2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hissediyorum canım 16 haftalıkkenden beri ilk zaman zayıftı hareketleri ama şimdi güçlü sende hissedersin merak etme karnın genişse anlayamıyosundur

derin ve nurcum gözün aydın olsun.detaylı ultrosonlar gayet iyi çıkmış.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeciklerimizi

fuara gıtmedım esımın müdüründen haber gelıcektı gelmedı
belkı yarın olmazsa artık bıletlerı ordan almayı dusunuyoruz bakalım

dedigim gibi bak beraber gidersiniz esinle. erken gidin ama oglen toplanmaya baslar. esin girsin davetiye vardir kesin orda. alir sen de girersin. yoksa 20 ytl cok para.

oh oh toplamissin herseyi masallah.

kizlar ben bir de su biberon olayina taktim bir iki gundur. bir reklam vardi. soyle diyor

"Bundan sonra hangi plastigin yasaklanacagini biliyor musunuz'
yani surekli onceden saglikli denilen sey sonradan yasaklaniyor. bir sey ortaya cikiyor su anda da kullandiginiz plastikler daha sonra zararliymis diye ortaya cikabilir diyor.

cam biberonlar var. etrafi ama plastik. ama el yanmasin ya da kaymasin diye plastik. yani istersen cikarabiliyorsun. boyle file gibi sarili camin etrafi. hem plastigin rahatligi hem de camin sagligi.

ben de zaten hep su plastik seylere gicik olmusumdur. simdi plastikten oldugunca kaciyorum bir de teflondan. cam almayi dusunuyorum ben biberonlari.

nasıl birşwy peki hissetmek

nasıl oluyor tekmeleri

ben nie hissetmiyorum hala

bak sana tarif edeyim:) kucagina yarim litrelik bir pet siseyi koy. mesela arabada otururken yarisina kadar dolu bir pet siseyi karnina koy. yani hani dizinin ustune. karninla birlestigi yerde dursun. araba hareket ettikce su nasil saga sola carpar ilginc bir hic uyandirir sen hissettikce, iste oyle bir sey.

yani ben en cok ona benzettim. icten bir sey durtuyor gibi. ama anlik. mesela gecen gun ultrasonda kadin bakarken o kimil kimildi hatta kadin ultrason cihazini salliyordu ki pozisyonunu degistirisin diye o da degistiriyordu. mesela ben o kimildamalari hissetmedim. ama bariz oynuyordu donuyordu. yani her an hissetmeyebiliyorsun o ne kadar oynasa bile.

bir de kesen buyuktur ondan hissetmiyorsundur. karnin buyuk mu?

kibele cam çok sağlıklı tabiki ama çabuk kırılıyo ben kızımda kaç tane biberon kırdım :) plastik alırım artık 3 ayda bir değiştiririm aradada kaynatırım böyle bi hijyen sağlamaya çalışcam artık

güzel haberlerle dönmene sevindim bebişimmm Şeniz
maşşallaaahhhhh kızım ne kadar büyümüş öyle , aferin annesi ,, ikinize de

Bende çıkıyorum KV geldi iplerimizi alıp gelmiş örgüye başlıyoruz yupi ilk kez bebişlerime birşeyler örmeye başlıyorum
size iyi hafta sonları ark. ve güzel sohbetler

kolay gelsin canım .. bakalım nasıl bişiiler yapacak KV'n , merak ettim , ben de bebek battaniyesi yapmayı düşünüyorum da gözüm keserse yerimseniben

canım iyi olddu bu liste işi , çıktısını alıp cüzdan da bulundurmalı , uygun bi şey görünce almalı yerimseniben

ayağını sıcak tut başını serin , çok yaşamak istiyorsan düşünme derin demiş atalarımız , delirdin mi kuzum ne ıslak havluya sarıp yatması :1shok: en çok ayaklardan ve belimizden kaptığımız soğukla hasta oluyoruz , ammmmaann dikkat et kaydirigubbakcemile5

