hepsi çok şeker ama ben badi lere bayıldım ya zaten en çokta badi giydiririz yazın sıfır kollu felan bacaklar açık cıbıl cıbıl ısırmalık gibi durcak ne güzel ye:)canım madem indirimde bunlarda lazım olan şeyler okadar çabuk büyüyolarki giyime dağlar dayanmıyo iyi yapıyosun nasılsa imkanın var durma :)
kızlar ya ben soluma yatınca uykuya dalamıyorum ama sağıma yatayım rahat uykuya dalıyorum birde özellikle 5. aydan sonra sola yatmak daha önemli ben ne yapcam şimdi bilemiyorum yani sabah ve gece uyandığımda mutlaka sağ tarafta uyanıyorum ne yapsam ne etsemki acep sizler nasıl yatıyosunuzmirmirmirmir
iyi akşamlar canım sen nasılsın.:CüvCüv:
kızlar ya ben soluma yatınca uykuya dalamıyorum ama sağıma yatayım rahat uykuya dalıyorum birde özellikle 5. aydan sonra sola yatmak daha önemli ben ne yapcam şimdi bilemiyorum yani sabah ve gece uyandığımda mutlaka sağ tarafta uyanıyorum ne yapsam ne etsemki acep sizler nasıl yatıyosunuzmirmirmirmir
canım bende soluma yatamıyordum ama eşimle yer değiştirdik yatakta ve sırtıma yastık koyuyorum dönemiyorum sağ tarafıma zaten böbrek büyümesi olduğu için bende kesinlikle sola yatmam lazım..
gittim bügün fuara saol canım beni bilgilendirdiğin için...a.s.
yatak aldım oğluma,çift yönlü yatak korumasını aldım ,cibinliğinide aldım:))ama indirimde değildi normaldi fiyatı çook cici bayıldım dayanamadım...
bideron,emzik,emzik kabı,banyo süngeri,su termometresi,tırnak makası,burun aspilatörü,emzik askısı bir sürü şey aldım:))
72li yeni doğan bebek bezi verdiler bide alt temizleme mendilleri falanda verdiler hediye..
çok beğendim ben iyiki gitmişim...çok kalabalıktı ama..
oğlumun herşeyi tamamlandı artık...sedece bebek arabası kaldı onuda dayısı alıcak zaten...
bu akşam yer değiştircem bende inşallah uyurum gittiğine sevindim canım bugün fuarın son günü olduğu için daha iyi geçmiştir maşallah herşey tamam gelsin bakalım paşamız:):asigim::
canım burda fiyatlar acayip değişiyo dün mesela fuar vardı fuarda chicoo ve piercardın ürünleri baya bi indrimdeydi mesela sepet 70 ile 100 ytl arası arabalarda 150 ve 200 ytl arası bunların bide takım olarak var sepetiyle birlikte satılıyo onlarda 250 ytl felan bide tavsiyem çift yönlü araba alman daha rahat edersin ben kızımda 3 tane araba eskittim ilk arabası tek yönlüydü tabi küçük olduğu için bizi görmeden duramuyodu bizde sonra çift yönlüsünü aldık rahat ettik ardından 1 yaşından sonra buset aldım onda daha rahat ettim en azından alışverişe çıkınca taşımıyosun poşetleri arabanın kollarına geçiriyosun:) busetlerde burda stork marka vardı dün bakmıştım gayet kullanışlı hemde görünüşü buset gibide durmuyodu gayet şık bişeydi 80 ytl di baya bi harcama yaptık dün alamadım ama gördüğüm yerde hemen alıcam o busetten birde markalı çıt çıtlı badiler 15 ytl den başlıyo parana göre mal oluyo..sengözlerimebaksanab
Oh Nilaycim masallah hepsini almis tamamlamissin. bak arkadaslarim diyor ki bir iki cesit battaniye ile kalma cok al battaniyeyi. yani cok derken penyesi, yunu, vs vs hepsinden al cok kullaniliyor dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?