kızlar bugun annem alısverıse cıkıcakmıs oğlusuma delikafadulden
bılıyosunuz iranın hafta sonu tatili cuma günü tebrize gıdıceklermıskaydirigubbakcemile2
bende dunden sıparışlerımı verdım orda hersey bedava cok cok cok ucuz ınanın :lepi:
tum markalı kalıtelı urunlerın hepsı bedava dıyebılırım a.s
canım annenler iranda mı yasıyor?
hayrola babanın işi için falan mı oradalar
kızlar bugun annem alısverıse cıkıcakmıs oğlusuma delikafadulden
bılıyosunuz iranın hafta sonu tatili cuma günü tebrize gıdıceklermıskaydirigubbakcemile2
bende dunden sıparışlerımı verdım orda hersey bedava cok cok cok ucuz ınanın :lepi:
tum markalı kalıtelı urunlerın hepsı bedava dıyebılırım a.s
evet canım bencedekaydirigubbakcemile5derıncım kesınlıkle naz dıyorum ben:lepi:
canım seni burada görmek çok güzel yani ben zaten çok zor sahip olmuşum hem soruyolar soruncada eleştiriyorlar çok güzel de geçiştir değilmi amaDerin günaydın tatlım.........
Bence sakın başkalarının ısrarıyla bebeğine isim koyma............
Sen o bebeğe çok zor sahip oldun.adını da büyük bir zevkle içine en çok sineni koy..............
Arkadaşın çok beğeniyorsa kendi çocuğuna koysun bunun ısrarı olamaz..........
Soanlara hayırlısıyla dünyaya gelsin isim kolay de geçiştir.........
evet ilsucum isimede çok önem veririm zaten içime sinmedikten sonra niye koyayımki eşim bile bana bırakıyorkocaman olmuştur annesi şimdi
saat kaçta randevun?
sen çok bekledin bu bebeği isim kkoymak senin hakkın tatlım
evet çınar çok güzel canım anlamıda çok güzel birde pek koyulmayan bişrisim benim çevremde sadece bir kişide var oda tüp bebek anlamıda çok güzel:lepi:derıncım sen herkezın fıkrını al hangısı hosuna gıderse ıcıne sınerse onu koy
bende eymen bera ıstıyordum annem çınar daha guzel dedı benımde ıcıme sındı suanda çınar koymayı dusunuyoruz karar degıstırmezsekkaydirigubbakcemile2
valla bence naz yada nazlı çok güzel
bayılırım naz,nazlı isimlerine
bencede hangisi içine sinecekse onu koy
etraftaki insanların karışmalarını hiç anlamıyorum
onların çocukları olsa ismine müdahale etseler ne hissederler acaba
bende duymuştum bunu.
bedeva gibi fiyata ithal ürünerli alabiliyormuşsın.
bir ara eniştem getirmişti.iş için gidip geliyorud.
fiyatını duyunca çok komik geliyorud.
sen de beğendiğin şeyerli hemen sçyle canım.özellikle elktronik çok ucuz diye biliyorum ama.fırsatı kaçırma :)
ben de mi gitsem ne yapsam annenni ziyarete:)kaydirigubbakcemile3
melkcim ellerine sağlık canım çok güzeldi kızlar ben dünden berileman samın bebeğim şarkısını dinlemek istiyorum nettede açılmıyor bende vardı dinliyordum sürekli
evet çınar çok güzel canım anlamıda çok güzel birde pek koyulmayan bişrisim benim çevremde sadece bir kişide var oda tüp bebek anlamıda çok güzel:lepi:
Eyetkiner geçmiş olsun çok hassas senin bünyen ,simdiden önlrmini al canım umarım atlatırsın
hüzünyılı üyelik istiyor dinleyemiyorum canım bende eskiden çok dinliyordum çocuğum olmuyordu ama yinede çok severek dinliyordum bebeğim bebeğim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?