ben şimdiden kullanıyorum , dr.um kullanabilirsin dedi , zaten prospektüsünde de gebelik dönemi için sakıncalıdır felan yazmıyor .. haftada bir kaç kere ondan sürüyorum çatlayan yerlerime yerimseniben

mom-to-be de vardı güzel modeller , çok abiye olmasa da şık şeyler var .. bir de sevil giyim mi neydi öyle bir yer var , e tabi Ebru'da da var şık şeyler .. aslında Eminönünde hamile giyim vb. satan hanlar varmış , oraya da bakabilirsin , en olmadı büyük beden satan atalar , javelin gibi mağazalar da olabilir yerimseniben

gebelıkte otobusle uzun yol seyahatı sakıncalı mı?
bu konuda bılgısı olan varmı acaba kıslar?

benim dr.um uçak dışında hiç bir seyahat şeklini önermiyor canım:1no2: hatta kçk uçak da olmayacakmış atlas-pegasus gibi , basınç olayı THYde daha iyiymiş felan demişti bir de fisfisfis

bide kızlar fuarda okadar çok bebek arabaları ve karyolalar varki çok güzeller fiyatları normaldi ama çok seçenek olduğu için heryer kaynıyo nereye dönsen arabalar yataklar süsler hepsi çok şekerdi

fuar geziniz bereketli geçmiş ne güzel ..
önceden ne çok isterdim o fuarlara gideyim , gidemezdim , malum bebeğimiz olmuyordu , ben tedavi oluyordum felan .. daha çok üzülmekten çekinirdim ..halbuki zaten nasip olmayacakmış , bunu bilseydim daha rahat olurdum belki kaydirigubbakcemile3 hamileyim şimdi :Saruboceq: İzmirdeyim bu fuar zamanı , kısmet belki seneye bir geldiğimizde denk gelir , severim fuarları ben , cıvıl cıvıl olur her yer , e bir de bedava sirke olayı cazibeyi arttırıyor yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

canim bunun etrafi plastik gene kirilir mi bilmem. kirilabilir. bak resmini cekip ekledim.

tabi siz bizden daha tecrubelisiniz. valla bilmiyorum. simdi hani kaynatinca da icindeki inaktif maddeler aciga cikiyor ya plastiklerin ondan dolayi da cekiniyorum. sadece bebek icin degil asla plastigin icine sicak bir sey koymayin diyorlar ya, biraz da ondan cekiniyorum. belki de etrafindaki o silikon sey koruma saglar. bilmiyorum canim ya. vura kira ogrnecez artik.

Son düzenleme:
kizlar bakin bunlar minnosuma aldiklarim. simdi ben yazin temelli gelecem ya TR ye. o yuzden 3 yasa kadar aliyorum. kaliteli markalarin burada daha uygun diye fiyatlari. Tr de biraz ustune koyuyirlar. bakalim begenecek misiniz kuzuma aldiklarimi. ben bittim. oldum. kendim kokosum zaten.

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnn :teytey:
bu sabah tükanı ben açtım galiba mirmirmirmir

kibele canım yaa , aldıklarının heppppppppppsine bayıldım , süperler , hem kokoş hem zevklisin kaydirigubbakcemile5
fıstığına güzel günlerde giydirmek nasip olur inşallah ..
temelli döneceğini yazmışsın , yanlış mı okudumkine:uhm:

kibele canım canım bunlar çok şekerler yaa bayıldım ben burda da var güzel ama orda hem uygun hem kaliteliyse doldur getir anacım maşllah canım hepsi bir birinden güzel sağlıkla giydir şekerparene:asigim:

canım çok teşekkür ederim ben kimi zaman sanki son hızda atardamar atarya boğazımınızın yanında hani,öyle birşeyi karnımda hissediyorum son hız kan atması gibi:1no2:ayın 7snde renkli usg var bakalım belki ozamana kadar yada ondan sonra hissederim su şiseciğimi :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…