günaydın annişler ben kızımı hala hissedemiyorum delircem valla artık hayır uslu falan dicem ultrasonda kıpır kıpır eli dursa bacakları durmuyo ama hissedemiyorum.çeşitli varsayımlar kuruyorum,ben hamile kaldığımda 71 kiloydum göbüşüm vardı yani,şimdide göbeemdeki yağlardan mı hissedemiyorum acabaCADIARZU
günaydın kızlar nasılsınız bakalım....biz iyiyiz bugün kızımı görmeye gidecem umarım yanında oluşan karartı geçmiştir.:1no2:
aynen canım bende dedım anneme anne sen kal babamlar dönsun dıye ama babam bırakmıyo oda haklı tabı ellerın memleketınde nasıl yapıp yesın hazır yemektende bıkmıslar artık
oyuzden fazla ısrar edemıyorum aman kayınvalıdem gelmesınde nasıl yaptıysam öyle bakıp buyutmeyıde bılırım allahın ıznıyle:1closedeyes:
şimdi kayınvaldem elinden geleni yapıyo kendini hoş tutmak için bi tek ben kaldım gelip giden benide kaybederse halini biliyo ama can kırıldı bi kere yerine gelirmi ben şimdi eski hoş görülüğümün onda birni yapmıyorum yüz vermiyorum biraz yüz versem hemen evimize karışcak yine o yüzden böylesi iyi fazla görüşmemek:dilcikar:
bunlarda hamıle:asigim:
kızlar rüyamda hayır olsun böyle son günlerim doğum zamanıma yakın hava yaz geziyoruz eşimle ben bide eşimin akrabaları piknik gibi yeşillikler arasındayız herkes oturup bişeyler iyiyoruz ben diyorumki ya diyorum beni boşuna getirdiniz ben ne yapıcam ya doğumum başlarsa fazla gezinmemek gerek diyorum onlarda diyolar bana daha 1 2 haftan var zaten sezaryan olacaksın korkma diyolar aradan bi 5 dakika geçiyo benim suyum geliyo öyle böyle derken kabin gibi bi yer var arazide diyorum ben bi kontrol edeyim ne geldi böyle şakır şakır deyip neyse giriyorum herheste dışarda beni bekliyo sancım felanda yok baktımki suyum gelmiş böyle ufak bi ıkınma geliyo içimden böyle itiyorum kendimi rahmim açılıyo neyse apar topar beni hastaneye götürüyolar ama benim gittiğim yer değil bende kızıyorum ya ben burda olmucam ameliyatımı doktorumu istiyorum diye ağlıyorum bide sizi bayıltcaz diyolar nasıl ağlıyorum ben bayılmak istemiyorum belimden uyuşturup öyle yapın bari diyorum onlarda onu yapacak doktor yok izinli pazar olduğu için diyolar bana ay diyorum herşey benimi buldu sonra ağlıyorum yine annem olmadan kesinlikle o masa yatmam felan derken bebim kızım bi anda doğuyo alıyorum böyle hafif sarışırın renkli gözlü ve tombiş bişi nasıl hayran kalıyorum:asigim:alıyolar kucağımdan doktor diyo yine seni kescaz neden diyorum bebeğin eşi içerde halen çıkmıyo felan hep ağlıyorum böyle sonra bakıyorum bebeğimi masaya yatırmışlar ağlıyo ama bacakları mor olmuş niye öyle deyip bana doğruyu söyleyin hep ağlaya ağlaya uyandım sonra allah hayır etsin ammada uzun görmüşüm bi yerim açıktamı kaldı nee:roflol:
sezeryanla doğum yapanlara pijama takımı daha rahat olur karını pansuman yapıyolar ama normal doğuranlar elbise tarzı daha rahat olur alttan dikişleri pansuman ettikleri için
benim danacım sabahtan kıpır kıpırdı şimdi yatıyor herhalde çıt yok
slm arkadaşlar
arada bir uğrayıp size ce yapıyorum malesef gecmişide artık hiç okuyamıyorum mümkün oldukça uzanarak geçiriyorum günlerimi
sanırım konu çatlaklar sabah akşam göbek ve göğsümü ben bol miktarda bebe yağla yağlıyorum ama çatlaması yakındır diyorum bolda su içiyorum inş. çok çatlamayız
star dust ark. nasılsın üçlü test sonucunu aldınmı canım
benim kayınvalide yün almaya çıktı battaniye alacak benim kuzucuklarıma fırsattan istifade edip girdim nete bende bebek yeleği modellerine bakıyorum bende yelek öreceğim
çatlamam devam ediyo göbeğimin çevresi ve gögüslerim cayır cayır yanıyo,gün içinde roc un çatlak için yağını aldım onu 2 kere artı badem yağı sürüyorum ama cildimin üstü kuruluktan pul pul,banamısın demiyo ben beyaz tenliyim annemde de çatlak var malesef sanırım kaderim bu:çok üzgünüm:
canım avcuna bebeyağını bol miktarda dök ve sür ama bol bol sür sabah akşam sür nemli kalması çok önemli cildin yoksa kozmetiklerin ben çokda faydalı olacağını düşünmüyorum
bol su iç bi arkadaşım hamileliği boyunca arkonun kavonozda satılına 5 ytllik keriminden kullanmıştı hiç çatlağı olmamış sanırım genetik daha çok
kızlar ben hiç krem kullanmıyorum şimdilik göbeğim yok ama benim cildim kuru pul pul olur hep badem yağı kullanacağım başka kozmetik kullanmak istemiyorum
kullananlar badem yağı göbek çevresindeki tüyleri kalınlaştırdımı
ben hamileyken çıktı tüyler almadım dökülür dediler
korkumdan kullanmaya başlamadım
star dust canım senin doktorun kimdi yani levent beyin soyadı?
