2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

BeBeĞiMe

Seni bekliyoruz bebeğim,
Annenle ben umutLa sevgiyLe,
KoLay oLdu sanma bekLemek,
İlk öğrendiğimiz Gün başLadı,
Her kıpırdanışın, TekmeLemen,
Annende tatLı biR sızı,
Bende anlatıLmaz biR heyecanLa,
Bekledik bebeğim işte böyLe,
Artık sen vardın hayatımızda,
Dünyaya geLmeden bağLAdın bizi,
Kendine,hayata, Senin hayatına,
Geleceksin az kaLdı,
İştye o zaman yeni bir hayat,
Sesini duymayı biLe bekLemek,
Annenede banada bir biLsen,
Ne demek bebeğim seni bekLemek,
BekLiyoruz Bebeğim Seni, sesini,
O ilk ağLamanı bekLiyoruz,
Ama en çok kim biLiyormusun?
Seni kim haketti bebeğim...
Seni karnında taşıyan, besleyen,
Hayatını herşeyini SeninLe payLaşan,
Annen tabiki bebeğim, Annen...

canım annenler iranda mı yasıyor?
hayrola babanın işi için falan mı oradalar

canım annenler iranda mı yasıyor?
hayrola babanın işi için falan mı oradalar

evet canım annemler iranda yasıyor 4 sene olucak neredeyse
babamın şirketi oraya tasındı oyuzden gıtmek zorunda kaldı:çok üzgünüm:
ama 3 ayda bır gırıs cıkıs yapıyolar cok sukur cok uzun ayrı kalmıyoruz
ınsallah nısanın 6.yola cıkıcaklar ucak bıletlerını ayırttık
:Saruboceq:

bende duymuştum bunu.
bedeva gibi fiyata ithal ürünerli alabiliyormuşsın.
bir ara eniştem getirmişti.iş için gidip geliyorud.
fiyatını duyunca çok komik geliyorud.
sen de beğendiğin şeyerli hemen sçyle canım.özellikle elktronik çok ucuz diye biliyorum ama.fırsatı kaçırma :)
ben de mi gitsem ne yapsam annenni ziyarete:)kaydirigubbakcemile3

derıncım kesınlıkle naz dıyorum ben:lepi:
evet canım bencedekaydirigubbakcemile5
canım seni burada görmek çok güzel yani ben zaten çok zor sahip olmuşum hem soruyolar soruncada eleştiriyorlar çok güzel de geçiştir değilmi ama
kocaman olmuştur annesi şimdi
saat kaçta randevun?

sen çok bekledin bu bebeği isim kkoymak senin hakkın tatlım
evet ilsucum isimede çok önem veririm zaten içime sinmedikten sonra niye koyayımki eşim bile bana bırakıyor
evet çınar çok güzel canım anlamıda çok güzel birde pek koyulmayan bişrisim benim çevremde sadece bir kişide var oda tüp bebek anlamıda çok güzel:lepi:

bende canım çok severim birde eşim öyle kaptırdıki nazlı kızım diye seviyor sürekli birde bize çok naz yaptı çok bekletti çok da yakışıyor oyüzden

melkcim ellerine sağlık canım çok güzeldi kızlar ben dünden berileman samın bebeğim şarkısını dinlemek istiyorum nettede açılmıyor bende vardı dinliyordum sürekli

canım gercekten dogru duymussun hersey bedavaa.s
gıda gıyım sigara bile. 1 tl ile 1 cuval lavas ekmegı alabılıyosun öyle dıyeyım sanakaydirigubbakcemile3
ve tum markalar var çakma falan degıl orjınal hemdesengözlerimebaksanab
bende anneme dun sıparışlerımı verdım bol bol
annem hep kızıyo kızım ordan bısey alma ben burdan herseyı fazlasıyla yapıcam dıye
ama heves ıste kendım almak ıstıyorum:asigim:
aslında benımde oraya gıtme ıhtımalım var oyuzden burdan pek bısey almıyorum artık ordan bol bol alırım begendıklerımı dıyegamyoncuiremsu

Elini son defa yanağıma koy

istemiyorsan giderimgiderim

serin bir sonbahar akşamında söz

ismini unutur silerimsilerim

tuttuğun kalme olsa yüreğinin elleri

bir defa daha yazsa bebeğimbebeğimbebeğim

eğer bir masal perisi

girerse rüyalarına

öldü dersin gül güzeli

tılsımını kaybetmiş

evet çınar çok güzel canım anlamıda çok güzel birde pek koyulmayan bişrisim benim çevremde sadece bir kişide var oda tüp bebek anlamıda çok güzel:lepi:

evet derıncım bızde begendık çınar ismini içimize sindi yavas yavas zaten annecıgımın zevkı benım ıcın herzaman önemlıdır:asigim:

hüzünyılı üyelik istiyor dinleyemiyorum canım bende eskiden çok dinliyordum çocuğum olmuyordu ama yinede çok severek dinliyordum bebeğim bebeğim......

ben çok mutluyum.yakışıklımı gördüm dün.ay teyzeleri bir tatl bir tatlı.şimdi fotolarını koyucam.doktor bant göremedi önce bebek kopardımı dedi acaba.sonra baktık ora orada duruyor:bundan sonra birşey olmaz dedi.ama siz genede kontrolleri ihmal etmeyin dedi.bağırsaklarında hafif birşey görmüştü.ondada yok birşey.sürekli kalbine baktı.çok korktum birşey mi var dedim.ama sürekli baktı.oda yok birley dedi.yoktur dimi.detaylı için dvd vermemişlerdi.bu sefer dvd de aldık.akşam seyrettim.ay ellerimim ağzına götürüyor kafasına koyuyor.doktor bile oy oy şuna bak.filan dedi.onu öyle görünce gözlerim sulandı.ağlamamak için zor tuttum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…