2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

oooffff kızlarrr hızınıza yetişmek imkansızzz..... walla ben okuyana kadar 2003 olmuşsunuzz.. allah muhabbettinizi bozmasınn aminnnnn....

bence bıraz derınden arastırın liva ismini ceylın ve ecrın ısmıde cennetle ılgılı bır anlama gelıyomus ayrıca tuanada öyle ama anlamlarını derınden arastırınca bır cok arkadas hüsranla karsılastıbenneyaptımki

hep isimlerden bahsedilmişşş.... sanırım
oğluşum olcak ama bi kızım olsaydı adını mutlaka duru ya da ela koyardımm...

erkekte de ege... eymen....alp.. isimlerii hoşuma gidiyorr..

İSİM ANLAMI

Ahunur Göz kamaştıran güzelliğe sahip olan
Aleyna Esenlik ve güzelliklere sahip, esenlik içinde olan
Alya Yüksek yer, yükseklik, gök
Armina Emine, korkusuz, yürekli
Asuela Ela gözlü yaramaz
Ayda Dere kıyılarında yetişen bir bitki - Parmakları, endamı güzel kadın
Bade Aşk, kutsal sevgi
Didar Güzel yüz - Görme
Dilara Gönül alan, gönül okşayan
Eyşan Şanlı güzel, güzelliği ile ünlü
Ezra Sözü, konuşması düzgün
Güldem Hiç solmayan her dem gül, her dem gülen
İlayda Su perisi
Lara Su perisi, su damlası

Simdilik L ye kadar bakabildim Şimal cok istiyorum ama babaya da alternatif yaratıyım dedim umarım işinize yararhihoyyyt Bende kaçma durumundayım. Haftasonu gelen giden fuar derken giremeyebilirim. Sizleri çok öpüyorum. Kendinize ve bebişlerinize göbişlerinize iyi bakın:CüvCüv: İyi haftasonları:dance:

gamzecim neslivildancım iyi dilekleriniz için sağolun
dilaracım hadi kolay gelsin bekleriz
selsincim sanada iyi akşamlar yarın görüşmek üzere inşallah

liva degilde lina ismi çok hoş anlamıda güzel hurma fidesi demekmiş
ama esımın memleketınde yani rizede lina çamasır ipi demekmişkaydirigubbakcemile3

ablam da eğer kızı olursa talya ismini koymak isiyor nasıl ama çok hoş dimi veya nimfe....

liva:LİVA, kışın karların üzerine doğan güneş ışığı, demek.
ayrıca peygamber efendimizin sancağının adı.

LİVA:Sancak demektir. Kıyamet gününde, canlılar dirilip, Arasat meydanında toplanınca, Allahü teala tarafından Peygamber efendimize ihsan edilecek olan ve altında bütün inananların toplanacağı sancak-ı şeriftir. Kıyamette herkes sustuğu zaman ben söyleyiciyim. Kimsenin kımıldayamadığı vakitte onlara şefaat ediciyim. Kimsede ümid kalmadığı zamanda onlara müjde vericiyim. O gün her iyilik, her türlü yardım, her kapının anahtarı bendedir. Liva-i hamd benim elimdedir. İnsanların en hayırlısı en cömerdi en iyisiyim. O gün emrimde binlerce hizmetçi vardır. Kıyamet günü peygamberlerin imamı, hatibi ve hepsine şefaat edici benim. Bunları öğünmek için söylemiyorum. (Hadis-i şerif-Tirmizi, Darimi-Mişkat) (21.05.2008 00:48)

bu anlamlar yazıyor nette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…