Bu arada hanimlar ben bir sey soracagim.
Benim simdi kardesimin 15 agustosta dugunu var. ben de insllah 28 temmuzda dogum yapacam. tr ye gidecez 10 agustos gibi. jet leg olmayi ya da abebegin daha cok minik olmasini, benim lohusa olmami vs gectim ben ne giyecem diye dusunuyorum :) heh he.
ve nereden alacam.
normal hamile donmus olamam. gene biraz kilo ve gobek olur. hamile abiye satan neresi var? gozunuze ilisti mi hic boyle sik modern modeller.
benim kocis halen kalkmadi. cok tembel. uyanmak bilmiyor benden once uyudugu halde. ben kalkali 2 saat oldu. kalksin da kahvalti yapalim degil mi ama?
Benim de eşimin kardeşi 20. Haziran'da evleniyor. Benim en son muhtemel doğum tarihi 26 Haziran çıktı. Ya karnım burnumda olacak ya da o gece doğuracağım. Ne kötü. Giydiğim yakışmayacak, sürekli tetikte olacağım. Ne dans edebilecem ne hareket edebilecem.
Bugün gelinlik modeli seçtik. Hep onlar evlenirken tuvalet giymeyi düşünürdüm. Ben tabi sadece modellere baktım. Birşey yaptırsam bile giyememe ihtimalim var. yazık olacak o kadar paraya. Gitti benim hayaller. Artık kızımın düğününe 60'lık hatun olarak giyerim kısmetse.
Canim hadi gozun aydin.
Ben de o ayrintili ultrasonu persembe yaptirdim. kiz normal dedi ama uzmaninin gormesi lazimmis. pazartesi sali belli olacak. ama icim rahat. birseycik olmayacak bebisime.[/Q
kibele çok teşekkürler cnm. bencede cnm içini rahat tut iyidir bebişin merak etme.
İnşallah. Yapacak birşey yok. Kızım istemedi annesi süslensin. Zaten artık herşeyime o karışıyor. Şimdiden parmağında oynatıyor valla.
Huzun yilicim kusura bakma ama bu modeller kullanissiz. yani bu modeller ile emziremezsin.nereden gogsunu acip da emzirecen. ustten cikaramazsin.
bence onden dugmeli ya da fermuarli almalisin ki zaten memeler kocaman olacak. rahatca ac kapa olsun. ciinden cikaramzsin bunlarin. bir de altli ustlu tavsiye ediyor herkes.
zaten dogum yapanlar tavsiye veriyorlar. onlara baktin mi bilmiyorum ama ben onden dugmeli ya da fermuarli bir sey almayi dusunuyorum. susu pusu onemli degil. kullanisli olsun yeter.
canım senin uçağa binmene izin vericekmi hava yolları bebeğin çok küçük olucak kabul ediceklermi yani izmirde kemeraltında zuhal hamile giyim var ben hatta hamile pantolunumu ordan almıştım hemde çok uygun fiyata 25 tl e almıştım orda var abiyeler benim gözüme çarpmıştı gittiğimde canım
Benim de eşimin kardeşi 20. Haziran'da evleniyor. Benim en son muhtemel doğum tarihi 26 Haziran çıktı. Ya karnım burnumda olacak ya da o gece doğuracağım. Ne kötü. Giydiğim yakışmayacak, sürekli tetikte olacağım. Ne dans edebilecem ne hareket edebilecem.
Bugün gelinlik modeli seçtik. Hep onlar evlenirken tuvalet giymeyi düşünürdüm. Ben tabi sadece modellere baktım. Birşey yaptırsam bile giyememe ihtimalim var. yazık olacak o kadar paraya. Gitti benim hayaller. Artık kızımın düğününe 60'lık hatun olarak giyerim kısmetse.
dedıgın cok dogru kıbele ama bu ılk model ıcın gecerlı dıger modellerın gögüs kısmı bayagı bır acık oyuzden emzırme gayet rahat olur dıye dusunuyorum ben......
rosem cok sagol tatlım ıçlerınde gereksız seylerde var onları almayı dusunmuyorum
ama pek bırsey almamısım bu lıstede ınceledıklerıme gore sanırım bıdahakıne bu lısteyı yanıma alıp cıkmalıyım alısverısea.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?