2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

star dust ark. nasılsın üçlü test sonucunu aldınmı canım
benim kayınvalide yün almaya çıktı battaniye alacak benim kuzucuklarıma fırsattan istifade edip girdim nete bende bebek yeleği modellerine bakıyorum bende yelek öreceğim

canım ben hissediyorum ama şöyle bişiyda var benim bebek adet günümden 2 hafta önde gidiyor yanı burda görünenden 2 hafta daha önde ama benim çocuk belki ondan hissediyorumdur

günaydın kızlar nasılsınız bakalım....biz iyiyiz bugün kızımı görmeye gidecem umarım yanında oluşan karartı geçmiştir.:1no2:

görüş var bugün yane kaydirigubbakcemile3
güzel heberlerle dönersin inşallah canım Şeniz

ben de kv'min oabildiğince geç gelmesinden yanayım , zaten bi geldimi aylarca kalırlar , o potansiyeli daha ben İst.dayken gördüm onlarda , eltimin yazlıına gidip 4 ay kalıp 2 aydır ordayız diyen kadın İst.dan İzmire gelince öyle 15 günlüğe gelmez :1no2: mümkün olduğunca öteliyorum gelişlerini , mayıstan sonra artık çağırırım sanırımbenneyaptımki
annem bize pazar akşam üzeri geliyor , perşembe iş çıkışı yemekten sonra eşim bırakıyor eve , bize arabayla yaklaşık 1 saat mesafede oturuyorlar , bu şekilde bulduk orta yolu biz de ..

ben kv'min eltimle olan husumetlerini - geçmişlerini eşimden ve eltimden bildiğim için hep bi mesafe koymuştum aramıza . eltime çat kapı giderler ama bana 1-2 gün öncesinden haber vermeden gelemezler , hem çalışıp hem de milleti eğleyemem yani :1closedeyes:
ne kadar az görüşürsen muhabbet o kadar tatlı oluyor .. bana misafir gibi gelip gittiler ben de onlara , elbette gittiğimde yardım edilecek şeylerde yardım ettim ama tutup da bir gün bez alıp toz felan almadım , ( büyük konuşmayayım , hastalık vsç olmadığı sürece ) yapmam da .. kızı o kadar yapmazdı yardımı benim-eltimin masa hazırla , topla , bulaşıkları yerleştir vs. ben niye parçalayayım kendimi :1closedeyes:
hahaha sevdim ben bugünkü konuyu kaydirigubbakcemile3

bunlarda hamıle:asigim:

ben bunları daha çok beğendim , ama alt-üst pijama takımı olarak değil de gecelik tarzında olanlardan alırım sanırım .. malum , hem sezaryen düşünüyorum ve yazın olacak doğum kısmetse .. özellikle de en sonda göbişte it's a boy yazan mavi olana bayyyyyyyıldımmmm delikafadulden

hayır olsun canım yaaaa :Saruboceq:
inşallah kolay bir doğumla kavuşursun şirinene :asigim:

sezeryanla doğum yapanlara pijama takımı daha rahat olur karını pansuman yapıyolar ama normal doğuranlar elbise tarzı daha rahat olur alttan dikişleri pansuman ettikleri için

aslında ben de tam tersi biliyorum canım .. dr.lar da tezgahtarlar da gecelik olanları öneriyorlar .. sezaryen olunca pijamanın lastiği tam dikiş yerine denk geliyor ya rahatsız eder ve sezaryende sonda takılacağı için pijamayla olmaz canım yaa :1no2:

benim danacım sabahtan kıpır kıpırdı şimdi yatıyor herhalde çıt yok

yatsın tabi , tüm gün maç mı yapacak :roflol:

dün arıycaktım seni ama baktım biraz geç olmuş vazgeçtim .. nasıl oldun canım , ilaç iyi geldi mi , ağrı sızı kalmadı inşallah ??
kayınvalidenler geldi mi ?
benim de 3 gündür şikinliğim var , biraz kabız gibiyim , akşamları özellikle karnımdaki bütün organlar birbirinden ayrılıyormuş gibi hissediyorum benneyaptımki
Levent beyi aradım normal dedi , kabızlık ve barsak tembelliğinden olurmuş , bu kadar evham yapmamam konusunda bir daha uyardı

