2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım ya...Çok geçmiş olsun Demetciğim...Ben de merak etmiştim seni arkadaşlar gibi.Demir hapı kullanmıyor muydun canım? Kullanıyorsanda yetersiz mi kaldı acaba...Hamileliğinden önce de var mıydı kansızlık problemin?Hastaneye yatıralım dediğine göre oldukça düşük çıkmıştır kan değerlerin...Allah'tan acil şifalar diliyorum canım...:Saruboceq:

Talya, Zeynep, Ela, Duru. Yaren, Ceren, Ece, Melis, Naz, Su, Berra, Ecem, Sena, İrem, Azra, Dilay, İdil, Eylül, İpek, Nazlı, Yağmur, Derin, Ilgın, Havin, Nilsu, Kayra, Begüm, İlkin, Tuana, Beril, İlgi, Simay, Pelin, Beren, Mira, Yazmira, Bade, Selin, Simge, Rana, Şimal, Damla, Melike, Pınar, Başak, Özü, İlayda, Elçin, Minel, Arzum

kibele maşallah tabi indirimler bitmeden alışverişini yap orda daha uygundu sanırım öyle demiştin kim bilir neler alırsın bu heyecanladelikafadulden

gynoferon 30 depo draje ..............KAN HAPI

UYARILAR/ÖNLEMLER:
Demir eksikligine bagli olmayan anemilerde kullanilmasi fayda saglamayacagindan ve vücutta demir birikmesine neden
olabileceginden, tedaviden önce gerekli klinik ve laboratuar incelemeleri yapilmalidir.
Demir preparatlari diski renginin koyulasmasina yol açar. Bu durum hastaya anlatilmalidir.
Hamilelikte ve Emzirme Döneminde Kullanimi: Doktor kontrolü altinda kullanilmalidir.
Çocuklarda Kullanimi: 12 yasin altindaki çocuklarda kullanimi önerilmez.

canım bu hapı ben kullanıyorum sizler daha değişik kullanıyosunuz ama bu hap bana iyi geldi fenalaşıyodum uykum bozuktu darallık felan oluyodu kullanmaya başladığımdan beri düzeldi şimdi takviye olarak kan üzümü felanda yicem yanında:1closedeyes:

ayıptır söylemesi ben bu hapla çok rahat wc çıkıyorum bağırsakta bişey bırakmıyo her gün düzene girdi memnunum he bide iğrenç kokusu olmasa ilaç çok pis koku bırakıyodelikafadulden

CANIM BANA DA BUNU YAZDI DOKTORUM HATTA ALDIM............
AMA YUKARIDA Kİ UYARILAR BÖLÜMÜNDE YAZDIĞI GİBİ ŞİMDİ HER 20 GÜNDE BİR KAN HEMOGLAMI YAPTIRIYORUZ ÇOK ŞÜKÜR DEMİR EDSİKLİĞİ VE YA KANSIZLIK ÇIKMADI HENÜZ...O YÜZDEN KULLANMIYORUM ŞU AN .........
AMA DEMİR EKSİKLİĞİ ÇIKARSA8kansızlık)o zaman ben de başlarım mecbur:lepi:

Çok doğru valla canım...İnsan sevdiğinden uzaktaysa hiçbirşeyin tadı çıkmıyor.Ben gerçi dünyanın en güzel değil ama en merak edilen ülkelerinden birine gitmiştim en son,işten ayrılmadan önce...O zaman nişlanlıydık eşimle...Hergün aramama ragmen,bir gün geç saatlere kadar süren toplantı,yemek faslından dolayı tel.ine cevap veremeyince bir kavga ettik ki...Tel.de bana ''ayrılalım,bu böyle olmayacak,ben bu kadar ayrı kalmaları ve bu saatlere kadar çalışmayı anlamıyorum''dedi.Oralar bana dar geldi.O otel odasında sabahı zor etmiştim.Sonra Türkiye'ye dönünce arayı düzelttik ama benimle bir anlaşma yaptı.Evlendikten sonra bu kadar sık seyehat edemeyeceğimi patronuma söylememi istedi.Patronum zaten o kavgamızda rahatsızlığımı anladı ve kendisi sordu,problem mi oluyor diye...Evet dedm ve bir daha hiçbirşey eskisi gibi olmadı.Özel sektör çok acımasız valla...Senden maksimim yararlanamadıkları an kerşey bitiveriyor...

Ben de amma dertliymişim ya...:roflol:

kibelecim hayırlı olsun kızın..maşallah kızlar daha fazla sanırım temmuz ayında..geçmişi çok okuyamadım ama baya b gelişmeler olmuş..:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…