2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

herkese ıyı gunlera.s.
fuardan geldık sımdı hıcbırsey almadım:1closedeyes:
benım begendıgım güzel markalarda satış yoktu
ucuz ve satısı olan magazalarında malları guzel degıldı malesef ben hıc begenmedımkaydirigubbakcemile
sadece anne bebek magazasından kitap aldım okadar

kaydirigubbakcemile3
valla 11 de evden cıktık 1 saat falan fuarı gezdık yarım saat gıdıs gelıs yol tuttu gelelı 15 dk oldu :)
bugun hava super ama gezıcek yer bulamıyoruz esımle
o akrabalara gıdelım dıyo bende oralara gıtmektense eve tıkılıp kalmayı tercıh edıyorum

benim eşimde çıktı gitti dün zaten dışardaydın bugün evde otur dedi yada git kendin bi yerlere dedi kendi tek başına git ben kendim dolaşcam dedi hep sizimi gezdircem dedi hıh:çok üzgünüm:

benım esımde dısarda sevgılısının yani(arabasının) yanında:dilcikar:
hatta ben evde oturcakmısım o taksime gidicekmiş arkadaslarının yanına
madem öle bende gelıcem dedım ben öle dıyınce dırek fuardan eve getırdı benı:sm_confused:

bende şimdi düşünüyorum dışarı çıkayım diye ama nereye gitsem annemi aradaım 1 saat oluyo dedim akşama eve geri gelcem gündüz geleyim sana dedi geceden beri elektirik yok çocuk üşür dedi gelme şimdide bakalım nereye gitsem diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile

bende ıyıce sıkıldım patlamak üzereyım zaten butun bır hafta evdeyım bıde hafta sonlarıda evdeyım gıdıcek yerde yok delırıcem senağlama

gidecek yer buldum delikafadulden teyzeciğimi aradım gel kızım dedi seni çok özledim bende dünden meraklı gidecek yer arıyom zati:):jeyyar:

haa sunu soylemeyı unuttum fuarın en muhtesem bölümü bebek beşiklerıydı:asigim:
ınanılmaz guzeldı kral ve kralıce besıklerı vardı taşlarla suslu yuvarlak tavandan askılı bayıldım bayıldım:asigim:

evet canım bir sürü beşik modelleri vardı bende yuvarlak olana bayıldım kral kraliçe beşiklerine muhteşemdi ama fazla havalıydıdelikafadulden

canım ben dışardada dolaşmak istemiyorum hasta oluruz diye korkuyorum ne yapayım bari teyzeme gideyim iki lafın belini kırarız gelinide varmış akranım bide öyle sevimli bi kızı varki tam yemelik velet teyzemin torunun adıda şevval benim kızımın adı bazen derler iki kardeşinde torununun adı şevval oldu diyedelikafadulden

Evde oturan annecikler kervanına ben de katılıyorum. Dün birkaç işim vardı onları hallettim Sonra eşimi evde beklemekten ağaç oldum. Bugün de araba pazarına gitti. Akşamdan önce dönmez. Bana da yemek ve ütü yapmak düştü.
Arabası olanlara önerim eğer Avrupa yakasında oturuyorlarsa Arnavutköy'de yürüyüş yapmaları olacak. Yürüyüş sonrasında Arnavutköy kahvesinde sahlep veya çay da için. Karnınız acıkırsa Belediye tesislerinde yemeğinizi de yersiniz. Ohhh süper. Orada volkanik denen tatlıyı da götürün mutlaka. Sonra yine yürüyüşe çıkın da birazını eritin :)) Bu arada sıkı giyinin mutlaka bebişlere ve güzel anneler bişey olmasın.

