2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hepsi çok şeker ama ben badi lere bayıldım ya zaten en çokta badi giydiririz yazın sıfır kollu felan bacaklar açık cıbıl cıbıl ısırmalık gibi durcak ne güzel ye:)canım madem indirimde bunlarda lazım olan şeyler okadar çabuk büyüyolarki giyime dağlar dayanmıyo iyi yapıyosun nasılsa imkanın var durma :)

Bir de bir sey soracagim. simdi hani travel sistemlerde bebek sepeti mi ana kucagi mi ne iste Tr deki adi bilmiyorum. onun kisin kullanilmasi zor.battaniye vs aciliyor. onun yerine burada bundleme diye bir sey var. bayagi populer. her turlu baby car seat'e uyuyor. ben renge takildim. simdi benim bebis kiz. ama ben pembe hastasi degilim. yani hatta pespembe herseyi pembe olsun istemiyorum. aldigim elbiselerden de goreceginiz gibi renk renk giydirmek istiyorum. bundleme nin renginde kararsiz kaldim. haki var, gri var, pembe var. baska renkler de var da bu ucu arasinda kaldim. ben khaki ya da gri diyorum.

Son düzenleme:
kızlar ya ben soluma yatınca uykuya dalamıyorum ama sağıma yatayım rahat uykuya dalıyorum birde özellikle 5. aydan sonra sola yatmak daha önemli ben ne yapcam şimdi bilemiyorum yani sabah ve gece uyandığımda mutlaka sağ tarafta uyanıyorum ne yapsam ne etsemki acep sizler nasıl yatıyosunuzmirmirmirmir

Canim ya bebekler guya yaz bebegi olacak ama valla 40 i cikana kadar sonbahar gelecek. valla bir iki ay once hamile kalsaydim daha guzel olurdu. soyle tam yaza girerken ohhh. iste sen seyreyle o zaman citir bacagi:)

zaten ilk 1 sene icin jean veya pantolon vs dusunmuyorum. hadi 9 ay diyelim. cunku giymiyorlar. hep citcitli body ve rahat seyler. zaten kis. bu aldigim cicilerin cogu 18 months veya daha buyuk. 2 yas olan var bir iki tane. 1 tane de 3 yas var. o yesil papatyali elbise 3 yas.

Tr de fiyatlar nasil? mesela kaliteli bir body 3lu 5 li ne kadar? ya da bebek elbisesi. yani aliyorum ama emin de olamiyorum. Tr de de ayni fiyatsa buradan tazimaya degmez. zaten koli fazlamiz cikarsa bosuna verecem bir suru para.onun yerine baska seyl;er alirim tr de olmayan seyler. ya da olan cok pahali olan seyler.

mesela arkadaslar chicco isteyen arkadaslar var burada. benim arkadaslarim chicco'dan memnun degil. travel systemdeki sepet cok ukur ve bebekler genelde agliyor icinde oturmuyor. ayrica 14 kg sadece stroller. sepet'i zaten hepsi ayni kg. 5 kg sadece sepet. ben tasiyamam bir de bebek olsa 5 kg. 10 kg nasil olacak valla kolum kopar. Tr de ne kadar bilmiyorum ama chicco travel system burada 300 dolar. indirimsiz hali. bu en pahali chicco. baska modelleri de var tabi daha uygun fiyat. indirimde bu model 200 dolara falan iniyor. eger yakininiz vs olursa begendiginiz modeli aldirabilirsiniz veya ebay'dan international yukleme yapan yerler var. kargo dahil gene d etr den cok daha uyguna gelen yerler var. aklinizda olsun yani. ama alirken susune pusune bakmayin.

1- hafiflik
2-bu cok onemli- tek elle acilip kapanma. bu inanilmaz onemli. hepsi diyor tek elle acilip kapaniyor ama alakas yok bazilarinin. chicco mesela oyle. tek elle cok zor. illa bebegi koyacan yere. istanbulda otobuse minubuse biniyoruz her yere arabayla gidilmiyor. arabayi beklersen de bebekle 1 hafta hapis. kendin de cikmak istiyorsan hafif ve pratik bir sey olmali.
2- katlandiginda az yer kaplama
3- rahat surur. donuslerin vs kolay yapilmasi. tekerleklerin takilip kalmamasi.

ya biraz bilmislik gibi oluyor ama etrafimda en az 20 tane cocuklu var. yeni dogum yapti. cen buyugunun cocugu 1.5 - 2 yasinda. kimisi 2 kere aldi bebek arabasi ve tum o zimbirtilari. bebk rahat edemedi,. basti yaygarayi.

cok arastiriyorum sitelerden. en rahat kullanimli hangisi. cunku ben strolleri tasimamaliyim o beni tasimali ve hayatimi kolaylastirmali.

