2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Cok dogru soyluyosun, eskiden vitaminmi varmis???
bende boyle dusunerek kendimi teselli edeyim bari;;;;

tamam önceden bu kadar hormonlu yiyecekler falan yoktu herkes doğal besleniyordu ama içemiyorsan miden kabul etmiyorsa yapacak çok fazla bişiyde yok canım o yüzden o vitaminleri yediklerinden almaya çalış en güzeli bu olur vede çok kafana takma bebekde etkileniyor unutma

kızlar selam bende bugün tetenoz aşısının ilk dozunu oldum hiçbirşey hissetmedim çok acır demişlerdi
ama acımadı galiba enjektörün aşı enjektörü olmasıda önemli.

senin tembel tosbaan yatmaya alışmış kız ondan kıpırdamıyor benimkide dört dönüyor ama bi türlü göstermiyor ne olduğunu ne kıymetli şeyimiz varmış :roflol::roflol::roflol:
çatlattı beni

ya sorma aynı haftadayız bak benimkide inatla göstermiyo yaaa sağlıklı olsun diyoruz ama gel görki meraktanda kuduruyoz işte napalım

güzel anneler benim karnım çatlamaya başladı ağlamak istiyorum canım yanıyor çok mu erken sizce,göbüşüm aldı başını gidiyo.

güzel anneler benim karnım çatlamaya başladı ağlamak istiyorum canım yanıyor çok mu erken sizce,göbüşüm aldı başını gidiyo.

Canim ne yaparsan yap genetik olara catlarmis vucut. yani sen gene de bol su ic ve kasinirsa kasima zaten catlamasi biraz da kasimaktan olurmus.

menelkcim cok tesekkurler.

Dilaracim ben de keltoslara bayilirim.

kızlar dün aksam 2 haber aldım biri iyi biri kötü
eltimin biri hamıleymis
digerı ıse amelıyat olmus hastanede yatıyomus malesef
:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım oğluna arkadaş geliyo sevindim diğer eltinede çok geçmiş olsun hayırdır neden ameliyat olmuş?

yok canım ne arkadası kendısıyle görusmuyoruz yanı senede 1 kere falansengözlerimebaksanab
öbur eltımlede görüşmüyoruz hıçbır sekılde oda apandısten amelıyat olmus üzüldüm ama allah sıfa versın:Saruboceq:

amin canım iyileşir umarım bian önce kıss sende benim gibisin hee bi 4 eltiyiz en küçükleri benim diğerleri bende büyük yaşıtım akranım değiller benim bi büyüğümle aramda 18 yaş var diğerlerininde torunları bile var:) bizde görürşmüyoruz sağ olsun kayınvaldecim huysuz biri olduğundan aramız açık hepsiyle bayramdan bayrama anca görürşüyoruz

valla sız bızden ıyısınız yıne bayramlarda gorusuyosunuz bız bayramlarda bıle gorusmuyoruz
bende en kucuklerıyım hamıle olan eltım benden 10 yas buyuk dıgerıde 7 yas eşlerıde öyle en kucuk benım esımdır zaten kardeslerını bıle doğru durust arayıp sormazlar ne ısım olur herkez baksın dalgasına

bizde canım eşim ortanca abisiyle 5 senedir küs görüşmüyo ve inan diğer oğullarıda bayramdan bayrama geliyo kayınveldeme ortanca 5 senedir kayınvaldemin evini bile bilmiyo yani düşün o derece kin var

günaydın tatlı anneler ve melek yavrukuşları..........
Iilacımı(antibiyotik)içmeye kalktım bida ha da uyuyamadım............
Ee akşam saat 8 de yatarsan olacağı bu melek hanım ..şimdi eşim mışıl mışıl uyuyor ben de netteyim can sıkıntısı iyi ki siz varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…