2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bu arada tüm annelere günaydınlar ve güzel haftalar... Ben haftasonu deli gibi yatıp yuvarlanmış ve dinlenmiş biri olarak ilk kez pazartesi sendromsuz işe başladım. Haftasonuda fuara gitmedim cok üşendim, gider mağazadan alırım alıcaımı o kadar kalabalıkta fenalık gelirdi bana zaten...

ay bende sana kıyamam valla.senin bugünlerde yorgun olmandna kaynaklanıyordur.
sen şöyle bir dinlern annesi futbol oynayacak içeride inşallah.
allahım herkese de yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah.
a.s.

hakılısın cnm yorgunluktan olabilir... inşallah oğluşumm beni, kuvevtli kuvettli bi tekmelese... ayy ne meraklıymışız kıslarr biz tekmelenmeye delikafadulden

günaydın bütün anneler nasılsınız? benim boğazım şişti çok kötü hafta sonu gezmekten şimdi yutkunamıyorum bile doktor antibiyotik verdi ama içim rahat değil içmedim ıhlamur içip gargara yapıyorum, pastil emiyorum.
zuzummm detaylı görmek süper bişey yarım saat yattım bebişimi izledim karanlık odada doktor sabaha kadar baksa sesim çıkmazdı yani o kadar keyifli . cnm inşallah sende güzel haberler getiririsin olumlu düşün,o anı bebişini göreceğin anı düşün keyfini çıkar tatlım.

ay canım ,senin mutlu haberlerini de okudum.yüzyzüe kutlamak nasip olmamıştı.
allah her zaman böyle güldürüsn meleğini de senide.
evet ben tam dayaklık biriyim.:)

swethome hiç telaşlanma bende hissetmiyordum son bi kaç gündür su gibi dalgalanmalar hissetim o kadar güçlü tekmeler beklememeliyiz onlar daha neki eti butu dimi annesi azcık büyüsünler öyle tekme bekleyelim.

beyaz melk aynen canım benimde başım çok ağrıyor ama ben dün heralde nazara geldim beni sevenler aaaa maşallah bebeğin büyüyor hee neyin olacak çek elini karnına bakalım gerçi sevdiklerinden söylüyorlar birde millet şokta bebek sahibi olmak için senelerce tedavi gördüğümü bildikleri için şaşırıyor herkez elim kolum tıutmuyor

ahh derincim nazara gelirsin sen çok................
ben 1,5 yılık evliyim o yüzden pek dikkat çekmedi doğal karşılandı hamileliğim..........
allah seni ve kızını nazardan korusun

İnsallah cnm ya, zaten mümkün oldugunca olumlu düşünmeye calısıyorum ama işte ilk hamilelik geregi bilas buldumcuk oluyo insan sanırım ve cogu zaman abartabiliyo :dance: Bakalım tam dogumgunumden once gidicem bakalım bebişim benim için ne hediye hazırlamıs olcak delikafadulden

derinim
sen eve girerken ve çıakrken nazar duası oku canım.
hepimiz etkileniyoruz ama senin daha çok oluyor eminim.
allah korusun.
41 kere maşallah

melkcim evet canım bütün gözler benim üzerimde hep millet şaşkın kaç ay oldu neyin olacak hep aynı sözler aaa negüzel kız evladı hayırlı evlat gerçi iç çamaşırımda sürekli nazar boncuğu takıyorum allaha emanet bütün bebeklerimiz

gunaydın kızlar...artık burayı daha sık takip edebilicem, işten ayrıldım.Dün hemen gidip bir kaç kitap aldım bebişim için okumak istiyorum.Artık evdeyim, evde b suru iş de var, b yandan işler b yandan bebişime hazırlıklarla gecirmek istiorum kalan haftalarımı..sanırım anneme de giderim 2 -3 haftalıgına, iş yuzunden 6 aydır gidemedim:=(..of ya gurbet zor ..

ya kızlar benm göbüş de sivrioluo, bana sonradan oglan çıkmasın deyip kafamı bulandırıolar, b ton kız kıyafeti aldımbile şimdiden ama erkek derler mi bilmiorum..bende b ara göbüşümü eklicem..:=)

canım benim bişey olmaz allahın izniyle ya allah korusun sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…