2009 şubat annelerinin sosyal aktiviteleri,buluşma organizasyon,oyun grup toplantılar

Benden bukadarrrrr hee bide 17si falan olmasın ya ben de tatildeyim o haftasonu dönücem

ayy emoşummm valla burdan teşekkür edemedik sana....sen ne kadannn kibar ne kadannnn ince düşünceli bşr hatunsunnn....hepimizi küpeledinnn..çok sağol arkadaşımmmmm
rica ederim canım güle güle kullanın.cam sakızı coban armaganı.

:teytey:

bende face ekledim kızlarrrr
bu arada tüm fotolarda güneşe bakamadığım için hep gözlerimi kısmışım çok komiğim ya
bu arada uzun kollu giydiğim için ellerim zenci kollarım beyaz kalmış kısacası amele yanığı bendede var özlem sendenim yani:)

ayyy emelcim çok pardon valla tamamen unutmuşuz, çok teşekkür ederizz çok ince düşüncelisin vallaa.. kesene berekt canım.

Şekerlerım ...Çok tatlı ,samımı vede gÜzel kıŞılersınız sızlerle vakıt geÇırmekten son derece keyıf aldım..erdemımde bana uyuyarak harıka ıyılık yaptı yoksa nerde 2 dk sohbet edemezdım ..emelcıgım hedıyen ıÇın Çok teŞekkurler Çok ıncesın ..tekrarında gÖrÜŞmek Üzere ...ben Şımdıden bıŞe dıyemıycem ancak gun yaklaŞtıgında netleŞır ama kesınlıkle Çocuksuz olmalı yorgunluktan koŞuŞturmaktan oraya geldıgımde enerjımın bıttıgı anlar oldu ..kafa vucut dınÇ olacak kı rahat rahat vede vaktınde toplantıya katılabıleceksın zevkını Çıkartarak...

ayy arkadaşlar çook hoşuma gitti fotolar yaa keşke bursada da olsada gitsem

bende bayadır giremiyorum net e kızdan fırsat bulamıyorum bi türlü şimdi aşağıda dedesiyle oynuyolar dedim napıyorlar ben görmeyeli diye bakayım dedim :)
resimler süper...

Neredesınız arkadaslar....herkes gelıyor deĞılmı???? 18 temmuz cumartesı unutmayın ....
Kımler gelıyor bu arada???

Ben biliyosunuz çok ama çok istiyorum ama tatil planımız var sanırım eşim netleştiricek durumu inşallah katılırım bu seferkine

aylinciğim bende adresini istemiyorum.. çünkü buluşmada vericeğim kuzucuğumun hediyesini.. imnşallah ozamana yetiştirebilrim.

bende senin adresini istemiyom..küstük:)))) tamam canım sorun değil buluşunca hallolur...bu arada kızlar buluşma haftasındayız...ses nefes yok kimseciklerden...ben sümeyye emel demirbaş....asiş bekliyoz mutlaka bak sizin yakada hem bu sefer gelmemek olmaz...sevilaycım nedir durumun??melek??şengül???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…