Evde oturan annecikler kervanına ben de katılıyorum. Dün birkaç işim vardı onları hallettim Sonra eşimi evde beklemekten ağaç oldum. Bugün de araba pazarına gitti. Akşamdan önce dönmez. Bana da yemek ve ütü yapmak düştü.
Arabası olanlara önerim eğer Avrupa yakasında oturuyorlarsa Arnavutköy'de yürüyüş yapmaları olacak. Yürüyüş sonrasında Arnavutköy kahvesinde sahlep veya çay da için. Karnınız acıkırsa Belediye tesislerinde yemeğinizi de yersiniz. Ohhh süper. Orada volkanik denen tatlıyı da götürün mutlaka. Sonra yine yürüyüşe çıkın da birazını eritin :)) Bu arada sıkı giyinin mutlaka bebişlere ve güzel anneler bişey olmasın.
günaydınnnnnnnnnn :teytey:
bu sabah tükanı ben açtım galiba mirmirmirmir
kibele canım yaa , aldıklarının heppppppppppsine bayıldım , süperler , hem kokoş hem zevklisin kaydirigubbakcemile5
fıstığına güzel günlerde giydirmek nasip olur inşallah ..
temelli döneceğini yazmışsın , yanlış mı okudumkine:uhm:
kibele canım canım bunlar çok şekerler yaa bayıldım ben burda da var güzel ama orda hem uygun hem kaliteliyse doldur getir anacım maşllah canım hepsi bir birinden güzel sağlıkla giydir şekerparene:asigim:
kibele aldıkların çok güzelmiş bayıldım hepsine güle güle giysin senin pıtırın bunları
canım bu tavsıyeye kesınlıkle uyacağım özellıkle önumuzdekı pazar gunua.s
tam olarak adres verebılırmısın tatlımgamyoncuiremsu
kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım 3-4 gündür giremiyorum haberler iyidir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?