canim ben de sagimi severdim ama alistim hani zorunluluktan degil kendi kendine. esinle yer degistirin yatakta. tersine gelir o zaman diger taraf. sola yatabilirsin.

ya da benim gibi yastik destegi ile sola yat. ben gobegim ezilmesin diye hep yumusak yastiga sarilarak yatiyorum rahat oluyor.

canım burda fiyatlar acayip değişiyo dün mesela fuar vardı fuarda chicoo ve piercardın ürünleri baya bi indrimdeydi mesela sepet 70 ile 100 ytl arası arabalarda 150 ve 200 ytl arası bunların bide takım olarak var sepetiyle birlikte satılıyo onlarda 250 ytl felan bide tavsiyem çift yönlü araba alman daha rahat edersin ben kızımda 3 tane araba eskittim ilk arabası tek yönlüydü tabi küçük olduğu için bizi görmeden duramuyodu bizde sonra çift yönlüsünü aldık rahat ettik ardından 1 yaşından sonra buset aldım onda daha rahat ettim en azından alışverişe çıkınca taşımıyosun poşetleri arabanın kollarına geçiriyosun:) busetlerde burda stork marka vardı dün bakmıştım gayet kullanışlı hemde görünüşü buset gibide durmuyodu gayet şık bişeydi 80 ytl di baya bi harcama yaptık dün alamadım ama gördüğüm yerde hemen alıcam o busetten birde markalı çıt çıtlı badiler 15 ytl den başlıyo parana göre mal oluyo..sengözlerimebaksanab

hadi canım allah kolaylık versin iyi çalışmalar sana bende kızı banyo yaptırıp yatırcam görüşürüz bende senin kızını öpüyorumŞeniz

canım bende soluma yatamıyordum ama eşimle yer değiştirdik yatakta ve sırtıma yastık koyuyorum dönemiyorum sağ tarafıma zaten böbrek büyümesi olduğu için bende kesinlikle sola yatmam lazım..

gittim bügün fuara saol canım beni bilgilendirdiğin için...a.s.
yatak aldım oğluma,çift yönlü yatak korumasını aldım ,cibinliğinide aldım:))ama indirimde değildi normaldi fiyatı çook cici bayıldım dayanamadım...
bideron,emzik,emzik kabı,banyo süngeri,su termometresi,tırnak makası,burun aspilatörü,emzik askısı bir sürü şey aldım:))
72li yeni doğan bebek bezi verdiler bide alt temizleme mendilleri falanda verdiler hediye..
çok beğendim ben iyiki gitmişim...çok kalabalıktı ama..
oğlumun herşeyi tamamlandı artık...sedece bebek arabası kaldı onuda dayısı alıcak zaten...

bu akşam yer değiştircem bende inşallah uyurum gittiğine sevindim canım bugün fuarın son günü olduğu için daha iyi geçmiştir maşallah herşey tamam gelsin bakalım paşamız:):asigim:
:

bu akşam yer değiştircem bende inşallah uyurum gittiğine sevindim canım bugün fuarın son günü olduğu için daha iyi geçmiştir maşallah herşey tamam gelsin bakalım paşamız:):asigim:
:

uyursun tatlım alışmak zor oluyor ama birkaçgün mücadeleden sonra oluyor..
çooook teşekkürler tatlım bayağı kalabalıktı her tarafta bebek şeyleri süper bir görüntüydü...
ya minicik bebekler yada her bir tarafta hamişler ...
yoruldum gezmekten ama:)))

canim citcitli body'in tanesi mi 15? yoksa 3lusu vs mi? canim bir de bu citcitli body dedigimiz bacakli olan tulum degil de mi? bildigimiz atlet gibi ama alttan citcitli.

Oh Nilaycim masallah hepsini almis tamamlamissin. bak arkadaslarim diyor ki bir iki cesit battaniye ile kalma cok al battaniyeyi. yani cok derken penyesi, yunu, vs vs hepsinden al cok kullaniliyor dediler.

Oh Nilaycim masallah hepsini almis tamamlamissin. bak arkadaslarim diyor ki bir iki cesit battaniye ile kalma cok al battaniyeyi. yani cok derken penyesi, yunu, vs vs hepsinden al cok kullaniliyor dediler.

herkese günaydın
kesınlıkle katılıyorum kibele bende battanıyelerın cok alınmasından yanayım
1 tane penye 1 tane polar aldım suanda daha almaya devam edecegım
cok begendıgım kalıtelı bı magazaya sıparısımı verdım bıle yenı sezon urununun triko ve kadıfe battanıyesi ıcın
bebekler ılk zamanlar cok kustukları ıcın cok cabuk kırlenıyolar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…