kızlar ben çok mutluyum :dance::lepi:çok güzel haberlerle geldim bebişim çok iyiymiş heryeri incelendi omuriliği de incelendi spinamıdır nedir oda kesinlikle yokmuş şükürler olsunki çok güzel geçti yavrumun ağzı kulaklarındaydı sürekli gülüyordu o kadar hareketliydiki dr amcamız hülya avşardan sonra birde sizin kızınız çıkacak ayvalıktan diye espri yaptı o kadar hareketliydiki ama inş şarkıcı olmaz dr olur dedi allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hihoyyyt:teytey:
bu arada beni merak eden tüm arkadaşlarımı tek tek öpüyorum buradanŞeniz
günaydın tatlı anneler ve melek yavrukuşları..........
Iilacımı(antibiyotik)içmeye kalktım bida ha da uyuyamadım............
Ee akşam saat 8 de yatarsan olacağı bu melek hanım ..şimdi eşim mışıl mışıl uyuyor ben de netteyim can sıkıntısı iyi ki siz varsınız
günaydın canım hoş geldin akşam 8demi yattın :1shok: ben 8bırak 11 de uyursam dua ediyom vallahi 12 de yatıyorum sabah yine 7 de ayaktayım ben şimdiden antremenlıyım uykusuzluğadelikafadulden
valla ben abımı görmeden bırgun onunla konusmadan duramam aramızda 11 ay var zaten bi abim bi ben 2 kardesız bırbırımızın herseyıyız
Her ay yurt dısında oldugu ıcın yegenının harclıgını bıle yolluyo sagolsun eksıklerını alayım dıye canım abım benım:asigim:
Bunlar dip dibe oturuyolar ne bırbırlerını arıyolar nede soruyolar:dilcikar:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım....biz iyiyiz bugün kızımı görmeye gidecem umarım yanında oluşan karartı geçmiştir.:1no2:
canım ıcını ferah tut bısey yoktur merak etme ınsallah guzel haberlerle donersın tatlım:Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım....biz iyiyiz bugün kızımı görmeye gidecem umarım yanında oluşan karartı geçmiştir.:1no2:
dilara hiç kardeşin yok mu bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?