canım bu tavsıyeye kesınlıkle uyacağım özellıkle önumuzdekı pazar gunua.s
tam olarak adres verebılırmısın tatlımgamyoncuiremsu

kibele canım canım bunlar çok şekerler yaa bayıldım ben burda da var güzel ama orda hem uygun hem kaliteliyse doldur getir anacım maşllah canım hepsi bir birinden güzel sağlıkla giydir şekerparene:asigim:

kibele aldıkların çok güzelmiş bayıldım hepsine güle güle giysin senin pıtırın bunları

kizlar hepinize cok tesekkurler. bir hizla attim kendimi disari. aldigim ilk ucu kidsplay. acikcasi nasil bir marka bilmiyorum ama modelleri cokbegendim aldim. kirmizi elbise polo ralph lauren. digerleri carters.

zaten arkadaslarim alirsan marka al yoksa trde pazarda da ucuza var dedigi icin ise yarar seyler almaya calisiyorum. indirimden aliyorum genelde. doguma cok var. bu gidisle epey bir yuklu gelecez. bebek lalisverisi yapmak coook zevkli.

Evet stardustcum, temelli geliyoruz. biz burada egitim icin gelmistik. esimin masteri bitiyor yazin. benim masterim de zaten online yani trden de devam etme sansim var beklemeye gerek yok.

Zaten elimizde sans olsa bile burada asla kalmazdik. iyisiyle kotusuyle ille de vatan. cok ozledim herseyini. trafik haric.

ozdellikle yemekler. esimle simdiden hayal kuruyoruz. favori restoranlarimiz vardi. surada balik yeriz surada ciger yeriz vs vs. cok komik halimiz. mkillet anasini babasini ozler biz yemekleri ozledik. annemleri msn de hergun goruyorum o yuzden ozlem o kadar yok icimde. tabi insan ozluyor ama hani zaten cok duskun degildim bir de 17 yasimda ciktim evden. zaten gurbetteyim 10 yildir alistik artik ama 2 sene hic ayri kalmamistik. 3 ayda bir mutlaka gorusuruduk. insallah bu sefer 3kisi olacagiz:)

Huzunyili benim yerime de gez ben de Arnavutkoy sahilini cok sevrim. eskiden Besiktastan taaa istinyedeki belediyenin kafesine kadar yuruyerek sahilden gezerdik iyi havalarda. offf off simdi istanbul cennete doner yakinda. burada mayisa kadar kis. simdi bile kar yagiyor. 2 gun once hava cok guzeldi bahar havasiydi o dedim bu sene bahar erken gelecek. baksana gene kis gene kar.

canım bu tavsıyeye kesınlıkle uyacağım özellıkle önumuzdekı pazar gunua.s
tam olarak adres verebılırmısın tatlımgamyoncuiremsu

Canım eğer araban varsa Akmerkez'den Etiler'e doğru devam et. İkinci sağdan yokuş aşağı in. Zaten yol seni Bebek sahile götürüyor. Ağaşağı indidiğinde sağa dön ilk bulduğun yere park et. Biraz ileride Belediye tesisini göreceksin.
Otobüsle gitmek de çok kolay. Beşiktaş veya Taksim'den Sarıyer taraflarına veya sahilden giden bir otobüse bin. Arnavutköy durağında in. Ohh dünya varmış diyeceksin.
Ben sahili çok severim. Yaklaşık 5 senedir neredeyse her haftasonu yaz-kış demeden eşimle mutlaka gider, yürürdük. Hamilelik riskli olunca ara verdik. 1-2 haftadır yine iniyoruz. O motosikletleri inceliyor. Ben Ferrari'deki büyük olasılıkla asla alamayacağım arabalara bakıyorum. Oradan tekrar sahili takip ederek Bebek'e kadar yürüyoruz. Eğer gözümü karartırsam Bebek'teki meşhur tatlıcıya gidiyoruz. Şimdi ne olduğunu söylemeyeceğim. Canınız istemesin şekerler. Neyse işte böyle, bizim kafamız acayip dağılıyor. Tavsiye ederim.

kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım 3-4 gündür giremiyorum haberler iyidir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…