canım yaa inanır mısın unuttum ben onuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
şimdi sen yazınca hatırladım , güya eşime fakslıcaklardı , şimdi ona sordum faxlamamışlar klava:
zaten 2linin sonucunda da böyle bir iletişim problemimiz oluştu
ptesi faxlattırırım , ordan de eşim Levent Beye faxlar ..
hay Allah yaa , nasıl unuttum ben fisfisfis

kızlar ben hiç krem kullanmıyorum şimdilik göbeğim yok ama benim cildim kuru pul pul olur hep badem yağı kullanacağım başka kozmetik kullanmak istemiyorum
kullananlar badem yağı göbek çevresindeki tüyleri kalınlaştırdımı
ben hamileyken çıktı tüyler almadım dökülür dediler
korkumdan kullanmaya başlamadım

canım valla çatlamaya başlayınca kıl tüy umrunda olmuyo,bende bir kıllanma artışı yok fakat bukadar çabuk etki etmez sanırım,sen biran önce başla derim.

neslicim bendede var tüylenme ama dökülücekmiş dr a sordum oda öyle söyledi bence çok takma tüylenmey kullan badem yağını ben kullanıyorum

star dust canım senin doktorun kimdi yani levent beyin soyadı?

canımcım benim dr.um ( tüp bebek tedavisini uygulayan dr.um ) Levent KONUR , İst.da , Umut Tüp Bebek merkezinden .. ayda 1 ona gidiyorum kontrole , burada da İrenbe tüp bebek merkezinde takipteyim yerimseniben
senin dr.un nerede , kim ?

canım valla çatlamaya başlayınca kıl tüy umrunda olmuyo,bende bir kıllanma artışı yok fakat bukadar çabuk etki etmez sanırım,sen biran önce başla derim.

neslicim bendede var tüylenme ama dökülücekmiş dr a sordum oda öyle söyledi bence çok takma tüylenmey kullan badem yağını ben kullanıyorum

çok haklısınız kızlar çatlak tüylenmeden daha kötü sonuçta tüyün çaresi var
benim elimde değil tüylere karşı fazla hassasım pkos olunca çenemde tüylenme olmuştusenağlama
ondan psikolojik benimki biraz

evet tüyün çaresi var ama zaten dökülücek ben çok dert etmiyorum hepsi geçici kalıcı olan benim bebeğim olsun umurumda değil gerisi ben bu danacım için 10 yıl bekledim gerisi de boş benim için

star dust canım kabızlık malesef oluyor biliyorsun ben neler çektim halada problemim sürüyor ama eskisi kadar değil bana verilen hap iyi geldi şimdi yine zorlanırsam onu alıyorum
enfeksiyon için antibiyotiğim henüz bitmedi ama faydası oldu batmalarım gecti şükürler olsun eskisi gibi değilim vcyede rahat giriyorum
kayınvalidem geldi annemler gittiler martın 25inde gelecekler ozamana kadar kayınvalidem yanımda ama biz benim kayınvalideyi zor zapdetiyoruz 15 günden fazla kalamam diye tutturuyor neyse şimdi bebek eşyaları örecek sanırım annemler gelene kadar kalacak ben artık zorlanıyorum hareket etmekte şimdiden Ben Enver beyi bıktırdım araya araya en sonunda bana telefon sapığım oldunuz demişti sonra Levent beye gectim ama artık eskisi kadar sık aramıyorum

kızlar benim göbeğim ve göğüs başlarımda kıllanma oldu hemde çok ve siyah güya epilasyonla yok ettirmiştim boşuna yaptırmışım şimdi eskisinden daha beter kıllandı ama takmıyorum sonradan dökülüyormuş diye duymuştum

