2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sweetcim benimde cumartesi öyle etti hiç hareket etmedi
sonra otobüse bindim neyse sallanıyordu otobüs orada tekmelemeye basladı. insan çok endişeleniyor gerçektende .

kızlar bugün ailemin yanına konya ya gidiyorum inşallah
evde çok sıkılıyorum
sizde olmasanız bebişimle depresyona girecektik yani
biraz gezip gelecğim
anneminde ev yemekleri ve pasta börek üzerine dükkanı var bakalım kaç kilo alıp döneceğim

Maşallah göbüşlere yaa....
Benimde sivrildikçe sivriliyor...pek yuvarlaklaşmadı daha..
Vucut yapısına göre şekilleniyor demekki.....
Yayılmaya pek yer olmayınca yayılamadı kızım öne doğru esniyor

CANIM YA SENİ ANLAYABİLİYORUM. İNSAN ÇOK ENDİŞELENİYOR ..... AMA EMİNİM O HERKET EDİYORDUR YİE AMA SEN HİSSEDEMİYORSUNDUR CNM.....BEBEĞİNİ ÜZME ANNESİ :ecrin_bebek:

maşallah beyaz melek çok güzell büyümüş göbüşün maşallahh...

ay canım ,inşallah öyledir. 2 haftadır tekmeler ile taklalar ile beni uayndırıyodu kızı
m .alıştım ona ,arada sıcakta ,soğukta seste tepki veridğini hissediyordum.
da delirmem ondan ,allahım korusun yavrularımızı.
anladım ki o benim mutluluk kaynağım ,meleğim.hissetememiz normal o zaman değilmi,? çok sağol canım.
sweetcim benimde cumartesi öyle etti hiç hareket etmedi
sonra otobüse bindim neyse sallanıyordu otobüs orada tekmelemeye basladı. insan çok endişeleniyor gerçektende .

c.ttesi hafta tatili diye mi düşünüyor bu geleceğin afacanları acaba?
içinden bir şeyelr akıyor gibi oluyor.
birde bende kansızlık çıktı ,zaten vardır ,ama ona bağlı halsizlik ve nefes alamama artınca,birde az biraz ev temzileyeyeim deidm.bel ağrsı da üstüen tuz biber oldu.
kafam karıştı.alsında.aklıma bile getirmek istemiyorum kötü şeyelr ,böyle olduğu halde gene de gelip yapışıyor aklıma kene gibi, olumsuz düşüneceler.tövebn estafurullah

ay ne güzel ,ben de annemin yanına (memlekete) gittiğimd eçatlayacağım sanmıştım.
her şeyi yemek istiyordum,iyi yolculukalr canım.selam söyle annene ve mis gibi böreklerine oohhh.

swethome gerçekten boş yere endişelenme dünden beri öykü de durgun ............
bu haftalarda çok normal bu...düzenli olmaz hareketleri............

ah canım niye öyle yapıyorsun.bak benim 22 haftalık olmasına sadece 3 gün kaldı.ama ben daha hiç hissetmedim bebeğimi.

canımmm kıyamam sana...

walla bende pek hissetmiyorum yani bazen kıpırdıyor ama çok net değill artık 21 haftalık oldukk ne zaman tekmelicekk bebemmm benimm yaa....

swethome gerçekten boş yere endişelenme dünden beri öykü de durgun ............
bu haftalarda çok normal bu...düzenli olmaz hareketleri............

sağol canım.
bu melekler doğmadan rahat edemeyeceğiz galiba.
kızım tatlım diyorum ,anne ile konuş diyorum ama :)))
temeblliği üstünde.onu veren allah a şükürler olsun .

ahhh swethome ahhhhh geçen hafta sen değilmiydin beni oklavayla döven şimdide ben seniklava:klava:neden böle yapıyosun canım yaaa

hepimiz her dakika hissetmiyoruzki birgün hissetmezsın sonra hissediyosun zaten üzme kendinide meleğinide canım yaaa onların rahatı yerinde çok mutlular bak ben ağlayarak gittim izmire kızım bana her pozunda nasılda gülüyordu bir bilsen ağzı kulaklarında sanki dünyanın en mutlu insanı o canım kızım allah korusun bütün bebeklerimizi:Saruboceq:

canımmm kıyamam sana...

walla bende pek hissetmiyorum yani bazen kıpırdıyor ama çok net değill artık 21 haftalık oldukk ne zaman tekmelicekk bebemmm benimm yaa....

ay bende sana kıyamam valla.senin bugünlerde yorgun olmandna kaynaklanıyordur.
sen şöyle bir dinlern annesi futbol oynayacak içeride inşallah.
allahım herkese de yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah.
a.s.

Derin'cim gözün aydın senin ve küçük kızın adına çok çok sevindim :1hug:

Nurcum nasıl bişey o kadar detaylı görmek benim gitmeme daha 15 gün var :1no2:

İpeğimu sonunda seninkinin cinsiyeti belli oldu demek. Hayırlı olsun cnm benimki hala muallak darısı basıma artık en kısa sürede...

ah canım niye öyle yapıyorsun.bak benim 22 haftalık olmasına sadece 3 gün kaldı.ama ben daha hiç hissetmedim bebeğimi.

Selsin bendede aynı problem var bugün tam 21 hafta bitti ufacık bir kıpırtı dahi hissetmedim deli olcem karnımda kocaman 7 aylık hamile gibiyim ama :1shok: Acaba cok kilo aldıgım icin bebişim annesinin yağ tabakasından geciremiyo mu tekmelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…