2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım geçmiş olsun inşallah sabırla beklersin güzel haberle dönersin sen iltihabı yok etmeye çalış sakın üzme sterese girme bebeğin daha çok etkilenir:teselli:

selsin kullanıcısından alıntı
ben çok mutluyum.yakışıklımı gördüm dün.ay teyzeleri bir tatl bir tatlı.şimdi fotolarını koyucam.doktor bant göremedi önce bebek kopardımı dedi acabonra baktık ora orada duruyor:bundan sonra birşey olmaz dedi.ama siz genede kontrolleri ihmal etmeyin dedi.bağırsaklarında hafif birşey görmüştü.ondada yok birşey.sürekli kalbine baktı.çok korktum birşey mi var dedim.ama sürekli baktı.oda yok birley dedi.yoktur dimi.detaylı için dvd vermemişlerdi.bu sefer dvd de aldık.akşam seyrettim.ay ellerimim ağzına götürüyor kafasına koyuyor.doktor bile oy oy şuna bak.filan dedi.onu öyle görünce gözlerim sulandı.ağlamamak için zor tuttum kendimi

canım senin adına sevindim ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah oğluna

Kızlar haftaya çarşamba günü sağlık ocağından tetanoz aşısı için gün verdiler.siz yaptırdınızmı çok acıyormu korkmaya başladımsenağlama

Selsin gözünaydın canım,çok şükür bi problem yokmuş bak :1hug:.Ah şu cd den bide bana verse doktorum :1closedeyes:

Eyetkiner geçmiş olsun,bikaç gündür benimde oluyo sıcak bişeyler içince geçti akşamda vardı mesela bugün yok.Seninde geçer inşallah.

Kızlar haftaya çarşamba günü sağlık ocağından tetanoz aşısı için gün verdiler.siz yaptırdınızmı çok acıyormu korkmaya başladımsenağlama

canım bende yaptırmadım aşı doktorum öle bısey demedı
yarın gıdınce söyler heralde bende cok korkuyorum
zaten ığne damarıma gırdıgı anda beni müşade altına alıyolar bayılıyorum cunkusenağlama

Canım takma kafana,senin bebiş keyfine düşkün demekki annesi,bi dahakine çikolata yiyip git bakalım bak yerinde duruyo mu a.s.

Ben iğne olmaya alışkınım ama biraz yakıyormuş sonra ağrı ateş falan yapıyormuş diye duydum o yüzden sordum.Neyse bebişler için katlanacağız artık

Ben iğne olmaya alışkınım ama biraz yakıyormuş sonra ağrı ateş falan yapıyormuş diye duydum o yüzden sordum.Neyse bebişler için katlanacağız artık

canım ben de öyle duydum korkarak gittiç
minicik bir iğne.
azıcık bir yanma hissi oldu.
kolumu kullnamazsam diye sol tarafa yaptırdım.
hiç ağır bir ağrı ve yanma olmadı.
kesinlikle merak etme.
sadece hafif bir şişilk oldu.oda üzrene ters yatarsam düzeltme ile geçti.
krkma annesi daha doğum yapacağız :)))))))
bend eiğneden aşırı korkarım da.şimdi2. için çok rahat gideceğim .:)

hayırlı cumalar herkese ellerimizi açalım dua edelim bende kalkıyorum şimdiyasin okuyacağım dua edeyim

allah kabul etsin canım

canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına........
allah sağlık versin sağlıkla doğsun paşan........
en son kontrolümde benimde sürekli kalbine baktı..........belki 10 dk falan sadece kalbini çlçtü 2-3 kez atışını dinledi........kendince bi ölçümler yaptı.........bende endişelendim........ya neden bu kadar kalbine bakıyorsunuz bi sorun mu var dedim..o da güldü valla baksam suç bakmasam suç diye şakalaştı eşimle.........
her hafta bir organını çok ayrıntılı ve detaylı inceleyeceğim bu hafta sıra kalbindeydi dedi....
içini ferah tut...ben her gittiğimde ağlıyorum kızımı görünce..........senağlamasenağlama

bu arada maşallah göbüşüne baya bir büğümüş dolgunlaşmış........

Günaydın güzel anneler,hayırlı cumalar hepinize.Umarım iyisinizdir :1hug:,bi geçmişe bakim biraz

günaydın hemserim,,,,,,,,
sana da hayırlı cumalar...:1hug:

bakın teyzeleri oğluşuma

ImageShack® - Gallery

[img=http://img17.imageshack.us/img17/2669/yeniresim1.th.jpg]

kız anneleri genelde genişler kalçaları belleri dolgunlaşır derler.........
Ama benim kalçam hiç büğümedi..hala eskisi gibi.....
Belim de öyle çok genişlemedi önde top gibi sivrice bir göbüşüm var...hiç dağılmadı göbüşüm...yanlarım hala boş.........
Kızı olacak kibela ve ılsu da pek genişlemedi gördüğüm kadarıyla.........
Ama erkek anneleri daha bi kilo almış ve daha kalçalrı ve döbeği dağınık geldi bana............
Sanırım artık devir değişiyor............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…