
emelcim gardeni biliyorum orda kötü bi anımız oldu :)) mekan farketmez benim içinde tarih kötü canımyaa kızkardeşimin doğum günü temmuz 19 bi program yaparız mutlaka şimdiden söz vermeyeyim ben.. öpüyorum hepinizi tekrar tekrar teşekkürler..
erdem paşamıza kocaman öpücükler..

Valla sÜmeyyecıĞım onu bunu bılmem 1 gÜn Önce yada sonra kutlayın....aramızda olacaksın sende...tarıh deĞıŞımı yapmak yok.sıbel safak Özlem uzakta olan arkadaslar sızlerde gelıyorsunuz ona gÖre ıŞlerınızı ayarlayın.
Bu sefer daha kalabalık olalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…