canım bi doğuralım Allahın izniyle , yaralarımız neyin iyileşsin , alırız soluğu bir lezer epilasyon merk.de , kurtuluruz ebediyyen kaydirigubbakcemile3
benim de çok sinirimi bozuyor ama yapacak bi şey yok :1no2:
4 kere tedavi olup da o hormon iğnelerinin vücudu rahat bırakması , bi arıza vermeden gitmesi mümkün mü :1no2:
hakkaten tüyün çaresi var da çatlaklara naapıcaz bilmiyorum .. bi krem varmış doğum sonrası çatlaklara iyi geliyormuş , renuee gibi bi şeydi , ekranlarda da reklamları dönüyordu bi ara , en olmadı onu da deneriz yerimseniben
ben dr.umun tavsiyesi üzerine mustellanınkini kullanıyorum bir de haftada 1-2 kere maddecasol kullanıyorum çatlak olan yerlere , olabildiğince az hasarla atlatmaya çalışıyorum yani kaydirigubbakcemile3
mustellanın arkasında yazıyor : çatlak izleri görülmeye başladığından itibaren sabah-akşam kullanılmalı ve doğumdan 1 ay sonra da devam etmeli diye yerimseniben

kızlar ben akşamları kendimi oldukça huzursuz ve karnımın gerildiğini hissediyorum uyumakdada güçlük çekiyorum azı akşamlar sizdede oluyormu bu

aman senin KV iyiymiş yine de , baksana gitmeye dikmiş gözü şimdiden , bizimkine kalsa kalır 1 sene kaydirigubbakcemile3

rahatsızlığının geçtiğine sevindim canım , ben de şimdilik kurukayısıyı deniyorum , olmadı duphalaca geçicem -tatlicadiarzu-

bence annen kardeşinin hazırlıklarını bitirir bitirmez geld-sin yanına , insan kendi annesiyle daha rahat eder dimi kaydirigubbakcemile5

tedavide okadar hormon iğnesi olduk , sonrasında da devam ettik hormon fitil-iğne-haplarına , olacak o kadar naapalım , hayırlısıyla kucağımıza alalım yine gideriz epilasyona Şeniz

ben dokuz eylülde erbil beye gidiyorum 4 boyutlu ultrason için kadomer de levent beye gittim de sende izmirden olunca dedim belki aynı doktordur.irenbe nerde canım ve ücreti ne kadar?

kızlar ben akşamları kendimi oldukça huzursuz ve karnımın gerildiğini hissediyorum uyumakdada güçlük çekiyorum azı akşamlar sizdede oluyormu bu

e anacım dün ben demedim mi benim karnım şiş , gaz var , kabızlık derecesinde olmasa da tuvalate eskisi kadar çıkamıyorum ve bu his akşamları daha kötü yapıyor beni diye .. bu haftalarda normal olduğunu da söyledim hatta yerimseniben
deli kız , dinlemiyo musun sen beni kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Şeniz
bu haftalarda normalmiş diye okumuştum , bak comebaby de bu haftalarda şikayetçiydi şişkinli-gaz ve wc probleminden ..
akşamları üstelik 7den felan önce yerim akşam yemeğini , sonrasında çay vs. içmem, su içerim bl bol ve yatarken koca bir bardak süt .. buna rağmen şişkinliğim deli ediyor beni laelaelaelaelae

bebişlerimiz sağlılklı doğsunda hallederiz inşallah herşeyihihoyyyt
önemli olan onlar zaten rabbim bize güzel yüzlerini de gösterir inşallah:Saruboceq:
kuzucuklar doğmadan dünyamızı kendi etraflarında döndürüyorlar allah bilir doğunca nasıl olacağız

kız ben normalde 21. haftadayım ama bebeğe göre
dinlememmi canımcım seni Şeniz
ama süt de şişkinlik yapıyor unutma
laktazsız süt almak lazım aslında gazsız oluyormuş onlar
ama bizde görmemişler gibiyiz bi hamile kaldık ne yapacağımızı şaşırdık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…