ben dokuz eylülde erbil beye gidiyorum 4 boyutlu ultrason için kadomer de levent beye gittim de sende izmirden olunca dedim belki aynı doktordur.irenbe nerde canım ve ücreti ne kadar?
kız ben normalde 21. haftadayım ama bebeğe göre
dinlememmi canımcım seni Şeniz
ama süt de şişkinlik yapıyor unutma
laktazsız süt almak lazım aslında gazsız oluyormuş onlar
ama bizde görmemişler gibiyiz bi hamile kaldık ne yapacağımızı şaşırdık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman senin KV iyiymiş yine de , baksana gitmeye dikmiş gözü şimdiden , bizimkine kalsa kalır 1 sene kaydirigubbakcemile3
rahatsızlığının geçtiğine sevindim canım , ben de şimdilik kurukayısıyı deniyorum , olmadı duphalaca geçicem -tatlicadiarzu-
bence annen kardeşinin hazırlıklarını bitirir bitirmez geld-sin yanına , insan kendi annesiyle daha rahat eder dimi kaydirigubbakcemile5
tedavide okadar hormon iğnesi olduk , sonrasında da devam ettik hormon fitil-iğne-haplarına , olacak o kadar naapalım , hayırlısıyla kucağımıza alalım yine gideriz epilasyona Şeniz
eşim de söylemişti hamile kalınca ben ama unutuyoruz , bugün dışarı çıkarız belki , markete de uğramayı düşünüyoruz , o zaman alırım , saol canımcımmmm hatırlatma için Şeniz
nasıl 21. hafta oluyosun yaa anlamadım:1shok:
bizim aramızda 1 hafta var sadece , hadi bebek 1 hafta önde olsa 19. haftanın içinde olursun , nasıl 21e atladın anlamadım :1shok:
ipekcım gozun aydın canım cok sukur bebısın ıyıymıs
hayatım şimdi ben 18+5 miyim bugün yani 19. haftadayım çocuk da benim 2 hatfa onde gidiyor ettimi sana 21. hafta buyur hesap bu canım Şeniz
Teşekkür derim canım.
İlahi Sevtap hiç o öyle hesaplanır mı? Böyle hesaplarsan yakında doğurursun. delikafadulden
Bebiş ne kadar önde giderse gitsin senin hamilelik haftan değişmez benim bildiğim.
ya ne biliyim hayatım ben bir kaç kez doğurmadım ki benim dr ultrasona göre bebek 2 hafta önde gidiyor diyor bana bende onu söyledim sizlere
Maşallah diyelim. Bebiş büyüsün de.
Senin hamilelik süren max 40 hafta aolacak. Buna göre SAT tarihin sana kaç haftalık hamile olduğunu söyler. Ama bebeğin erken gelişebilir veya 40 haftadan önce doğabilir. Mesela 2 hafta önce doğarsa 38 haftalık doğurdum diyeceksin.
Maşallah diyelim. Bebiş büyüsün de.
Senin hamilelik süren max 40 hafta aolacak. Buna göre SAT tarihin sana kaç haftalık hamile olduğunu söyler. Ama bebeğin erken gelişebilir veya 40 haftadan önce doğabilir. Mesela 2 hafta önce doğarsa 38 haftalık doğurdum diyeceksin.
bende ultrasyonu baz alıyoruz diye biliyordum
ama mantıklı söylediğin sat ı baz alcağız
ama ultrasyondaki gelişime göre doğuma hazırlanacağız
bebegın gelısımı ultrasonda neyse o dıye bılıyorum ben ve dogumda buna göre gerceklesıyo
normalde 18 haftalık olan bır bebek 2 hafta önden gıderse eger 20 haftalık oluyo ve bu ultrasonda cıkıyo
zaten kılosu boyuda ona göre gelısıyo mıyadında 38.haftayı dolduran bebekler genelde 3,5 kilo doguyo
2 hafta önden gıden bebek ıse 4 kılo buna göre dogum ıcın bebegın gelısımı onemlı olan sat degıl dıye bılıyorum efem :)
Merhaba kızlar. Geçmiş çok birikmiş okuyamadım. İnşallah herkes iyidir. Bomba haber varsa özet geçersiniz bana artık.
Dün ayrıntılı ultrasona girdim. Kızımı gördüm. Tombik yanakları vardı. Çenesi bana alnı babasına benziyordu. Ellerini birleştirdi parmaklarını kenetledi. Yüzünde gezdirdi. Çok şekerdi. Bir ara çiğneme hareketi yaptı çok şaşırdım. Dr bazen esnerler de. Dışarıda yapacaklarının hepsinin içeride provasını yapar dedi. Heryerini ölçtü biçti. Kesin kız dedi. O kadar ayrıntılı görünüyor ki içimde hiçbir şüphe kalmadı.
İçtiğim sütler fayda etmiş kuzuma. 468 gr olmuş maşallah. EN son 299 gr'dı. Çok çabuk büyüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?