2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benim kafam çok rahat o konuda isim derdim yok çok şükür...
kız da olsa erkek te olsa isimleri hazırdı...............

kızım :öykü
oğlum olsaydı oyraz olacak tı

ya dikkat ettimde bu çalışan annelerde olmasa sohbet olmayacak gibi.sabah bi yoğunlaşıyo öğlen duruluyo .3 te gene başlıyo.mesainiz bitince burasıda duruluyo anva uykusu kaçan gece geliyo valla. ay ev hanımları asıl biz boştayız ama nerde pek tembeliz galiba. şahsen ben öleyim dekaydirigubbakcemile

ay bade dedinizya aklıma küçük kadınlar dizisindeki bade teyze geldi, hani bitanede adam varya bademum diyo kaydirigubbakcemile3

benimde ordan hoşuma gitmişti zaten kulağa çok hoş geliyo.ama kızım olursa ismini teyzesi koyacak ondan koyamam heralde.söz vermesem koyardım

Kizlar hepinize cok tesekkurler simdi alisverise gidecem. gelince aldiklarimi eklerim. e o kadar bekledim degil mi ama? cok bir sey almayacam kis icin vs cunku annem eminim kiz olunca abartacak:) zaten cok sevinmisti.

ben de simdi o sirin patikler ayakkabilar vs heposinden alacam:) hihoyyyyyytt.

gelince detayli bakarim yazdiklariniza hepinizi optum.

Derincim bugun usg vardi bence hicbirsey yok. bebis saglam. senin icin rahat etsin sadece. optum seni kocaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…