2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben dokuz eylülde erbil beye gidiyorum 4 boyutlu ultrason için kadomer de levent beye gittim de sende izmirden olunca dedim belki aynı doktordur.irenbe nerde canım ve ücreti ne kadar?

canım irenbe alsancakta , eşrefpaşa-talapşanın ortasında bi yerde kalıyo , istersen sitelerine girip haritadan bulanilirsin nerede olduğunu yerimseniben
ben ayda 2 kere gidiyorum , 1i muayene diğeri kontrol olduğu için ayda 1 kere para ödüyorum .. özel sigortam var ama gebelik ayıyla neredeyse aynı zamanda başladığı için kullanamıyorum , özel sigorta ve emekli sandığı da geçiyor ..
135 ytl muayene ücreti .. eğer sevkle gidersen 100 ytl ..
2li-3lü test ücretleri 97 ytl , 4 boyutlu usg aletleri ve her gitmemde Cd sini veriyorlar oğluşumun :asigim:

eşim de söylemişti hamile kalınca ben ama unutuyoruz , bugün dışarı çıkarız belki , markete de uğramayı düşünüyoruz , o zaman alırım , saol canımcımmmm hatırlatma için Şeniz
nasıl 21. hafta oluyosun yaa anlamadım:1shok:
bizim aramızda 1 hafta var sadece , hadi bebek 1 hafta önde olsa 19. haftanın içinde olursun , nasıl 21e atladın anlamadım :1shok:

ben çıkıyorum , azcık örgü örcem hihoyyyt
size iyi sohbetler
comebabymmmmmmmmmm, daha sık gel KV gitsin de öyle kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar. Geçmiş çok birikmiş okuyamadım. İnşallah herkes iyidir. Bomba haber varsa özet geçersiniz bana artık.
Dün ayrıntılı ultrasona girdim. Kızımı gördüm. Tombik yanakları vardı. Çenesi bana alnı babasına benziyordu. Ellerini birleştirdi parmaklarını kenetledi. Yüzünde gezdirdi. Çok şekerdi. Bir ara çiğneme hareketi yaptı çok şaşırdım. Dr bazen esnerler de. Dışarıda yapacaklarının hepsinin içeride provasını yapar dedi. Heryerini ölçtü biçti. Kesin kız dedi. O kadar ayrıntılı görünüyor ki içimde hiçbir şüphe kalmadı.
İçtiğim sütler fayda etmiş kuzuma. 468 gr olmuş maşallah. EN son 299 gr'dı. Çok çabuk büyüyorlar.

dokuz eylül 120 lira cd vermiyo tek sorun o,ama ben emekli sandığı sevkiyle gidip ikili üçlü teste hiç para vermedim canım.4 boyutluya gittim işte bi geçen hafta kadomere 140 lira,bide 30.haftada gitcem cd için.

Canım benim KV iyidir zaten evlendik evleneli bu 3. gelişi bize diyebilirim diğer gelişlerindede 3 günden fazla kalmadan giderdi biz zaptedemiyoruz anlıyacağın evine gitmek istiyor ama dediğin gibi insanın kendi annesi başka anneme canımın cekitiği herşeyi söylüyordum hemen kalkıp yapıyordu ama KVye söylüyemiyorum biranöce gelmelerini tembihledim zaten işleri biter bitmez gelecekler

Bende çıkıyorum KV geldi iplerimizi alıp gelmiş örgüye başlıyoruz yupi ilk kez bebişlerime birşeyler örmeye başlıyorum
size iyi hafta sonları ark. ve güzel sohbetler

hayatım şimdi ben 18+5 miyim bugün yani 19. haftadayım çocuk da benim 2 hatfa onde gidiyor ettimi sana 21. hafta buyur hesap bu canım Şeniz

ipekcım gozun aydın canım cok sukur bebısın ıyıymıs

Teşekkür derim canım.

hayatım şimdi ben 18+5 miyim bugün yani 19. haftadayım çocuk da benim 2 hatfa onde gidiyor ettimi sana 21. hafta buyur hesap bu canım Şeniz

İlahi Sevtap hiç o öyle hesaplanır mı? Böyle hesaplarsan yakında doğurursun. delikafadulden
Bebiş ne kadar önde giderse gitsin senin hamilelik haftan değişmez benim bildiğim.

ya ne biliyim hayatım ben bir kaç kez doğurmadım ki benim dr ultrasona göre bebek 2 hafta önde gidiyor diyor bana bende onu söyledim sizlere

ya ne biliyim hayatım ben bir kaç kez doğurmadım ki benim dr ultrasona göre bebek 2 hafta önde gidiyor diyor bana bende onu söyledim sizlere

Maşallah diyelim. Bebiş büyüsün de.
Senin hamilelik süren max 40 hafta aolacak. Buna göre SAT tarihin sana kaç haftalık hamile olduğunu söyler. Ama bebeğin erken gelişebilir veya 40 haftadan önce doğabilir. Mesela 2 hafta önce doğarsa 38 haftalık doğurdum diyeceksin.

mesela ben bugün ultrasona girdim diyelim 18+5 şim ya ultrasonda bebeğin gelişimi önde gidiyormuş benim ultrasondaki gebeliğim 20+5 çıkıyor yani bunudemek istedim daha doğrusu :dilcikar:

aman hepimizinki sağlıkla büyüyüp gelişsinde önemli olan bu zaten değilmi

bende ultrasyonu baz alıyoruz diye biliyordum
ama mantıklı söylediğin sat ı baz alcağız
ama ultrasyondaki gelişime göre doğuma hazırlanacağız

bende ultrasyonu baz alıyoruz diye biliyordum
ama mantıklı söylediğin sat ı baz alcağız
ama ultrasyondaki gelişime göre doğuma hazırlanacağız

valla bilmiyorum artık canım nasıl olucak ama eninde sonunda Allah nasip ederse kucağımıza alıcaz hepimiz benimki zaten sezeryan olucak sanırım son haftada düşünücez bunu

bebegın gelısımı ultrasonda neyse o dıye bılıyorum ben ve dogumda buna göre gerceklesıyo
normalde 18 haftalık olan bır bebek 2 hafta önden gıderse eger 20 haftalık oluyo ve bu ultrasonda cıkıyo
zaten kılosu boyuda ona göre gelısıyo mıyadında 38.haftayı dolduran bebekler genelde 3,5 kilo doguyo
2 hafta önden gıden bebek ıse 4 kılo buna göre dogum ıcın bebegın gelısımı onemlı olan sat degıl dıye bılıyorum efem :)

şimdi benim küçük danam 20+5 yani teyzeleri eğer bu hesap doğruysa hihoyyyt

cnm gözün aydın çok sevindim bebişinin iyi olmasına

Tabi ki doğacaklar bir şekilde sağlıklı olsunlar öncelikle.
Benim demek istediğim doğum için bebeğin gelişimi önemli ama hamilelik haftan sabit oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…