günaydın kızlar çok mutluyum güzel haberlerle geldim.
bebeğim çok iyi çok şükür . doktor kalbini, midesini , böbreğini, omuriliğini,beynini heryerini inceledi çok iyi deddi çok şükür yanlız benim bebiş hiç poz vermesini sevmiyo ( annesine hiç çekmemiş) doktoru çok zorladı poz konusunda adam renkli basıcaktı en sonunda bişey yakaladı oda belli belirsiz çok inatçı bi bebek dedi eyvah eyvah yandım desenize dvd çekimde yaptık izlerim artık bol bol , olsun inatçı falan ama bebişim iyi o bana yeter umarım diğer arkadaşlarda güzel haberlerle döner inşallah.
ebush hoşgeldin canıma.s.
iyi günler güzel anneler...
inşallh heiniz iyisinizdir
kayınvalidelerden konuşulmuş allah yardımcınız olsun hüzün yılı derin dilara zor valla benim kayınvalidem melek gibidir zaten ismide melek çok severim nasıl sevmeyim benim canımın annesi
hüzün yılı pjamalar harika
pjama gördümmü dayanamam hemen alırımkaydirigubbakcemile3hastalık benimki hani bayanlar ayakkabı çanta alırya bende gecelik pjama alırımdelikafadulden
sevtapcım taşınma yarın olacak ama hakikaten ev taşıyan herkesin allah yardımcısı olsun...
hosbulduk canim,
kizlar nasilsiniz, of ya bugun yine midem felaket otesisenağlama
sevtapcım taşınma yarın olacak ama hakikaten ev taşıyan herkesin allah yardımcısı olsun...
güzel anneler benim karnım çatlamaya başladı ağlamak istiyorum canım yanıyor çok mu erken sizce,göbüşüm aldı başını gidiyo.
stardust cumm hoşgeldinn napıyoo tosbaan
canım benim olabilir , kimi arkadaşların popolarında çatlaklar oldu benim de memişlerdeyaklaşık 1 aydan fazladır önce başladı çatlamalarım hem de benneyaptımki henüz göbüşte yok bir şey , sanırım tedaviden 2 ay kadar önce laparoskopi ameliyatı olmuştum , göbüşüm fazlasıyla şişmişti , neredeyse şimdi olduğu kadar , belki o aylarda esneme olduğu için henüz çatlamamışımdır , ama yakın gibi görünüyor benim de , senin haftalara gelince ben de deklare ederim sanırım burdan fisfisfis
tosbaaaam tosur tosur uyuyor sanırım kaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar
arada bir uğrayıp size ce yapıyorum malesef gecmişide artık hiç okuyamıyorum mümkün oldukça uzanarak geçiriyorum günlerimi
sanırım konu çatlaklar sabah akşam göbek ve göğsümü ben bol miktarda bebe yağla yağlıyorum ama çatlaması yakındır diyorum bolda su içiyorum inş. çok çatlamayız
çatlamam devam ediyo göbeğimin çevresi ve gögüslerim cayır cayır yanıyo,gün içinde roc un çatlak için yağını aldım onu 2 kere artı badem yağı sürüyorum ama cildimin üstü kuruluktan pul pul,banamısın demiyo ben beyaz tenliyim annemde de çatlak var malesef sanırım kaderim bu:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?