2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sevtapcım taşınma yarın olacak ama hakikaten ev taşıyan herkesin allah yardımcısı olsun...

NE GÜZEL CANIM , GÖZÜN AYDIN
darısı başımıza :Saruboceq: :asigim:

pijama olayı bende de var canımkaydirigubbakcemile5
ek olarak bir de nevresim kaydirigubbakcemile3

hosbulduk canim,
kizlar nasilsiniz, of ya bugun yine midem felaket otesisenağlama

ben dün geceye göre daha iyiyim , neden miden felaket benneyaptımki
yine vitamin mi içmeye kalktın ??

sevtap kısssss , hayretler içindeyim , sen iki gün üst üste buradasın kaydirigubbakcemile3 Şeniz

güzel anneler benim karnım çatlamaya başladı ağlamak istiyorum canım yanıyor çok mu erken sizce,göbüşüm aldı başını gidiyo.

canım benim olabilir , kimi arkadaşların popolarında çatlaklar oldu benim de memişlerde yaklaşık 1 aydan fazladır önce başladı çatlamalarım hem de benneyaptımki henüz göbüşte yok bir şey , sanırım tedaviden 2 ay kadar önce laparoskopi ameliyatı olmuştum , göbüşüm fazlasıyla şişmişti , neredeyse şimdi olduğu kadar , belki o aylarda esneme olduğu için henüz çatlamamışımdır , ama yakın gibi görünüyor benim de , senin haftalara gelince ben de deklare ederim sanırım burdan fisfisfis

evet benimde kalçalarım çatladı ama göbeğimde henüz bişiy yok hergün pehlivan gibi yağlanıyorum ama gene çatladı vallahi kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar
arada bir uğrayıp size ce yapıyorum malesef gecmişide artık hiç okuyamıyorum mümkün oldukça uzanarak geçiriyorum günlerimi
sanırım konu çatlaklar sabah akşam göbek ve göğsümü ben bol miktarda bebe yağla yağlıyorum ama çatlaması yakındır diyorum bolda su içiyorum inş. çok çatlamayız

günaydın annişler ben kızımı hala hissedemiyorum delircem valla artık hayır uslu falan dicem ultrasonda kıpır kıpır eli dursa bacakları durmuyo ama hissedemiyorum.çeşitli varsayımlar kuruyorum,ben hamile kaldığımda 71 kiloydum göbüşüm vardı yani,şimdide göbeemdeki yağlardan mı hissedemiyorum acabaCADIARZU

çatlamam devam ediyo göbeğimin çevresi ve gögüslerim cayır cayır yanıyo,gün içinde roc un çatlak için yağını aldım onu 2 kere artı badem yağı sürüyorum ama cildimin üstü kuruluktan pul pul,banamısın demiyo ben beyaz tenliyim annemde de çatlak var malesef sanırım kaderim bu:çok üzgünüm:

stardust canım taşınacağım yer aynı ilçe içerisinde farklı sokaklarda yine foçadayım yanii....

haklsıın walla sevtapcım çok zorr hemde hamile iken taşınmakk ...

yat canım sen dinlen ikiz senin bebişlerin zaten bi bile bu kadar ağırlaşmışken senin ağırlaşman çok normal bize göre inşallah sağlıcakla bebişlerimizide alırız kucaklarımıza

canım avcuna bebeyağını bol miktarda dök ve sür ama bol bol sür sabah akşam sür nemli kalması çok önemli cildin yoksa kozmetiklerin ben çokda faydalı olacağını düşünmüyorum
bol su iç bi arkadaşım hamileliği boyunca arkonun kavonozda satılına 5 ytllik keriminden kullanmıştı hiç çatlağı olmamış sanırım genetik daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…