2009 şubat annelerinin sosyal aktiviteleri,buluşma organizasyon,oyun grup toplantılar

ayy kızlar resimleri ekliyeceğim ama berra durmuyor park istiyor dışarı çıkarıcağız onu.. akşam eklerim ok ..elimde ne fotolar var :))) aylin sözüm sağaa..açmı kalmışdın sen:))

şaka bi yana ayyy ben nasıl keyf almışım nasıl mutlu olmuşum anlatamam.. dönüyorum dolaşıyorum tekrar tekrar resimlere bakıyorum :))

Ah be hayatım ne assolisti resimlere de yazdım faceten eskiden gazinoların devler kadrosu olurdu bülent ersoy muazzzez abacı falan onlar gibisiniz hayatım valla hi bayıldım hepinize

kız neyi götürüyommmm..baksana iğreniyormuş gibi bakmışım..halbuki açlıktan midem sırtıma yapışmıştı:)))

bukadarcık şeyle doyulurmu ifadesi P

Çok güldüm o resme gerçekten bu ne beeee der gibi süperrrr

şaka bi yana ayyy ben nasıl keyf almışım nasıl mutlu olmuşum anlatamam.. dönüyorum dolaşıyorum tekrar tekrar resimlere bakıyorum :))

Ahhhhhh bacım ahhhhhhh ben olaydım asıl o zaman bak nasıl eğlenirdik :)))

Şaka maka harika bir gün olmuş gerçekten inşallah Temmuz org. bende varım ..

gel kızz özlem.. bende geleceğim ozaman.. kardeşimin d.günü o gün ama akşam için bişeyler yaptırırım :))

süpersiniz kızlar yaa
valla ne güzel olurdu gelebilsem ama o tarih çok ofsayt oldu
izmirde olacağız sanırım o tarihlerde
kısmetse ağustos toplantınıza katılırım belki kim bilir :))

Ewet şekerler harikaydık ya çok eğlendik bebelersiz dışarda süper oldu ama bebelerle ancak ew paklar bizleri:))) Bende de resimler var eklicem en yakın zamanda

aaa ben bu ayın takvimine bakmısımmmm pardoonnn.....evet 17 temmuz cumartesi saat00 de okeymi...

sümeyyeciğim fotolar harika ben cantamda ne arıyorum hiç fikrim yok...aaa size aldıgım minik hediyelermi yoksa arkadaslar ask olsun yaneeeeeeeee...

sibelciğim özlemciğim onu bunu anlamam temmuzda bizimlesiniz...gelmeyenin kasıgı kırılsın :))).

ayy emoşummm valla burdan teşekkür edemedik sana....sen ne kadannn kibar ne kadannnn ince düşünceli bşr hatunsunnn....hepimizi küpeledinnn..çok sağol arkadaşımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…