2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar ben fena taktım maximilyanus ismine bunu drenden arastırıp anlamını öğrenecegım mutlaka
dayımın arkadası oğluna vermıs bu ismi yanı nüfüs müdürlügünden kabul edıyolarmıs

:1closedeyes: ya kızma ama bence kötü...........:1no2:
çok tuhaf...................şaka gibinaniknanik

şimdi meleğin hıkasına yazdığım yorum varya kızlar kaydetti ve altta yazan yazı bu yazı modoterler tarafından incelencektir diye bu ne demek oluyo anlamadım:sm_confused:

hepiniz tüm geçmiş olsun dilekleriniz için saolun. valla bebiş iyi gibi kıpraşıp duruyo ama işte belim ağrıdı ona korktum

Kikoleyim geçmiş olsun.
Hiç merak etme.bel ağrısını uzanarak geçir.arkdaşım.hamleyken ,ayağa kalktı ve birden yüzüstü pat bayıldı.
O sesi duyduğumda ,ben eyvahhhh yarıdm edin hamile bu diye bağırmışım.
Ama çok şükür hiç bir şey olmadı.allah korusun canım tekrar.

yaa benim kız çok aşırı hareket ediyo yarım saatte bir pat pat oraya buraya vuruyo...........
ah benim öyküm çok mu sıkıldı acaba...
oysa bütün gün konuşuyorum onunla
arada babası arıyo napıyo benim kızım diye

canım kesinlikle dinlemen fazla kendini yormaman lazım aksi taktirde kanama yapabiliyor
bebeğe bi zararı yok

cevabın için teşekkür ederim ilsu.10 gun sonra tekrar randevum var.inşallah bu zamnda yukarı cıkmıs olur.bebeğime zarar vermesinde gerisi hiç önemli değil.

çok geçmiş olsun kikolye . doğuda genelde mislina yedi uyuyanların birinin ismi ve ceylin ebral çok var.mislina kız ismi ama maxsimilyanus hiç duymadım

kızlar ben fena taktım maximilyanus ismine bunu drenden arastırıp anlamını öğrenecegım mutlaka
dayımın arkadası oğluna vermıs bu ismi yanı nüfüs müdürlügünden kabul edıyolarmıs

canım kızma ama bende beğenmedim
tuğaf geldi bana
bu arada bende hala oğlumun ismini koyamadım:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…