beyaz melek maaşallah canım göbüşüne çoktatlı çıkmışsın
ay bende sana kıyamam valla.senin bugünlerde yorgun olmandna kaynaklanıyordur.
sen şöyle bir dinlern annesi futbol oynayacak içeride inşallah.
allahım herkese de yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah.
a.s.
ahhh swethome ahhhhh geçen hafta sen değilmiydin beni oklavayla döven şimdide ben seniklava: klava:neden böle yapıyosun canım yaaa
hepimiz her dakika hissetmiyoruzki birgün hissetmezsın sonra hissediyosun zaten üzme kendinide meleğinide canım yaaa onların rahatı yerinde çok mutlular bak ben ağlayarak gittim izmire kızım bana her pozunda nasılda gülüyordu bir bilsen ağzı kulaklarında sanki dünyanın en mutlu insanı o canım kızım allah korusun bütün bebeklerimizi:Saruboceq:
C.teis .ok az oynadı bnim meleğim.pazar hiç hissetmeidm.
Delirdğm.
Gece yatağa yattığımda ,kızım ne olur benimle konuş diye diye ağladım.
Annem ne olur kızma bana diye ,allahım elimd edeğil gözyaşlarım akıyordu.
Eşim yakaladı, hadi kızım annen acı çekmeceye razı (çünkü belim ağrıyordu ,müthiş dercede .gün bıyu çektim ağrıyı) sen iyi ol.sen çok kıymetlisin.değerlisin dedikçe ben daha çok ağladım.
Sonra bir kıpırt hissettim.
Allahım korusn bebeklerimizi, hala da tam olarak kıpır kıpır yapmıyor.
Ama arada bir içerden minik vurmalar hissediyorum.
Siz de de oldu mu, ben mi paronayaklık yapıyorum?
günaydın bütün anneler nasılsınız? benim boğazım şişti çok kötü hafta sonu gezmekten şimdi yutkunamıyorum bile doktor antibiyotik verdi ama içim rahat değil içmedim ıhlamur içip gargara yapıyorum, pastil emiyorum.
zuzummm detaylı görmek süper bişey yarım saat yattım bebişimi izledim karanlık odada doktor sabaha kadar baksa sesim çıkmazdı yani o kadar keyifli . cnm inşallah sende güzel haberler getiririsin olumlu düşün,o anı bebişini göreceğin anı düşün keyfini çıkar tatlım.
melkcim evet canım bütün gözler benim üzerimde hep millet şaşkın kaç ay oldu neyin olacak hep aynı sözler aaa negüzel kız evladı hayırlı evlat gerçi iç çamaşırımda sürekli nazar boncuğu takıyorum allaha emanet bütün bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?