canım valla çatlamaya başlayınca kıl tüy umrunda olmuyo,bende bir kıllanma artışı yok fakat bukadar çabuk etki etmez sanırım,sen biran önce başla derim.
neslicim bendede var tüylenme ama dökülücekmiş dr a sordum oda öyle söyledi bence çok takma tüylenmey kullan badem yağını ben kullanıyorum
çok haklısınız kızlar çatlak tüylenmeden daha kötü sonuçta tüyün çaresi var
benim elimde değil tüylere karşı fazla hassasım pkos olunca çenemde tüylenme olmuştusenağlama
ondan psikolojik benimki biraz
çok haklısınız kızlar çatlak tüylenmeden daha kötü sonuçta tüyün çaresi var
benim elimde değil tüylere karşı fazla hassasım pkos olunca çenemde tüylenme olmuştusenağlama
ondan psikolojik benimki biraz
star dust canım kabızlık malesef oluyor biliyorsun ben neler çektim halada problemim sürüyor ama eskisi kadar değil bana verilen hap iyi geldi şimdi yine zorlanırsam onu alıyorum
enfeksiyon için antibiyotiğim henüz bitmedi ama faydası oldu batmalarım gecti şükürler olsun eskisi gibi değilim vcyede rahat giriyorum
kayınvalidem geldi annemler gittiler martın 25inde gelecekler ozamana kadar kayınvalidem yanımda ama biz benim kayınvalideyi zor zapdetiyoruz 15 günden fazla kalamam diye tutturuyor neyse şimdi bebek eşyaları örecek sanırım annemler gelene kadar kalacak ben artık zorlanıyorum hareket etmekte şimdiden Ben Enver beyi bıktırdım araya araya en sonunda bana telefon sapığım oldunuz demişti sonra Levent beye gectim ama artık eskisi kadar sık aramıyorum
kızlar benim göbeğim ve göğüs başlarımda kıllanma oldu hemde çok ve siyah güya epilasyonla yok ettirmiştim boşuna yaptırmışım şimdi eskisinden daha beter kıllandı ama takmıyorum sonradan dökülüyormuş diye duymuştum
canımcım benim dr.um ( tüp bebek tedavisini uygulayan dr.um ) Levent KONUR , İst.da , Umut Tüp Bebek merkezinden .. ayda 1 ona gidiyorum kontrole , burada da İrenbe tüp bebek merkezinde takipteyim yerimseniben
senin dr.un nerede , kim ?
kızlar ben akşamları kendimi oldukça huzursuz ve karnımın gerildiğini hissediyorum uyumakdada güçlük çekiyorum azı akşamlar sizdede oluyormu bu
e anacım dün ben demedim mi benim karnım şiş , gaz var , kabızlık derecesinde olmasa da tuvalate eskisi kadar çıkamıyorum ve bu his akşamları daha kötü yapıyor beni diye .. bu haftalarda normal olduğunu da söyledim hatta yerimseniben
deli kız , dinlemiyo musun sen beni kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Şeniz
bu haftalarda normalmiş diye okumuştum , bak comebaby de bu haftalarda şikayetçiydi şişkinli-gaz ve wc probleminden ..
akşamları üstelik 7den felan önce yerim akşam yemeğini , sonrasında çay vs. içmem, su içerim bl bol ve yatarken koca bir bardak süt .. buna rağmen şişkinliğim deli ediyor beni laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?