2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bu arada yıne dayımın fıkrı maximilyanus koy dıyor anlamını bılmıyorum ama yabancı bır ısım ashab-ı kehf te var 7 uyurlarda belkı duymussunuzdur
sizce nasıl bır ısım?

Kızım Helen oğlum Maximus olsun diyosun yane. Maximus ta Gladyatör filminde Russell Crowe un oynadıgı karakterdi. Yane illa tarihsel bişeyi olsun diyosun a.s

canım cok tesekkur ederım böyle dusunmene cok mutlu oldum ınan
ınsallah bırgun kızım olursa helen ıstıyorum ısmınıa.s
babasıda benım ugruma cok savaslar verdı kızım ıçınde savas verenler olsun artık:asigim:

kızlar az önce ayağım kaydı ve düştüm . çok korkuyorum bebiş kımıldıyo ama belim ağrımaya başladı.inşallah bişe olmaz dua edin

canım geçmiş olsun biraz yatsaydın bişey olmaz allahın izniyle korkma bende 2 gün önce banyoda ayağım kaydı ve bacaklarım açık kaldı halim çok komikti kendi halime gülme krizi geçirdimkaydirigubbakcemile3

kızlar az önce ayağım kaydı ve düştüm . çok korkuyorum bebiş kımıldıyo ama belim ağrımaya başladı.inşallah bişe olmaz dua edin

Canım popo üstüne düştüysen hiç korkma bişey olmuyomuş diye duymuştum.Allah korur bebişini merak etme onun duvarı öyle sağlamdırki

offfffffffffffklava:
kızlar foruma dalıyorum 2 gün önce uğraşarak yaptığım yemeğimi ykmıştımklava:
şimdide fırındaki tatlımı yaktım-tatlicadiarzu-

çok saol canım.benimki pek komik olmadı kıçımın üstüne yapıştım valla.pc yi koltuğun yanına koydum rahat rahat oturarak işimi görüyoım zaten:teselli:sanada çok geçmiş olsun canım

kızlar o krem hırka benim çok hoşuma gitti ya bakalım kime örtürteceğim...........
çok usta biri örmeli bunu yoksa bişeye benzemez

Kızlar aman dikkat bu aylarda düşme problemi mutlaka olurmus doktorum cok dikkatli olmamı söyledi ama sanırım doktorların bahsettigi düşme evde popo üstü olan diil çünkü benimde düşmüşlüğüm var temizlik yapıcam diye kaydirigubbakcemile3 Ağırlık merkezimiz yer değiştirdiğinden ve şuan abuk subuk bi yerde oldugundan her an heryere dogru düşebiliris.

kızlar ben fena taktım maximilyanus ismine bunu drenden arastırıp anlamını öğrenecegım mutlaka
dayımın arkadası oğluna vermıs bu ismi yanı nüfüs müdürlügünden kabul edıyolarmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…