Cok dogru soyluyosun, eskiden vitaminmi varmis???
bende boyle dusunerek kendimi teselli edeyim bari;;;;
kimsecikler kalmadi, bende yavas yavas cikiiyorum sevtapcim
senin tembel tosbaan yatmaya alışmış kız ondan kıpırdamıyor benimkide dört dönüyor ama bi türlü göstermiyor ne olduğunu ne kıymetli şeyimiz varmış :roflol::roflol::roflol:
çatlattı beni
güzel anneler benim karnım çatlamaya başladı ağlamak istiyorum canım yanıyor çok mu erken sizce,göbüşüm aldı başını gidiyo.
KİBELACIM CANIM HAYIRLI OLSUN ŞEKER KIZIN BENDE ERKEK DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM...........
HIII DEMEK Kİ SIK İLİŞKİDE DEDİĞİN GİBİ KIZ OLUYOR.....:asigim:
ARTIK HAMİLE KALABİLMEK İÇİN HER GÜN.........:1hug:
RESİMLERİ DE PEK ŞEKER ÇOK CİVCİME OLACAK ÇOK
maşallah kibelececim çok net gözüküyo boyu uzun olacak belli sen takma kafana annesi:) he bide saçsız olacak bebeğin sanırım doğunca görürşüz ben saçsız keltoş bebeklere bayılırım ama malesef benim kızım doğduğunda peruk gibi saçı vardı :) küçük kısmalı toka ile kıvırıyodum delikafadulden doktor bunun bile şimdiden saçı var dedi bana yine saçlı olacak bebişim sağlıklı olsunlarda hiç farketmez allah analı babalı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımama keltoş olsun isterim kızımın kaydirigubbakcemile3
KİBELECİM [/COLOR]TEBRİKLER CANIM PRENSESMİŞ .... ALLAHIM HEPİMİZE KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.
[/COLOR]canim cok tesekkurler
Kibele canım kızın sağlıcakla gelsin inş. çok sevindim fotoğrafı çok tatlı fındık burunlu nerde koca burun :)
Gaydincim cok tesekkurler.
Günaydın.
Kibeleceğim hayırlı uğurlu olsun mnik kızımızın.ömrü uzun,bedeni sağlıklı,bahtı açık ,şansı bol hayırlı evlat olsun.canım ben yerim onu ben yerim .ay benim miniğind eöyle yzü profil resmi var ekleyemeidm bir türlü.
O kadar şeker ki.:)ama boyun konusunda maşallah senin minik fark attı bize.bizim ki babaya çekti galiba .onun boynu kısa benim ki uzun biraz cık:)))))))))
herkese günaydınlarr
Canim cok tesekkurler bu iyi dileklerin icin. Iyi bir insan olsun insallah.
bence de uzun boyunlu olacak , endamı da yerinde olacak inşallahhh kaydirigubbakcemile5
sagol canim.
maşallah canım , çok cici çıkmış
:roflol::roflol:
amin canım , sana da hayırlı cumalar , Allah kabul etsin dualarını :Saruboceq:
günaydınlarrr...
kibele maşallah canım kızına
selsin o ne güzell göbüş öylee çok güzell büyümüş sana da maşallah canımm
kibelecim hayırlısı olsun kızımız maşallah sağlıkla alırsın inşallah kucağına tebrik ederim
Gözünaydın Kibeleciğim....Allah gönlüne göre vermiş...:hooray:
Kizlar hepinize tesekkurler. bugun maallah 40 sayfadan fala ilerlemis ama artik alinti yapamayacagim:) hepinize cok tesekkurler. allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.
geçmiş olsun canım oğluna arkadaş geliyo sevindim diğer eltinede çok geçmiş olsun hayırdır neden ameliyat olmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?