- Konu Sahibi hayaletorka
-
Benim oğluşumun yediklerini yazım
7,5-8 gibi 150 cc mama,
10 da meyva püresi ve iğrenç ötesi damlaları
Öğlen milupa kavanoz sebze pürelerinin çeşitlerinden (evde yapılan sebzeleri öğürüyo yemiyo yaa)
İkindi yoğurt
Akşam yatmadan önce pirinçli kaşık maması yada 1 su bardağı suyla 1 tatlı kaşığı pirinç unu pişiriyorum içine 6-7 ölçek aptamil 2 mama katıyorum zorlada onu yediriyorum tabi çok nadir hepsini bitirdiği oluyo genelde az bişi muhallebi kalıyo kasede
Şuan bukadar bakalım 6. ayımıza girince değişicek kahvaltılara geçicez
Acaba kahvaltıya geçtiğimizde hiç mama yicek vakti kalmıyo oğluşumun nolcak bakalım
Bütün bebişlerimize bol iştahlarrrr
özlem bende aynı şeyi düşünüyorum
hemen hemen aynı bizim yediklerimizle
kahvaltıya geçince sabahki mamanın yerini kahvaltı alıcak
heralde dimi ozaman mama yı ne zaman içicek ler
şafakcım sadece gece mi veriyorsun mama[/QUMALESEF GECE 1 KERE VERIYORUM CUNKI ERDEM APTAMIL1DEN NEFRET EDER OLDU GECE UYKUSUNDA KAZIKLIYORUM ONU
kızlar bişi sorucam, ben henüz ek gıdalara başlamadım gibi bişi, sadece meyve püresi veriyorum. ama oğlumun hala gece uykusunu düzene sokamadığımız için belki uyur diye canıma tak dediği için,püresinin içine bir iki bebe bisküvisi kırdım, çok da iştahla yedi, ama ertesi gün vücusunda kırmızıklar oluştu,alerji yapmış olabilir mi acaba?? doktora gidemedim henüz, size sorayım dedim.bu arada gece yine uyumadı:))
canım benim benimkide senin gibi uyumuyordu geceleri artık zombi gibi olmuştum saat başı kalkıyordum aksam yatmadan milupa sütlü pirinçli muhallebi verdim şimdi çok şükür uykusu daha iyi karnı doymuyo olabilir canım..meyve püresini aksammı veriyosun canım belki dokunmuştur ilk yediyse muhallebi dene istersen bide belki faydası olur...a.s.
bebebisküvisinin içinde süt var
yapmış olabilir bende verdim bir sorun olmadı
bir daha dene bence gece uyuması açlığındanmıki
genelde muhallebi öneriyorlar
sağol canım, bide onu denicem bakalım nasıl olucak, haftada bir gün annemde kalıyorum rahat uyumak için yaa, şaka gibi
kardelen uyanmıyor geceleri
sabah 7 de 150 cc mama içti.
saat 9 da çeyrek yumurta sarıı peynir ekmekten oluşan kahvltı yaptı ıhlamur eşilğinde.
saat 11 gibi 150 cc mama yedi
saar 1 de 1 kase sebze çorbası içti (1 dilim bebe ekmeği doğradım içine)
benim kuaför olayı yüzünde meyva suyunu aksattım
saat 3 gibi 150 cc mama içti.
saat 5 gibi 120 cc mama içti.
saat akşam 9 gibi 150 cc mamanın içine armutlu tahıllı iyi geceler maması yedi
tüm bebeklere maşallah bakıyorum da iyi gidiyoruz hepimiz...
Sevgi bende tarhana yaptırıcam anneme söz verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?