2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bu haftalardan sonra hızla kilo alacağız kızlar...............
Birden kilo artışı başlıyacakmış.haftada yarım kilo falan

Kıslar selam günaydınlar ben geçmişi okudum geldim
Bebetolara alınan kıyafetlere baktım biraz hepsi harika sağlıkla giymelerini nasip etsin Allahım inş.
Ben ctesi pazar fuara gittim kaydirigubbakcemile3 neler aldım neler
Sonunda istediğim bambu beşiği istediğim gibi buldum ve anında aldım ana kucağı aldık 100 liraya bayıldım bezler kampanyadaydı bez aldık iki kutu 2 kutuda evde vardı 4 kutu oldu :)
Kendime göğüs ucu kremi aldım organik bir ürün sizlerde tavsiye edicem 7. ayda sürmeye başlıcam kıslar öncesinde başlamak gerekiyormuş yara olduktan sonra çok kötü oluyomuş
1 tane hastane çıkışı aldık turuncu bi takım ona uygun bez ayakkabı aldık
1 tane FBli takım aldık kasım dan sonra giyebilir onu
Islak mendil kesinlikle kullanmıcam sadece bir markada olan su + pamuk özellikli bi mendil vardı indirimde ondan aldım 7 paket kampanyadaydı
YeniDoğan şampuan+ pişik önleyici aldım gene fiyatı çok düşürmüşlerdi
Paşamın odasına duvar süsleri aldım ahşaptan gardrop kapı tutmakları aldım
bir sürü şey aldım yani:)

Merhaba arkadaşlar, renkli ultrasonla ölçüm yaptıranlar muayeneden ayrı ücret verdiniz mi, ne kadar? Bir de sizin takibinizi yapan doktor mu baktı, başka bir yere mi yönlendirdiler. Özellikle medical park bahçelievlere giden varsa bilgi verebilir mi?

kızlar kızımın ismine karar veremiyorumaslında naz ismini çok seviyorum senelerdir ama çok fazla acaba diyorum o yüzden gerçi şimdiyazacaklarımda çok ama sizce ada nehir ecrin eftelya duru

Bencede duru yada ada ama birinci tercihim duru :lepi:

beyaz melek nerde canım göbişin kıss aynı duruyon :1shok: bizim göbekler aldı başını gidiyo gelçi kilo almadım ama bu göbek niye çok çıktı anlamışta değilim sana 41 kere maşallah canım allah nazarlardan korusun bari biri sorduğu zaman tam haftanı felan söyleme nazara gelmeyesina.s.

gaydın güle güle kullan birsürü sey almışsın canım . bebeğin yaşadı annesi
evet göğüs ucu için önceden baslamamız lazımmış kreme .
acısı çok kötü oluyormuş kızlar

saol ilsucum inan bunlar daha hiç bişey o kadar çok eksiği çıkıyorki gördükçe hatırlıyosun çok para lazım çokkkkdelikafadulden

aa birde göğüs pedi aldım 99 tane 10 lira verdim eğer sütümüz olursa çok kullanılıyomuşum pedler

Tatlım sen hafif kiloluyum demiştin ya o bile hareketlerin geç duyulmasına sebep olabiliyormuş .bilgin olsun canım.

Ciddimisin ya ben hep şaka yapmıstım hep acaba kilodanmıdır diye? Bakalım bugun gidicem doktorum bakıcak. Aman bisi olmasın da ben kilodan hissetmiyim onemli diil ama olumlu düşünüyorus dimi, olumluyum süper olumlu bi insanım

canım bende bi kenara not alıp aldıkca üstünü çizeceğim
dediğin gibi çok ihtiyac oluyor
hepsini birden alırsak batarız
şimdiden yavas yavas almaya baslamak lazım ki sarsılmayalım

ben kilo almıyorum pek 2,5 kg almışım şuana kadar .ama göbüşüm büyüyor .

Masallah ilsucum ya ben senin 3 katından fazla almısım Beyaz Melegin dedigi gibi yarım yarım almaya baslarsam toplam 30 kiloyla kaparım sezonu :teytey::teytey::teytey: Bunada anca halay cekilir

evet canım o bir sebep diye biliyorum
tabi bugun dr una sor bakalım o daha net cvp verir sana .
olumlu düşünmemiz lazım haklısın artık aklıma hiç kötü şey getirmek istemiyorum .Alalhım korusun melekleri ve bizleri

:asigim:teşekkürler diloşum beğenmene çok sevindim.........
yanlardan falan pek dağılmadım evet sadece göbüşe tolandı minik öyküm...
bakalım bu cumartesi kontrolum var kaç kilo almışım.tartıya çıkmaya korkar oldum:1hug:

canım maşallah çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan tatlım......a.s.

bende ıslak mendil kullanmıyacağım
çok önerilmiyor çok pratik ama ne yapalım bebişimizin sağlığı için eski usulleri kullanıcam
zaten sık sık yıkarız yaz nasıl olsa

markayı söylesem bişiy olurmu acep Unibaby üretmiş sadece su + pamuk gibi elinde felan hiç bişey kalmıyo anlıyosun zaten ben işte onlardan aldım alkol koku parfüm hiç bişey içermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…