2009 şubat bebekleri bu gün ne yedi?

Benim oğluşumun yediklerini yazım
7,5-8 gibi 150 cc mama,
10 da meyva püresi ve iğrenç ötesi damlaları
Öğlen milupa kavanoz sebze pürelerinin çeşitlerinden (evde yapılan sebzeleri öğürüyo yemiyo yaa)
ıkindi yoğurt
Akşam yatmadan önce pirinçli kaşık maması yada 1 su bardağı suyla 1 tatlı kaşığı pirinç unu pişiriyorum içine 6-7 ölçek aptamil 2 mama katıyorum zorlada onu yediriyorum tabi çok nadir hepsini bitirdiği oluyo genelde az bişi muhallebi kalıyo kasede
Şuan bukadar bakalım 6. ayımıza girince değişicek kahvaltılara geçicez
Acaba kahvaltıya geçtiğimizde hiç mama yicek vakti kalmıyo oğluşumun nolcak bakalım
Bütün bebişlerimize bol iştahlarrrr

anneme tarhana yaptırdım kardelen için tuzsuz baharatsız
inşallah sever yediren varmı arkadaşlara aranızda

özlem bende aynı şeyi düşünüyorum
hemen hemen aynı bizim yediklerimizle
kahvaltıya geçince sabahki mamanın yerini kahvaltı alıcak
heralde dimi ozaman mama yı ne zaman içicek ler

özlem bende aynı şeyi düşünüyorum
hemen hemen aynı bizim yediklerimizle
kahvaltıya geçince sabahki mamanın yerini kahvaltı alıcak
heralde dimi ozaman mama yı ne zaman içicek ler

Bakalım dr ne derse artık aslında ewdeki listemde yazması lazım bakınca yazarım şekerim heralde bitek pirinç ununun içine koyduğum mamayı yicek gibi gözüküyo zaten benim oğluşun mamada falan gözü yok gözü bizim yediklerimizde valla kesinlikle ağzının tadını bilio yavrumm diet yemeklerini sevmicek anası gibii:roflol::roflol:

canım benim benimkide senin gibi uyumuyordu geceleri artık zombi gibi olmuştum saat başı kalkıyordum aksam yatmadan milupa sütlü pirinçli muhallebi verdim şimdi çok şükür uykusu daha iyi karnı doymuyo olabilir canım..meyve püresini aksammı veriyosun canım belki dokunmuştur ilk yediyse muhallebi dene istersen bide belki faydası olur...a.s.

allah allah kardelen de içmek istemiyor artık çok acıkırsa öle içiyor
neden acaba büyükce mamanın tadı iğrençmi geliyor acaba

sağol canım, bide onu denicem bakalım nasıl olucak, haftada bir gün annemde kalıyorum rahat uyumak için yaa, şaka gibi

bebebisküvisinin içinde süt var
yapmış olabilir bende verdim bir sorun olmadı
bir daha dene bence gece uyuması açlığındanmıki
genelde muhallebi öneriyorlar

canım bende gece uyumamasını açlığa bağlamıştım ama değil sanırım yaa, sütüm maşallah çok iyi benim hala şırıl şırıl, kıyafetlerim batıyo bu yüzden. bilmiyorum ama acil bi çözüm bulmam lazım artık.

sağol canım, bide onu denicem bakalım nasıl olucak, haftada bir gün annemde kalıyorum rahat uyumak için yaa, şaka gibi

valla seni çok iyi anlıyorum onun tadını iyi bilirim uykusuzluk çok kötü şimdi şimdi iyi çok sükür umarım faydasını görürsün ben artık biraz daha böyle gitseydi bayılırdım heralde neyseki muhallebi imdadıma yetişti...genede herşeye değer tabi....

sabah 7 de 150 cc mama içti.
saat 9 da çeyrek yumurta sarıı peynir ekmekten oluşan kahvltı yaptı ıhlamur eşilğinde.
saat 11 gibi 150 cc mama yedi
saar 1 de 1 kase sebze çorbası içti (1 dilim bebe ekmeği doğradım içine)
benim kuaför olayı yüzünde meyva suyunu aksattım
saat 3 gibi 150 cc mama içti.
saat 5 gibi 120 cc mama içti.
saat akşam 9 gibi 150 cc mamanın içine armutlu tahıllı iyi geceler maması yedi
tüm bebeklere maşallah bakıyorum da iyi gidiyoruz hepimiz...
Sevgi bende tarhana yaptırıcam anneme söz verdi.

ya benim kızım 60cc mamayı zor içiyo onuda muhallebi ve bebe bisküvisiyle karıştırıp kaşıkla zor yediriyorum...
bu arada kardelene maşallah.. ah gamzede gece boyu uyusa bayram ederim beee

Asiye maşallah demeden geçemicem oğluşuna aferin paşaya afiyet olsun yarasın tosunasırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…