2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

teyzoşları biraz diş sıkıntımız var...o yüzden birkaç foto ekleyebiliyoruz....süzüldü oğluşum baksanıza...,

Çok şaşırdım çokkk:))

Her deliğe girerim:))

Hastayımmmmm kafamı kaldıramıyorum:((

turkcell reklamı çıktı mı koşup şapkamızı takıyoruz:))

oyyy kıyamam ben sana teyzemmmm. ayy içim bi tuaf oldu yaa yavrum nasıl masum yatmış öyleee.. rabbim sana biş an önce şifa versin kalan dişlerinide bi an önce çıkar kuzucuğum

Ay canım benim valla Ayl,n çok üzüldüm gidişine olmamış böyle hayatım .
çINAR YAKIŞIKLI OĞLUM AŞAM annen süzülmüş diyor da sen ona bakma aslanlar gibisin maşallah 41 kere

Slm kızlar agustos bebegi erdem adına hepinize merhaba...erdemle ilgili bilgi vereyim...84 cm boyunda gerci 2 aydır olcturmedım benım acemice olcumun..ogluma her renk yakısır sınırlamamız yok..18 aylık yada 2 yaş ıdeal oluyor kılosu cok olmasada geniş omuzları var aşkımın...ayak nosu 21.5 kalıptan kalıba degişiyor 22 de olbılır ..
Bendeniz ise 36 38 beden arasında gıdıp gelmekteyım..eger bol salaş bişeyse 36 tercıh ederım dar ise 38 daha ıyı olur..gıyım tarzım spor klasık...daha dogrusu farklı olan şeylerı severım ...yeterki beni zayıf gostersın gobegımı saklarım..başkada bılgıye gerek yok ..evim ise klasiktır ..varak agırlıklıdır tuvalette bıle sarı renk mevcuttur ...ama mıgde bulandıracak kadarda degil..kararında..hepınıze sımdıden tesekkurler erdemın resımlerıde yakında yuklenecektır ne olur anlayıs gosterın hiç vaktım kalmıyor fırsat yaratır yaratmaz ..resım yukleyecegım..

Hoşgeldin playboyumuz yakışıklımız ve güzel annesi.

Çok renkli falan giyinmeyi sevmiyorsun değil mi Şafakçım kahve siyah ağırlıklı galiba daha çok Bilgiler için teşekkürler hayatım adres te gelmiş en kısa zamanda cicişlerinizi yolluyorum .Tabii önce ne alıcağıma kara vermem lazım :((

Bol bol foto bekliyoruz ayrıca hem senden hem Erdemden

temmuz bebişimize yorum yazamadan temmuz bitmiş :(
ama çok tatlısın sen çınar
akıllı bıdık :)

ağustos bebişimiz ve annişi gecikmiş de olsam hoşgeldiniz
zaten çok özlettin erdemi sen şafakçım
şimdi başla fotoları sıralamaya :))
bu arada ben de sanırım hediyenizi geciktirme taraftarıyım çünkü yakın arkadaşımız önümüzdeki günler içinde doğum yapacak ve o yüzden izmire gideceğiz
gidince oradan almak istiyorum hediyelerinizi canım
ama sen bu arada resimleri ihmal etme şekercim :)
öp yakışıklı oğluşumuzu da

Back
X