bu arada yıne dayımın fıkrı maximilyanus koy dıyor anlamını bılmıyorum ama yabancı bır ısım ashab-ı kehf te var 7 uyurlarda belkı duymussunuzdur
sizce nasıl bır ısım?
bu arada yıne dayımın fıkrı maximilyanus koy dıyor anlamını bılmıyorum ama yabancı bır ısım ashab-ı kehf te var 7 uyurlarda belkı duymussunuzdur
sizce nasıl bır ısım?
Troyalı Helen in güzelligi ugruna ne savaşlar yapılmış. Hüzün yılı bunu göze alabilcekmisin bence senin kızında cok güzel bi kız olucak ismini de Helen koydunmu artık yeni bi savaşa hazırlanabiliris :sm_cool:
kızlar az önce ayağım kaydı ve düştüm . çok korkuyorum bebiş kımıldıyo ama belim ağrımaya başladı.inşallah bişe olmaz dua edin
KUZEY
DAĞHAN
DORUKHAN
BARLAS
BATURALP
EGEMEN
GÖKBERK
GÖRKEM
İLKE
İLTER
METEHAN
SARP
SEZA
YAĞIZ
Canım benim eşimde yağız olsun istiyo ama kararsızım daha düşünmek istiyorum.Eymeni çok beğenmiştim ben. Oda eymen yağız olsun diyo yada yağız eymen :) Bakalım artık
Eymen cok güzel bi isim bana kalırsa e bu kadarda istiyoken bence diret mutlaka en azından ilk ismi o olsun diğer ismi babası koyar.
kızlar az önce ayağım kaydı ve düştüm . çok korkuyorum bebiş kımıldıyo ama belim ağrımaya başladı.inşallah bişe olmaz dua edin
Kızım Helen oğlum Maximus olsun diyosun yane. Maximus ta Gladyatör filminde Russell Crowe un oynadıgı karakterdi. Yane illa tarihsel bişeyi olsun diyosun a.s
canım geçmiş olsun biraz yatsaydın bişey olmaz allahın izniyle korkma bende 2 gün önce banyoda ayağım kaydı ve bacaklarım açık kaldı halim çok komikti kendi halime gülme krizi geçirdimkaydirigubbakcemile3
Canım popo üstüne düştüysen hiç korkma bişey olmuyomuş diye duymuştum.Allah korur bebişini merak etme onun duvarı öyle sağlamdırki
offfffffffffffklava:
kızlar foruma dalıyorum 2 gün önce uğraşarak yaptığım yemeğimi ykmıştımklava:
şimdide fırındaki tatlımı yaktım-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?