2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bende kızlara katılıyorum Derin'cim. Allah korusun kimi insanlar cok fesat ufak tefek şeyleri dahi kıskanırlar komplekslerinden kaldı ki böyle biseye neden imrenmesinler. Allah seni de kızını korusun böyle gözlerden...Ayyy cok korkarım nazardan gözden...

Bizde paşamızın adına karar verdik %80.oğlumun adı.çağın olacak teyzeleri.babayı ikna ettik en sonunda.oda artık sıcak bakıyor.

canım ya sanmam değişeceğini................
sivri veya yuvarlak olması bence önemli değil........o yapı meselesi...........
benimde yuvarlak ve geniş sayılmaz ama kesin kızım olacak.............
hiç erkek göbüşüne benziyormu benim göbüşüm sizce..........
allahın izniyle sağlıkla alacağız kızlarımızı onlar hurafe:lepi:

derinim
sen eve girerken ve çıakrken nazar duası oku canım.
hepimiz etkileniyoruz ama senin daha çok oluyor eminim.
allah korusun.
41 kere maşallah

cnım nazar duası bilmiyorum ama sürekli ayetel kürsi ve nas süresini okuyorum allaha emanet yavrularımız:Saruboceq:

beyaz melek çok iyi maşallah hiç bi fazlalığın yok göbeğinde iyi çok büyük değil cnm

sağol tatlım evet pek kilo olarak dağılmadım.....göbüşüme toplandı kilo....normal kıyafetlerle pek belli değil........ama üzerimdeki ev elbisesi ve yakın çekimle biraz daha büğük çıkıyor göbüş....bundan sonra bi patlama bekliyorum ama bakalım

ya dr uma guveniorum, bulutlu eski tip usg ler kullanmıoki hata yapsın..dr um yılların dr u ve cihazları da en son teknoloji..%100 kız dedi ama çevremdeki insanlar durmadan aksi yorum yapıolardı..ya kızlar, herkes çok içten olmuyo bazıları cidden festalıgına laf sölemek için, huzursuz etmek için çaktırmadan laf söylüolar.. hiçbirini ciddi anlamda takmadım şimdiye kadar , sadece beyin bulandırıolar..çevremizdeki bu tip insanlara dikkat edelim ve moralimizi düşürmeyelim bencede..

melekçim bncede hurafe:=)...anında moral yane...
kızlarımıza çok az kaldı inşallah..

Hepinize günaydınnn,hayırlı haftalar umarım hepiniz iyisinizdir.Bizde iyiyiz oğluşumla,dün pantolon aldım kendime nasıl rahat ettim anlatamam dünya varmış. Bide bugün ilk defa biri bana durakta yer verdi oturdum kaydirigubbakcemile3 . Çok garip hissettim kendimi :1rolleyes:

ilsu sen ne zaman gideceksin doktora

canımcım haftaya salı günü dr a gideceğim inş .
Bakalım bizim minnoş napıyor .
Birde ayrıntılı ultrasyon isticek mi bakalım merak ediyorum
bende haftaya rahim boyunu ölçtürücem inş canım yanmaz
sen bu cumartesi gidersin dimi ? 2 hafta olmuş oluyor

HADİ HAYIRLISI BİTANEM YA...........
AHİM BOYUNU ÖLÇERKEN BENİM ÇOK AZ ACIDI AMA ÇOK DEĞİL.................
VAJİNAL USG İLE ÖLÇTÜ.........
NORMALİN ÜSTÜNDEYMİŞ UZUNLUK KORKMA ÇOK İYİ DEDİ.....:lepi:

Işte canım bademin basına gelince çok korktuk hepimiz biliyorsun
yine de önlem almak lazım
inş benimkide normal boyuttadır

Işte canım bademin basına gelince çok korktuk hepimiz biliyorsun
yine de önlem almak lazım
inş benimkide normal boyuttadır

Ay allah korusun ya ne bicim konusuyosun bakem sen klava: Hcbisey olmıcak hersey yolunda cıkcak insallah... Bak benide doktorum cagırdı hicbisi hissetmiyorum diyince. Bebegi hissetmiyorum ama yumurtalıklarımı hissediyorum 2 gündür. Deli olcem

kızlar kızımın ismine karar veremiyorumaslında naz ismini çok seviyorum senelerdir ama çok fazla acaba diyorum o yüzden gerçi şimdiyazacaklarımda çok ama sizce ada nehir ecrin eftelya duru

Tatlım sen hafif kiloluyum demiştin ya o bile hareketlerin geç duyulmasına sebep olabiliyormuş .bilgin olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…