2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım sen ısı bıraktınmı yoksa henuz bellı degılmı

yok cnm bırakmadım henüz belli değil tam olarak konuştum patronumla şimdilik gidbildiği yere kadar çalışıcamm sağolsunlar...

canımm çok teşşekürler çok sıcak içmeyeyim o zaman tavsiyen için sağoll...

ayyyyy bugun 21 haftalık olduk cok mutluyum:lepi:
yarın ayrıntılı ultrasona gırıcez ınsallah prensım cok saglıklıdır allahım:Saruboceq:

maşallah size

eyetkiner gecmis olsun canim.
kizlar selsin dun doktora gidecekti degil mi? ne yapti acaba?

sağoll canım teşekkürlerr:1hug:

merhaba kızlar.nasılsınız.amma çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi.

merhaba canım.... doktora gidecektin sanırım nasıldı???

selsinciğim ne güzel ya bak için iyice rahatlamış oldu .tüm gitiğin dr lar bundan sonra sorun olmaz demişler .
sanirim internette herşeyi abartarak yazıyorlar

maşallah oğluşuna canımmm....
merak etme artık bence bişey olsa mutlaka dr söylerdi.. ne güzell dvd de vermişler cnm bol bol izlersin artık oğluşunu...

senin yerinde olsam aynı şey orada varken burada hiç alışveriş yapmam canım.sen hayırlıs ile git gel.
bebeğinin rızkını boşuna burda harcama .
onun yerine annen ile haret giderip bir sürü şye alırısn değil mi ama :)

ay canım benimde gözelrim sulandı.
gözün aydın.
canım

bebeğim şarkısı benim cep telefonumda kayıtlı şidmi aklıma geldi açtım dinliyorum canım.
birde leman samın benşm nalzı yarime bayılrım
tam sana göre derinc.ğim.
değilmi .benim nazli yarim hoş avazlı yarim.
cıstak cıstak neşeili hem de

hareketlerininde hissetmediğimi söyledim.doktor da bana.daha erkendi.artık bundan sonra hissedersin.gayet hareketli bir bebek dedi.aman o iyi olsunda hissetmesemde olur

hepiniz çok sağolun arkadaşlar.umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıaza alırız.allah o günleri bize göstersin

Günaydın güzel anneler,hayırlı cumalar hepinize.Umarım iyisinizdir :1hug:,bi geçmişe bakim biraz

benim içinde dinle en iyisi ben dinleyemiyorum akşama eşime indirteyim bari evet canım benim nazlı yarim o hemde çok nazlı:içelim:

selsin canım gözün aydın ne güzel
bisorun olmazmış işte
bu sefer rahatladın sanırım
allah hepimize sorunsuz sağlıklı
doğurmak nasip eder inşallah

selsin canım gözünaydın maşallah paşana
eyetkiner geçmişl olsun canım benim dün misafirim vardı temizlik yap ikram hazırla onları ağırla canım çıktı valla akşamdan beri belim kopuyor ağrıdan hiçbiryeri tutmuyor inanki senin hele taşınmak dahada zor allah kolaylık versin

slm kızlar nasılsınız biz biraz keyfsisiz..:çok üzgünüm:
dün koyu renk akıntım olunca dr. aradım hemen gel dedi...
idrar yollarında iltihap varmış bide kızımı ultrasonda hareketli göremiyoruz bi türlü hep sırt üstü uyuyor bu yüzden dr. 2 hafta sonra gel omuriliğini inceliyemiyorum dedi..
inşallah bi problem olmaz bu iki hafta nasıl geçer???antibiyotik ve fitil verdi bide bebeğimin suyu azalmış onun içinde aspirin bizde güzel haberler yok maalesef

gece belim çok ağrıdı.uyandım.adeet sancısı gibi.belim ,bacağım,ve kasıkalrımçok korktum.
hem de çok sonra uyumuşum .ama sabah uynmakta zorlandım.üstne birde yürümekte de bayağpı zorladı.
üstelik sanki kasılıp kalmışım gibi ,minik minik adımalr ile yürüdüm.sizce neden olabilir. acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…