- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
SİZİN NE ALEMDE GÖBÜŞLER..............
ASLINDA ÇOK YAKIN ÇEKİM OLUNCA DAHA BÜĞÜK GÖZÜKÜYOR GÖBÜŞ ÇAKTIRMAYINsengözlerimebaksanab
ESOFTMANLARLA DAHA KÜÇÜK GÖZÜKÜYOR..DİMİ...
C.teis .ok az oynadı bnim meleğim.pazar hiç hissetmeidm.
Delirdğm.
Gece yatağa yattığımda ,kızım ne olur benimle konuş diye diye ağladım.
Annem ne olur kızma bana diye ,allahım elimd edeğil gözyaşlarım akıyordu.
Eşim yakaladı, hadi kızım annen acı çekmeceye razı (çünkü belim ağrıyordu ,müthiş dercede .gün bıyu çektim ağrıyı) sen iyi ol.sen çok kıymetlisin.değerlisin dedikçe ben daha çok ağladım.
Sonra bir kıpırt hissettim.
Allahım korusn bebeklerimizi, hala da tam olarak kıpır kıpır yapmıyor.
Ama arada bir içerden minik vurmalar hissediyorum.
Siz de de oldu mu, ben mi paronayaklık yapıyorum?
maşallah beyaz melek çok güzell büyümüş göbüşün maşallahh...
canım kendine stres yapma bebişinide üzme
mesela ben bir gündür hissetmiyorum
ama hiç üzüntüm yok böyle arada hisettmemek çok normal
dr internette yzan magazinlere bakıp kendini yıpratma dedi
daha çok küçük annesi kuvveti az mutlaka hareketlidir ama hissetmiyoruz
sweetcim benimde cumartesi öyle etti hiç hareket etmedi
sonra otobüse bindim neyse sallanıyordu otobüs orada tekmelemeye basladı. insan çok endişeleniyor gerçektende .
kızlar bugün ailemin yanına konya ya gidiyorum inşallah
evde çok sıkılıyorum
sizde olmasanız bebişimle depresyona girecektik yani
biraz gezip gelecğim
anneminde ev yemekleri ve pasta börek üzerine dükkanı var bakalım kaç kilo alıp döneceğim
c.teis .ok az oynadı bnim meleğim.pazar hiç hissetmeidm.
Delirdğm.
Eşim yakaladı, hadi kızım annen acı çekmeceye razı (çünkü belim ağrıyordu ,müthiş dercede .gün bıyu çektim ağrıyı) sen iyi ol.sen çok kıymetlisin.değerlisin dedikçe ben daha çok ağladım.
Delirdğm.
swethome gerçekten boş yere endişelenme dünden beri öykü de durgun ............
bu haftalarda çok normal bu...düzenli olmaz hareketleri............
Delirdğm.
canımmm kıyamam sana...
walla bende pek hissetmiyorum yani bazen kıpırdıyor ama çok net değill artık 21 haftalık oldukk ne zaman tekmelicekk bebemmm benimm yaa....
kızlar ben çok mutluyum :dance::lepi:çok güzel haberlerle geldim bebişim çok iyiymiş heryeri incelendi omuriliği de incelendi spinamıdır nedir oda kesinlikle yokmuş şükürler olsunki çok güzel geçti yavrumun ağzı kulaklarındaydı sürekli gülüyordu o kadar hareketliydiki dr amcamız hülya avşardan sonra birde sizin kızınız çıkacak ayvalıktan diye espri yaptı o kadar hareketliydiki ama inş şarkıcı olmaz dr olur dedi allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hihoyyyt:teytey:
bu arada beni merak eden tüm arkadaşlarımı tek tek öpüyorum buradanŞeniz
günaydın kızlar çok mutluyum güzel haberlerle geldim.
bebeğim çok iyi çok şükür . doktor kalbini, midesini , böbreğini, omuriliğini,beynini heryerini inceledi çok iyi deddi çok şükür yanlız benim bebiş hiç poz vermesini sevmiyo ( annesine hiç çekmemiş) doktoru çok zorladı poz konusunda adam renkli basıcaktı en sonunda bişey yakaladı oda belli belirsiz çok inatçı bi bebek dedi eyvah eyvah yandım desenize dvd çekimde yaptık izlerim artık bol bol , olsun inatçı falan ama bebişim iyi o bana yeter umarım diğer arkadaşlarda güzel haberlerle döner inşallah.
Merhaba kızlar. Geçmiş çok birikmiş okuyamadım. İnşallah herkes iyidir. Bomba haber varsa özet geçersiniz bana artık.
Dün ayrıntılı ultrasona girdim. Kızımı gördüm. Tombik yanakları vardı. Çenesi bana alnı babasına benziyordu. Ellerini birleştirdi parmaklarını kenetledi. Yüzünde gezdirdi. Çok şekerdi. Bir ara çiğneme hareketi yaptı çok şaşırdım. Dr bazen esnerler de. Dışarıda yapacaklarının hepsinin içeride provasını yapar dedi. Heryerini ölçtü biçti. Kesin kız dedi. O kadar ayrıntılı görünüyor ki içimde hiçbir şüphe kalmadı.
İçtiğim sütler fayda etmiş kuzuma. 468 gr olmuş maşallah. EN son 299 gr'dı. Çok çabuk büyüyorlar.
ah canım niye öyle yapıyorsun.bak benim 22 haftalık olmasına sadece 3 gün kaldı.ama ben daha hiç hissetmedim bebeğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?