2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benim kocis halen kalkmadi. cok tembel. uyanmak bilmiyor benden once uyudugu halde. ben kalkali 2 saat oldu. kalksin da kahvalti yapalim degil mi ama?

canım senin uçağa binmene izin vericekmi hava yolları bebeğin çok küçük olucak kabul ediceklermi yani izmirde kemeraltında zuhal hamile giyim var ben hatta hamile pantolunumu ordan almıştım hemde çok uygun fiyata 25 tl e almıştım orda var abiyeler benim gözüme çarpmıştı gittiğimde canım

Benim de eşimin kardeşi 20. Haziran'da evleniyor. Benim en son muhtemel doğum tarihi 26 Haziran çıktı. Ya karnım burnumda olacak ya da o gece doğuracağım. Ne kötü. Giydiğim yakışmayacak, sürekli tetikte olacağım. Ne dans edebilecem ne hareket edebilecem.
Bugün gelinlik modeli seçtik. Hep onlar evlenirken tuvalet giymeyi düşünürdüm. Ben tabi sadece modellere baktım. Birşey yaptırsam bile giyememe ihtimalim var. yazık olacak o kadar paraya. Gitti benim hayaller. Artık kızımın düğününe 60'lık hatun olarak giyerim kısmetse.

olsun canım sende tatlı anne olarak giyersin kızının düğünün de :)

İnşallah. Yapacak birşey yok. Kızım istemedi annesi süslensin. Zaten artık herşeyime o karışıyor. Şimdiden parmağında oynatıyor valla.

dedıgın cok dogru kıbele ama bu ılk model ıcın gecerlı dıger modellerın gögüs kısmı bayagı bır acık oyuzden emzırme gayet rahat olur dıye dusunuyorum ben......

Canim bebek icin sorun yok. 7 gunlukten buyukse hele hic sorun yok. eger 2-7 gun rasindayda doktordan ucaga binmesinde sakinca yoktur diye yazi aliyorsun ama bizimki buyuk olacak insallah.

14 gunluk falan:)

ben iyi olayim asil onemli olan o.

canim ben istanbul da yim malesef. izmir olsa bakardim kemeraltina.

canim internetten bakiyorum da cok cici abiyeler var. niye yakismayacak diyorsun. onun da ayri bir zarafeti var. ha cok hareket edemezsin o ayri ama kutuk gibi de oturmazsin merak etme. benim dugunumde arkadasimizin esi 9 aylik hatta gunu olarak geldi. 2 gun sonra dogum yapti. cok da eglendik.

gene baska bir arkadasimla ev oturmasina gittik. doguma 1 hafta vardi. diger sabah sancilanmis dogum yapti:) yanis en dusunme. dogum oyle 3-5 gun oncesinden haber vermiyor. bir gunde geliyor ve yapiyorsun.

gene baska arkadasima persembeye dogum tarihi vermislerdi. pazar konustuk hersey normaldi. pazartesi dogum yapmis. aniden oluyor. sen herseyini guzelce ayarla birseycik olmaz insallah.

dedıgın cok dogru kıbele ama bu ılk model ıcın gecerlı dıger modellerın gögüs kısmı bayagı bır acık oyuzden emzırme gayet rahat olur dıye dusunuyorum ben......

Canim sen bilirsin tabi.

Ama V yakali oldugu icin memeni yukari mi firlatacan. bebegi de bayagi kaldirman lazim. eger alirsa simdiden alistirmalara basla. cunku yeri geliyor bebek birinden almiyor digerini veriyorsun hemen. birini cikar birini koy:) ben zor olur diye dusundum. aslinda benim dusuncem de degil. topikte okumustum. kopya cektim yani.

veya alirsin baktin olmadi baskasini giyersin. oldu ise endam edersin geceliginle.

ama modeller cidden hos ama bence gundelige:)

nasil rahat edecegini dusunuyorsan mutlu hissedeceksen oyle al. modeller cok sik.

Bu arada fuar nasildi? guzel seyler alabildiniz mi?

rica ederım tatlım.
dedıgın gıbı gereksız seylerde var artık hangılerını alacagınıza sız karar verırsınız.:1closedeyes:

gebelıkte otobusle uzun yol seyahatı sakıncalı mı?
bu konuda bılgısı olan varmı acaba kıslar?

merhaba işte geldim kızlar fuar uzak olduğundan hem gezdik fuarı büyük bi alan hemde yol bitmek bilmedi arabadan in bin in bin yorgunluktan geberdim geldim üstüne bide 1 saat mutfakta yemek yapmakla geçti yemeği yedim öyle bi mıyıştımki anlatamam kolllarım bacaklarım sızlıyo:) fuar çok güzel bazı yerlerinde parekende satış yok bazı yerlerde var :) promosyon aldım baya bi her şey güzeldi wee den ısak mendil ve göğüs pedi hediye verdiler mendil 24 lü göğüs pedi 30 lu:)can bebeden 3 adet kutu içinde aldım içinde 4 adet bez var artı alt açma bezi 24 lü ıslak mendil küçük bi şampuan ve pişik kremi:) primadanda 2 adet yine promozyon aldım içinde 4adet bez ıslak mendik vardı topladaım bütün bezleri tek tek:) 20 adet bezimiz oldu:):roflol: ıslak mendillerde 1 ay gider yine :)kızıma güzel bi hastane çıkışı aldım içinde battaniyesiyle beraber takım 25 ytl verdim:) 2 tane çıt çıtlı bady aldım sıfır kol çok şeker bişey 2 tane yenidoğan ayakkabı:) bitane 5 li zıbın aldım yine weee de çok indirim vardı biberon felan emzikler vs. çok indirimliydi bi tane damaklı emzik yanında emzik kapı aldım küçük 50ml suluk aldım yine ayrı yetten göğüs pedi aldım bi tane 150ml biberon aldım tırnak makası felan biberon ve göğüs pedi hariç diğerlerini hepsini 2 ytl den aldım:sm_cool:göğüs pedi 5ytl biberon 5 ytl hee bide wee nin yine ıslak mendilini aldım 70 li 3 adet toplam 5 ytl haberiniz olsun diğer reyonlardada indirimler var benim arkadaş wee olduğu için ben ordan aldım bi çok ürünü aradada bi kaç promosyon aldım ama markalarını tanımıyorum ıslak mendil ve kremler var içinde şimdilik benden bu kadar:)

bide kızlar fuarda okadar çok bebek arabaları ve karyolalar varki çok güzeller fiyatları normaldi ama çok seçenek olduğu için heryer kaynıyo nereye dönsen arabalar yataklar süsler hepsi çok şekerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…