fuara gıtmedım esımın müdüründen haber gelıcektı gelmedı
belkı yarın olmazsa artık bıletlerı ordan almayı dusunuyoruz bakalım
merhaba işte geldim kızlar fuar uzak olduğundan hem gezdik fuarı büyük bi alan hemde yol bitmek bilmedi arabadan in bin in bin yorgunluktan geberdim geldim üstüne bide 1 saat mutfakta yemek yapmakla geçti yemeği yedim öyle bi mıyıştımki anlatamam kolllarım bacaklarım sızlıyo:) fuar çok güzel bazı yerlerinde parekende satış yok bazı yerlerde var :) promosyon aldım baya bi her şey güzeldi wee den ısak mendil ve göğüs pedi hediye verdiler mendil 24 lü göğüs pedi 30 lu:)can bebeden 3 adet kutu içinde aldım içinde 4 adet bez var artı alt açma bezi 24 lü ıslak mendil küçük bi şampuan ve pişik kremi:) primadanda 2 adet yine promozyon aldım içinde 4adet bez ıslak mendik vardı topladaım bütün bezleri tek tek:) 20 adet bezimiz oldu:):roflol: ıslak mendillerde 1 ay gider yine :)kızıma güzel bi hastane çıkışı aldım içinde battaniyesiyle beraber takım 25 ytl verdim:) 2 tane çıt çıtlı bady aldım sıfır kol çok şeker bişey 2 tane yenidoğan ayakkabı:) bitane 5 li zıbın aldım yine weee de çok indirim vardı biberon felan emzikler vs. çok indirimliydi bi tane damaklı emzik yanında emzik kapı aldım küçük 50ml suluk aldım yine ayrı yetten göğüs pedi aldım bi tane 150ml biberon aldım tırnak makası felan biberon ve göğüs pedi hariç diğerlerini hepsini 2 ytl den aldım:sm_cool:göğüs pedi 5ytl biberon 5 ytl hee bide wee nin yine ıslak mendilini aldım 70 li 3 adet toplam 5 ytl haberiniz olsun diğer reyonlardada indirimler var benim arkadaş wee olduğu için ben ordan aldım bi çok ürünü aradada bi kaç promosyon aldım ama markalarını tanımıyorum ıslak mendil ve kremler var içinde şimdilik benden bu kadar:)
nasıl birşwy peki hissetmek
nasıl oluyor tekmeleri
ben nie hissetmiyorum hala
Merhaba kızlar. Geçmiş çok birikmiş okuyamadım. İnşallah herkes iyidir. Bomba haber varsa özet geçersiniz bana artık.
Dün ayrıntılı ultrasona girdim. Kızımı gördüm. Tombik yanakları vardı. Çenesi bana alnı babasına benziyordu. Ellerini birleştirdi parmaklarını kenetledi. Yüzünde gezdirdi. Çok şekerdi. Bir ara çiğneme hareketi yaptı çok şaşırdım. Dr bazen esnerler de. Dışarıda yapacaklarının hepsinin içeride provasını yapar dedi. Heryerini ölçtü biçti. Kesin kız dedi. O kadar ayrıntılı görünüyor ki içimde hiçbir şüphe kalmadı.
İçtiğim sütler fayda etmiş kuzuma. 468 gr olmuş maşallah. EN son 299 gr'dı. Çok çabuk büyüyorlar.
Bende çıkıyorum KV geldi iplerimizi alıp gelmiş örgüye başlıyoruz yupi ilk kez bebişlerime birşeyler örmeye başlıyorum
size iyi hafta sonları ark. ve güzel sohbetler
merhaba anneler.pek kımsecıkler kalmamıs sanırım.
nasılsınız?bende bugun netten bebekle ılgılı bızlere faydalı olacak seyler arastırıyorum.
sızınle paylasmak ıstedım.
İHTİYAÇ LİSTESİ
KENDİNİZ İÇİN NELER ALACAKSINIZ ?
•*Kolay emzirmeyi sağlayan önü açık gecelikler
*•*Emzirme sütyeni
*•*Göğüs pedleri
*• İç çamaşırları
*•*Hijyenik pedler
*•*Lohusa külodu
*•*Göğüs koruyucular
*•*Göğüs pompası
*•*Emzirme sütyenleri
*•*Göğüs koruması ve göğüs kremi
*•*Emzirmek için yastık
BEBEK İÇİN NELER ALACAKSINIZ?
