tuğsem i beğenmediniz mi kızlar...
benim çok hoşuma gidiyor aslında...
TUĞSEM
ayy canlarım benim yaa hoşbuldumŞeniz
bende sizleri çok özledim ..
Kızlar rahatsızdım ondan giremedim nete:1no2:
sizlere bahsetmişmiydim bilmiyorum çarpıntım vardı çok, nefes nefese kalıyordum en ufak birşeyde:sm_confused: doktor tahlil istemişti ve sonucunda aşırı kansız çıkmışım çok fazla düşmüş kanım doktor hemen hastaneye yatıralım demiş eşime ama ben yatmadım çünki düşünmem gereken bir de oğlum var ve ben hastaneye yatsam o üzüntüden hasta olursenağlama çok düşkündür bana .
herneyse eşime dedim ne yapılacaksa evde yap sen dedim dr şimdilik 5 tane serum verelim demiş hergün 1 tane bir nevi suni kanmış vitaminlerle zenginleştirilmiş:sm_confused: serumlar bitince de 2 ünite normal kan verilecek ondan sonra tekrar tahlillerim yapılacak yine yetmemişse aynı seans bir kere daha yapılacak...
kollarım delik deşik oldu zaten hassas tenim var mosmor senağlama
inşallah hepiniz de iyisinizdir kızlarrrrr bu arada sinir oldum 3 kere yazdım 3 kere net düştü:mymeka:klava:
gynoferon 30 depo draje ..............KAN HAPI
UYARILAR/ÖNLEMLER:
Demir eksikligine bagli olmayan anemilerde kullanilmasi fayda saglamayacagindan ve vücutta demir birikmesine neden
olabileceginden, tedaviden önce gerekli klinik ve laboratuar incelemeleri yapilmalidir.
Demir preparatlari diski renginin koyulasmasina yol açar. Bu durum hastaya anlatilmalidir.
Hamilelikte ve Emzirme Döneminde Kullanimi: Doktor kontrolü altinda kullanilmalidir.
Çocuklarda Kullanimi: 12 yasin altindaki çocuklarda kullanimi önerilmez.
canım bu hapı ben kullanıyorum sizler daha değişik kullanıyosunuz ama bu hap bana iyi geldi fenalaşıyodum uykum bozuktu darallık felan oluyodu kullanmaya başladığımdan beri düzeldi şimdi takviye olarak kan üzümü felanda yicem yanında:1closedeyes:
Ben gecen hafta iş gezisine gittim, dünyanın en güzel şehirlerine gittim ama eşim olmadan hiçbişeyin faydası yokmus, her akşam ağlayıp duruyodum 10 metrekarelik otel odasında tek başıma senağlama allahtan bebişim vardı da yalnız hissetmedim kendimi. Ama cidden aile olmak böyle bişeymiş. Ben gittim ağladım eşim burda ağladı en cok turkcell kazandı a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?