2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

şittt kızlar yarın fuara gidecek olan hanımlar ben yarın tam saat 1 de orda olucam kendimi tarif edeyimdelikafadulden kısa boylu koca göbişli he bide ben şapka takarım ama içerde çıkarırım tabiki sıcak olursa :) şapkam siyah simli ve kırmızı bi gülü var kabanım uzun dizime kadar siyah renk he bide eşimle boy farkımız var arada o uzun ben kısa çok dikkat eçkiyoruz ona göredelikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol:
BIZDE YARIN GIDICEZ SAAT 14:00 DAN SONRA BUYUK BI IHTIMAL ESIM OZAMAN GELIYO CUNKU
AMA SEN NE GIYECEGINE KARAR VERMISSIN BEN DAHA VERMEDIMmirmirmirmir

fdrt5d4rrdteretrtyjy6th77ç

valla benim eşimde pazartesiye kadar yok 2 gündür kızımla yalnızız. bizde geç saate kadar buraya takılıyoz artık ne delim

Derinden ses yok hala , inşallah güzel haberlerle döner ..
şansına bugün burada bahar gibiydi , güzeldi hava hihoyyyt ..

Derinden ses yok hala , inşallah güzel haberlerle döner ..
şansına bugün burada bahar gibiydi , güzeldi hava hihoyyyt ..

bend ederin geldi mi diye açmıştım sayfayı ama gelmemiş.
derin canım sonucu bana ,özel mesaj olarak ta yazsna çok merak ediyorum seni.
rabbim en güzel haberler ile getirsin seni inşallah

doğum günümü kutlayan bütün arkadaşlar hepinize çoook teşekkür ederim...Şeniz

melekcim tatlım öğlenleri pek evde olmuyorum yada arkadaşlarım geliyor ancak akşamları bakabiliyorum...seninle karşılaşamıyoruz canım bende özlüyorum ama bakıyorum nasılsınız diye takipteyim yani...kaydirigubbakcemile5

ağrım oluyor bazende böbreğimde idare etmeye çalışıyorum işte...

birde sık ilişkiye girince kız oluyor demişsiniz biz gün aşırı girdik ama bende ters tepti demekki kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çok mutluyum :dance::lepi:çok güzel haberlerle geldim bebişim çok iyiymiş heryeri incelendi omuriliği de incelendi spinamıdır nedir oda kesinlikle yokmuş şükürler olsunki çok güzel geçti yavrumun ağzı kulaklarındaydı sürekli gülüyordu o kadar hareketliydiki dr amcamız hülya avşardan sonra birde sizin kızınız çıkacak ayvalıktan diye espri yaptı o kadar hareketliydiki ama inş şarkıcı olmaz dr olur dedi allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hihoyyyt:teytey:

bu arada beni merak eden tüm arkadaşlarımı tek tek öpüyorum buradanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…