canım sen ısı bıraktınmı yoksa henuz bellı degılmı
AAA kızarım ben böyle şeye .insan güzle bir isim varsa aklıdna söyler .ısrar ne demek.
valla kim olursa olsun koymak geçmez içimden mileltin dediği isim ya hayret bir şey ya
boşver sen milleti.
ben hemen hastalanırım bünyem çok kuvvetli değil malesef yorduk biraz kendimizi.. ama artık dinlenme zamanı bi ,işim kalmadı çok şükür..
dinlen canım ama boğazın için çok sıcak şeyler içme.ıhlamur ve limon daha yerinde olurç
sıcak iltihabı durumu azdırır.geçmiş olsun
tekrar geçmiş olsun canım
ayyyyy bugun 21 haftalık olduk cok mutluyum:lepi:
yarın ayrıntılı ultrasona gırıcez ınsallah prensım cok saglıklıdır allahım:Saruboceq:
eyetkiner gecmis olsun canim.
kizlar selsin dun doktora gidecekti degil mi? ne yapti acaba?
merhaba kızlar.nasılsınız.amma çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi.
ben çok mutluyum.yakışıklımı gördüm dün.ay teyzeleri bir tatl bir tatlı.şimdi fotolarını koyucam.doktor bant göremedi önce bebek kopardımı dedi acaba.sonra baktık ora orada duruyor:bundan sonra birşey olmaz dedi.ama siz genede kontrolleri ihmal etmeyin dedi.bağırsaklarında hafif birşey görmüştü.ondada yok birşey.sürekli kalbine baktı.çok korktum birşey mi var dedim.ama sürekli baktı.oda yok birley dedi.yoktur dimi.detaylı için dvd vermemişlerdi.bu sefer dvd de aldık.akşam seyrettim.ay ellerimim ağzına götürüyor kafasına koyuyor.doktor bile oy oy şuna bak.filan dedi.onu öyle görünce gözlerim sulandı.ağlamamak için zor tuttum kendimi
canım gercekten dogru duymussun hersey bedavaa.s
gıda gıyım sigara bile. 1 tl ile 1 cuval lavas ekmegı alabılıyosun öyle dıyeyım sanakaydirigubbakcemile3
ve tum markalar var çakma falan degıl orjınal hemdesengözlerimebaksanab
bende anneme dun sıparışlerımı verdım bol bol
annem hep kızıyo kızım ordan bısey alma ben burdan herseyı fazlasıyla yapıcam dıye
ama heves ıste kendım almak ıstıyorum:asigim:
aslında benımde oraya gıtme ıhtımalım var oyuzden burdan pek bısey almıyorum artık ordan bol bol alırım begendıklerımı dıyegamyoncuiremsu
ben çok mutluyum.yakışıklımı gördüm dün.ay teyzeleri bir tatl bir tatlı.şimdi fotolarını koyucam.doktor bant göremedi önce bebek kopardımı dedi acaba.sonra baktık ora orada duruyor:bundan sonra birşey olmaz dedi.ama siz genede kontrolleri ihmal etmeyin dedi.bağırsaklarında hafif birşey görmüştü.ondada yok birşey.sürekli kalbine baktı.çok korktum birşey mi var dedim.ama sürekli baktı.oda yok birley dedi.yoktur dimi.detaylı için dvd vermemişlerdi.bu sefer dvd de aldık.akşam seyrettim.ay ellerimim ağzına götürüyor kafasına koyuyor.doktor bile oy oy şuna bak.filan dedi.onu öyle görünce gözlerim sulandı.ağlamamak için zor tuttum kendimi
selsinciğim ne güzel ya bak için iyice rahatlamış oldu .tüm gitiğin dr lar bundan sonra sorun olmaz demişler .
sanirim internette herşeyi abartarak yazıyorlar
bebeğim şarkısı benim cep telefonumda kayıtlı şidmi aklıma geldi açtım dinliyorum canım.
birde leman samın benşm nalzı yarime bayılrım
tam sana göre derinc.ğim.
değilmi .benim nazli yarim hoş avazlı yarim.
cıstak cıstak neşeili hem de
hüzünyılı canım benim bilg olabilirmi acaba dinleyemedim çünki
Günaydın güzel anneler,hayırlı cumalar hepinize.Umarım iyisinizdir :1hug:,bi geçmişe bakim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?