2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım ya yazık kadın düşünüyor işte ne yapsın..dikkat etsin diyor........demek değer veriyor.......
aman bişey olmaz dese dha mı mutlu olacaksın..........
HEM KENDİ ANNELERİMİZ DEMİYOR MU SANKİ KIZLAR BOŞVERİN BÖYLE ÖNEMSİZ ŞEYLERLE GERMEYİN KENDİNİZİa.s

keske herkez senın gıbı ınce fıkırlı olsa tatlım
ama o emir veriyor resmen söyleyıs tarzını görsen sen bıle sınır olursun
hatta bebegımı kaybettıgımde daha bız bıle nedenını bılmıyorken
herkezı toplamıs bebek ben agır kaldırdım dıye ış yaptım dıye öldugunu soylemıs:1shok:
benı suçluyo yanı esım en sonunda bagırıp cagırdı annesıne sen ne yapmaya calısıyosun dıye
canım sen bunları bılmıyosun gercekten cok cok cahıl ınsanlar ne yazıkkıkaydirigubbakcemile

şimdi kayınvaldem elinden geleni yapıyo kendini hoş tutmak için bi tek ben kaldım gelip giden benide kaybederse halini biliyo ama can kırıldı bi kere yerine gelirmi ben şimdi eski hoş görülüğümün onda birni yapmıyorum yüz vermiyorum biraz yüz versem hemen evimize karışcak yine o yüzden böylesi iyi fazla görüşmemek:dilcikar:

allahtan bızımkıler memleketınde burda olsalardı ne olurdu bılmem
senede 1 ay gelıp gıderler o bır ay bana ve esıme ezıyet gıbı gelır cunku esımı bıle delırtıyolar

canım bak kendi çocukları bile diyo o ölmeden biz kardeşler bir araya gelemeyiz çünkü kayınvaldem çok aşırı kıskanç laf taşır habire o yüzden sağdan soldan kardeşlerin arasını açtı kardeşleri birbirine toplayacağı yerde daha beter yaptı tek derdi bana baksınlar benim dediğim oldun ben yatınca yatsınlar ben iş yaparken iş yapsınlar ben karkarsam kalsınlar bana sormadan bi yere gitmesinler biz yeni evliyiz yan yana oturuken eşim omzuma atardı elini ben mutfağa gittiğimde yüz verme okdar derdi eşime düşün yani böyle psikopat birine denk geldimkötükedihüso

bugün kaynanları çekiştirelim hehehe kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı:roflol: :roflol: :roflol:

valla benımkının derdı gelınler hepımızı cıldırtıyo en sonunda ortanca eltımle buyuk bı kvga ettıler ve eltım kapıları kapadı
buyuk eltın ben calısıyorum kımseyle ugrasamam dedı
bıtak bana gelıp gıdıyolar ben sıkayetcı degılım gelıp gıtsınler ama insan gibi
kadın benı mutfagıma sokmadı ınanırmısınız evımde bardak kırdım sayıp söyledı
ınanın esım evde yokken hep benımle zıtlasıyo esım eve gelınce ıkıyuzluluk yapıyo
aman kızım sen yorulma aman kocanın yanına otur onunla ılgılen
esımde takıp ettıgı ıcın sok oluyodu
oyuzden esım benı herzaman tutar allaha sukur

cahıllık cok kötu bısey gercekten bıde sonradan görmelık
mutlaka cocuklarımızı okutalım okumazlarsa bıle kendılerını yetıştırmelerını fırsat verelım
benım anneannem 70 yasında okuma yazma bıle bılmıyor ama konusurken sankı onu unı.mezunu zannedersın
agzından bal damlıyo etrafındakı ınsanlara ögut verırken ınanın herkez onun anlattıklarını aşkla dınlıyo
yaşadıkları sankı bır roman cektıgı sıkıntılar olgunlastırmıs onu
allah basımızdan eksık etmesın anneannemı canım o benım:asigim:

bende kahvaltı yapıcam cok acıktık kan surubunu ıcıyorum yarım saat beklemem gerekıyo vaktım doldu kahvaltıda peynır ve yumurta tuketıyorum cunku

sağol canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inş Şeniz
Derincim masallah kızına çok sevindim herşeyin yolunda olmasına .
Artık evham yapma sakın

bizde dünden beri çok daha sevinçliyiz herşeyin iyi çıktığıne o kadar sevindikki eşim bir sarıldı bana ordan çıkınca adam belli etmiyormuş mo ral veriyordu banakaydirigubbakcemile5

ah kızlar ahh sormayın bu kaynanaları bende kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum 4 senedir daha önce kirada oturuyorduk tüp bebek yapmak için buraya geldik ama 11 senedir bir türlü anlaşamadık hep kavga ben im eşim çok sakin bir insan bende çok hareketliyim neşeliyim eşim her dediğimi yapar o yüzden herzaman kıskanırlar beni ve kavga çıkarırlar onlar kayserili çünki onlarada karının sözü geçmez ama kadın hamile kalmamı bekliyomuş doksan derece değişti çayımı bile elime veriyor kadın torun diye ölüyormuş şimdi strese girmiyeyim diye böle yapıyor heralde diyorum inş doğumdan sonrada böle gider çünki kiraya çıkmak istemiyorum burda kiralar çok pahalı 600 500 arası değişiyor yazık çocuğuma bişiler alırım o parayla diyorum bende

CANIM İNŞALLAH DEĞİŞMEZ...SENDE ILIMAN OL ANA KIZ ANLAŞIN YA CANIM BENİM O DA HASRETMİŞ TORUNUNA ...ALLAH ÖMÜR BOYU SÜRDÜRSÜN SAADETİNİZİ..........
O BEBEK EVİNİZE ÇOK BÜYÜK NEŞE KATACAK CANIM ALLAHIN İZNİYLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…