2009 şubat bebekleri bu gün ne yedi?

kardelende aynı canım yemek istediğini çok güzel elinde yiyor
yemek istemediği bişeyse bikere ısırıp ufalıyor
hepsinin bir zamanı var yavaş yavaş öğreniyorlar

püre şeklinde verme bence. biraz diri olsun verdiğin şeyler, mesela ben Nisa 8-9 aylıktan itibaren çorbaları rondodan geçirmeyi bıraktım, tanelerini diri veriyordum, mesela tavuk çorbasını yaparken tavukalrını Nisa nın yiyiebileceği büyüklükte piirnçbüyüklüğü gibi yahut nohut büyüklüğü gibi doğrayıp, havuçları da öyle doğrayıp yapıyordum, ilk başta evet yemek istemedi zorlandı ama zamanla alıştı, şimdi maşallah ne verirsek yiyor, hatta 2 gündür çağla yemeye başladısempatiksalakcinni

evet ilk başta salatalığı havucu vs.. dediğin gibikoparıp koparıp atıyordu yemiyordu ama şimdi yiyor, armutu elmayı biz artık püre şeklinde pek vermiyoruz, kendisinin eline veriyoruz kendisi yiyor.

zamanla alışır diri yemeye, bence sen yemiyor diye diri vermemezlik etme, minik minik yutabileceği şekilde ayarla çorbasını, ezmeyi rondoda değil deçatalla yap, çatal bir parça daha diri bırakıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…