2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

derincim çok sağoll canım çok şükür atlattım taşınma işini...

canım merak etme bısey olmaz ınsallah 2 hafta sonra bebışlerının gayet saglıklı oldugunu göreceksın tatlım:Saruboceq:

canımm çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol su iç cnm.. merak etme annesi bebeğin iyidir. haklısın bu 2 hafta zor geçecek senin için ama bebeğinle konuş cnm sana iyi gelecektir...

günaydın canım hoş dediniz mınık tavsanın nasıl bakalımŞeniz
bu arada benım annemde benı hep minik tavsanım dıye sever senağlama

Sağol tatlım,şu bel ağrım geçse daha iyi olucamda hergün ağrıyo artık rutinleşti.Benim tavşanım sakin iki gündür arada vurup kaçıyo :) .Özledim ama taa bu ayın sonunda gidicem görmeye çok sinir bozucu

Günaydın ve hayırlı cumalar .. cumanın bereketi ve uğuru bütün anneler ve yavru kuşları üzerine olsun :Saruboceq:

ay canım çok sıkma canını
hiç kafana takmadna bakle lütfen.
suyun azaldı ise bol su içiceksin ve doktorunu dinelyeceksin.hem iltihap için iyi gelir jhem bebeğe faydası olur.
koyu dediğin akıntı ne renk cnaım erak ettim.
ben de var ama normal mi yoksa sorunlu mu anlayamadım da :

canım bişey yoktur inşallah
uyuyomuş görememiş doktorun
iki hafta sonra gösterir bebişin rahatlarsın
:CüvCüv:

sibelcim geçmiş olsun.korkma canım.bebeciğin uyuyormuş 2 hafta sonra gösterir annesi sana kendini

selsin maşşallah canım ya baya büyümüş
sanki birazda kalçaya gitmiş gibi
canım sen kaç kilo almıştın

çok aldım canım.8 kilo almıştım en son 15 gün önced tartıldığımda.kalçalarım acayip genişedi.göbeğim ile yarışıyor

canım haydaa senin ayrıntııl ultrasyon temiz çıkmıştı sanirim
yine içini ferah tut herşey güzel olacak inş

çok aldım canım.8 kilo almıştım en son 15 gün önced tartıldığımda.kalçalarım acayip genişedi.göbeğim ile yarışıyor

boşver canım ya bende dün tartıldım:CüvCüv:
6.500 olmuşum moralim bozuldu
ama akşam yine yedim mantıları
benimde göbek ve kalçamın maşşallahı var
boyda olmasa top diye yuvarlıcaklar:roflol:

hepiniz sağolun kızlar içimizi ferah tutmaya çalışıyoruz ama şimdiden çok fena bağlanmışız bebeğimize; kaybetme korkusunu hissetmek çok kötü.. babamızla moralimiz çok bozuldu inşh dediğiniz gibi iyi olur

swethome akıntım koyu kahverengiydi canım bide kötü kokan,sarı,yeşil, beyaz kreç gibi akıntılardada fitil kullanmak gerekiyormuş erken doğum riski yaratıyormuş canım sakın ihmal etme dr danış tatlım..

günaydın tatlım..............Şeniz
neden uyuyamadın bakimm sen gene akşam.......
okudum ben geçmişi................lülülülülülü

bil bilsem canım ya ne güzel akşam duşumu felanda aldım güzel bi uyku çekemk için niye rahatsız oldum bilemiyorum döndüm durdum yatakta olmadı buraya geldim saat 4,30 anca uyumuşum 9 kadar oda menopozda girmedim ama neysedelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 bende farkettım sana cevap vermemısdelikafadulden

sorma canım ya baktım yeni üye olmuş hiç msj da yok bi yarım saatten fazla bizim sayfada dolandı durdu bende belki yardım amacıyla hemde can sıkıntısı merhaba dedim ama tenezzül etmedi bana:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…