- Konu Sahibi hayaletorka
-
arkadaşlar artık çoğumuzun bebkelri 6 aya girdiği için ek gıdalara yavaş yavaş başladık bundan sonra burdan günlük olarak bebişleri ne yediğini ve değişik tarifleri aramızda paylaşalım
ilk olarak ben yavaş yavaş geçtiğim için bu günden dünden başlayım sabah anne sütü +100 cc mama içine 2 tane cici bebe
sebze çorbası( havuç patates kabak)öğlen
ikindi yoğurt baybmiks içine 1 tatlı kaşığı pekmez ve meyve püresi (kayısı armut)
anne sütü
sütlü pirinçli muhallebi
mama
anne sütü
not: saatleri tam olarak yazamadım ama bunların hepsini 2.3 saat arayla veriyorum tabi hepsinden çok az alıyo benim mızmız
çok iyi düüşünmüşsünüz ben de zorlanmamış olurum ek gıdaya geçince. ya kızlar bişi sorcam. ek gıdaya geçince sütünüz azaldı mı? bana çok trajik geliyo ek gıda olayı.
benim sütüm gitgide azalıyor bunu ekgıdaya geçmemle alakası var mı bilmiyorum ama sanmıyorum
sabah kalkınca:
anne sütü+ kahvaltı( 1/8 yumurtasarısı tuzsuz peynir ekmek içini anne sütü içerisinde ezerek verdim)
ara öğün; anne sütü
öğlen:
yayla çorbası yoğurt hahif ekşiyince içine 1-2 tane bebe bisküvisü kırdım
ara öğün
anne sütü
ikindin:
muhalebi
akşama da:
kabak suyuna şehriyeli domates çorbası vermeyi düşünüyorum
Bişiy sorucam canım yaaa. Yumurta sarısı için erken değilmi. Hem zaman olarak erken hemde çok sıcak alerji yapmaz mı yaaa.sabah 90 ml mamanın ıcıne yumurta sarısı 1 tatlı kasıgı pekmez ve krem peynir
daha sonra mama
bebelac sütlac
öğle tavuk suyunda hasladıgım patates havuc ve yarım bıber den corba
mama
seftalı suyu
muzlu yogurt
aksama kasık maması verıcem armutlu muhallebı
sonra bebelac gece
Bişiy sorucam canım yaaa. Yumurta sarısı için erken değilmi. Hem zaman olarak erken hemde çok sıcak alerji yapmaz mı yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?