*•*Tulumlar
*•*Bodyler
*•*Temizleme havluları
*•*Anakucağı*
*•*Patik, eldiven, bere, çorap
*•*Mendil, önlük
*•*Hırka, yelek
*•*Minik boy bebek bezleri
*•*Battaniye
*• Biberon
*• Emzik
*• Toz mamalar
*• Önlük
*•*Biberon ısıtıcısı
*•*Biberon fırçası
*• Dişlik
*•*Tırnak Makası
*•*İlaç kaşığı
*•*Vücut termometresi
*•*Göbek bağı bandı
*•*Burun aspiratörü
*•*Islak mendil
*•*Çocuk bezi
*•*Kulak pamuğu
*•*Pişik kremi
*•*Şampuan, bebek sabun, bebek kremi
*•*Küvet ve filesi
*•*Bebek banyo süngeri
*•*Banyo termometresi
*•*Oyuncak
*•*Başlıklı havlu
*•*Mama tabağı ve kaşığı
*•*Bebek bardağı
*•*Babycook
*•*Mama sandalyesi
*•*Önlük
aksamlari ben de acayip derecede ayak yanmasi problemi cekiyorum. boyle buzlu bir kova alsam icine ayaklarimi batirsam inan fosss diye buhar cikar. o kadar yaniyor yani.
islak havluyu sarip oyle yatiyorum basima bir is gelmez insallah bundan dolayi. ayak sonucta usutmemek lazim ama ne mumkun baska turlu uyuyamiyorum.
Kizlar bir de catlaklar icin dogumdan sonra madecassol krem cok iyi geliyormus. kk da okudum. estetik bolumunde. gebelik sonrasi estetik guzellik mi ne diye bir baslik var orada biri yazmis. arkadasi uygulamis sonuc supermis. madecassol yanik kremi. deriyi yeniliyor.
Bu arada hanimlar ben bir sey soracagim.
Benim simdi kardesimin 15 agustosta dugunu var. ben de insllah 28 temmuzda dogum yapacam. tr ye gidecez 10 agustos gibi. jet leg olmayi ya da abebegin daha cok minik olmasini, benim lohusa olmami vs gectim ben ne giyecem diye dusunuyorum :) heh he.
ve nereden alacam.
normal hamile donmus olamam. gene biraz kilo ve gobek olur. hamile abiye satan neresi var? gozunuze ilisti mi hic boyle sik modern modeller.
gebelıkte otobusle uzun yol seyahatı sakıncalı mı?
bu konuda bılgısı olan varmı acaba kıslar?
bide kızlar fuarda okadar çok bebek arabaları ve karyolalar varki çok güzeller fiyatları normaldi ama çok seçenek olduğu için heryer kaynıyo nereye dönsen arabalar yataklar süsler hepsi çok şekerdi
kibele cam çok sağlıklı tabiki ama çabuk kırılıyo ben kızımda kaç tane biberon kırdım :) plastik alırım artık 3 ayda bir değiştiririm aradada kaynatırım böyle bi hijyen sağlamaya çalışcam artık
bak sana tarif edeyim:) kucagina yarim litrelik bir pet siseyi koy. mesela arabada otururken yarisina kadar dolu bir pet siseyi karnina koy. yani hani dizinin ustune. karninla birlestigi yerde dursun. araba hareket ettikce su nasil saga sola carpar ilginc bir hic uyandirir sen hissettikce, iste oyle bir sey.
yani ben en cok ona benzettim. icten bir sey durtuyor gibi. ama anlik. mesela gecen gun ultrasonda kadin bakarken o kimil kimildi hatta kadin ultrason cihazini salliyordu ki pozisyonunu degistirisin diye o da degistiriyordu. mesela ben o kimildamalari hissetmedim. ama bariz oynuyordu donuyordu. yani her an hissetmeyebiliyorsun o ne kadar oynasa bile.
bir de kesen buyuktur ondan hissetmiyorsundur. karnin buyuk mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?