2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bi tane daha isim buldum etrafımda yok kişi olarak o isimden sizce nasıl( Ahsen )CADIARZU şimdilik hoşuma gidiyo :)

Cok güzel bi isim bence anlamı da cok güzel, hatta anlamı da cok güzel demek zaten yerimseniben Aşk-ı memnu da vardı dimi Ahsen halaları bi de canım ailemde vardı. Burdan da ne kadar cok dizi izledigim ortaya cıktı

ayy benim annemin adı da ahsen bende hep beğenmişimdir ve hep değişik gelmiştir...

bende sarpı tuttum çok karizma bi isimyerimseniben

bende canım ailemi izlediğim için isim ordan kaldı aklımda ordaki kızda çok hoşuma gidiyo :asigim: kızımın adınıda yinbe sevdiğim bi sanatçıdan koydum cidden şevval sam onu çok seviyorum ve beğeniyorum:asigim:

Nurcum ben simdiye dek 3-4 tane sarp-sarper isminde insan tanıdım, hepsi de cok hoş ve kaliteli tiplerdi. Hic çirkin bi sarp görmedim bencede cok güzel bi isim üstelik ulaşılması da çok güçtür sarp bir yere yerimseniben

anlamını bılmıyordum sagol canım bıde zeusun kızıymıs galıba
ama ısım süper kızım olursa helen ısmını dusunuyorum gercektena.s

Troyalı Helen in güzelligi ugruna ne savaşlar yapılmış. Hüzün yılı bunu göze alabilcekmisin bence senin kızında cok güzel bi kız olucak ismini de Helen koydunmu artık yeni bi savaşa hazırlanabiliris :sm_cool:

bu arada yıne dayımın fıkrı maximilyanus koy dıyor anlamını bılmıyorum ama yabancı bır ısım ashab-ı kehf te var 7 uyurlarda belkı duymussunuzdur
sizce nasıl bır ısım?

meraba....
bir gün girmedim sayfalar almış başını gitmiş
herkes iyidir inşallah
kibelecim kızını sağlıkla kollarına al inşallah bende erkek diye düşünenlerdendim kızın süpriz yaptı
sayfaların hepsini oluyamadım herkesin bebişi iyidir inşallah

kızlar az önce ayağım kaydı ve düştüm . çok korkuyorum bebiş kımıldıyo ama belim ağrımaya başladı.inşallah bişe olmaz dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…