2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

PRENSESİM BENİMMMMM
MAŞALLAH CANIM BİLİYORDUM HERŞEYİN ÇOK İYİ OLACAĞINI İÇİM RAHATTI BENİMM..
ALLAH MUCİZENİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...........
ÇOOOOK UZUN YILLAR SAĞLIK VE MUTLULUKLA YAŞAYIN KIZINIZLA İNŞALLAH.........
ÇOK SEVİNDİM TATLIM..ÖPTÜM:lepi:

günaydın canım hoş geldin akşam 8demi yattın :1shok: ben 8bırak 11 de uyursam dua ediyom vallahi 12 de yatıyorum sabah yine 7 de ayaktayım ben şimdiden antremenlıyım uykusuzluğadelikafadulden

valla ben abımı görmeden bırgun onunla konusmadan duramam aramızda 11 ay var zaten bi abim bi ben 2 kardesız bırbırımızın herseyıyız
her ay yurt dısında oldugu ıcın yegenının harclıgını bıle yolluyo sagolsun eksıklerını alayım dıye canım abım benım:asigim:
bunlar dip dibe oturuyolar ne bırbırlerını arıyolar nede soruyolar:dilcikar:

günaydın canım hoş geldin akşam 8demi yattın :1shok: ben 8bırak 11 de uyursam dua ediyom vallahi 12 de yatıyorum sabah yine 7 de ayaktayım ben şimdiden antremenlıyım uykusuzluğadelikafadulden

YAA SORMA TATLIM UYKUYLA BAŞIM FENA HALDE DERTTE............
7/24 UYURUM ELİMDE OLSA..........
İNŞALLAH KIZIM DA BANA BENZER DE ÇOK UYKUCU OLUR..........:lepi:

aa neden görüşmüyorlar sebep ne

bende öyleyim canım annemi görmeden duramam her hafta giderim vakit buldukça hatta eşim çalışırken haftada 2 3 kes gidiyodum iş saatine yakın dönmüş oluyodum ne güzel oluyodu adam evde bir yerede yollamıyo sinir şeyy kendileri analarının kıymetini bilmiyolar:dilcikar:

cok haklısın dilosum kıymetını bılmıyolar gercekten cok yazık
benım annem benım herseyım allahım ona uzun omurler versın basımızdan eksık etmesın ınsallah hepımızın annelerını tabi:Saruboceq:

amin canım şimdi martta memlekete gidecekler 20 gibi ben şimdiden yalvarmaya başladım doğuma 1 hafta varken geleceksin diye belki dayanamaz diyomuş babama sen git ben burda kalayım diye biraz duygu sömürüsü yapıyorum :jeyyar:ya başıma bişey gelse ne kardeşim var ne anam ne babam ne kötü bişey

günaydın kızlar nasılsınız bakalım....biz iyiyiz bugün kızımı görmeye gidecem umarım yanında oluşan karartı geçmiştir.:1no2:

aynen canım bende dedım anneme anne sen kal babamlar dönsun dıye ama babam bırakmıyo oda haklı tabı ellerın memleketınde nasıl yapıp yesın hazır yemektende bıkmıslar artık
oyuzden fazla ısrar edemıyorum aman kayınvalıdem gelmesınde nasıl yaptıysam öyle bakıp buyutmeyıde bılırım allahın ıznıyle:1closedeyes:

hatta dun aksam bıle telefonde delı ettı benı kayınvalıdem
esıme bırsuru sey söluyo
aman dıkkat etsın agır kaldırmasın öburu gıbı bunada bısey olur aman sıgara ıcmesın
ya ben aptal degılımkı herkezden daha cok deger verırım cocuguma
onun ıcın sıgarayı bıraktım ben 6 aydır ıcmıyorum bırtane bıle
hıcbısey yapmıyorum heran bısey olur korkusuyla
ayrıca ölen oğlum kordon dolanmasından öldu agır kaldırmaktan falan degıl
ama cahıl işte laf anlatamıyosunkı sınır oluyorum ya
bıde söyleme tarzı var emır verır gıbı öle oldugunu ıcın hep uzaktan bakarlar herseyımıze:1closedeyes:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım....biz iyiyiz bugün kızımı görmeye gidecem umarım yanında oluşan karartı geçmiştir.:1no2:

canım herşey güzel oalcak allahın izniyle içini ferah tut güzel haberlerni bekliyoruz

dilara hiç kardeşin yok mu bitanem

canım benim bi kız kardeşim var odadilsiz sağır kendine zor bakıyo bende 4 yaş küçük hiç bi çaresi yok bi dünya para döktü babam onun yüzünden bi sürü borç felan dükkanı vardı haciz geldi ama kardeşime hiç bi faydası olmadı yine aynı doktor artık bi çaresi yok allah yine eksik etmesin kardeşimi varlığıda güzel ama benim evliliğim ilk zamanlar çok zor geçti o yüzden psikoljik olarak kafayada çok taktı ve daha çok hasta oldu
:çok üzgünüm: 1,5 yıl kayın valdemle bir oturdum ilk zamn o yıllar bana 10 yıl gibi geldi çok çok kötüydüm anlatılcak gibi değil yani başıma her bi belayı kayınvaldemden kaldı tek diyeceğim bu sadece bana değil diğer eltilerimede aynısı yapmış o yüzden haklılar gelip gitmemekle :a015: bitek benim eşim annesine düşkün olduğu için ben eşim hatrına sadece haftada 1 2 kes uğruyorum evi yakın 2 sokak var aramızda:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…