2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ayyy erkek bebekler hep karizmatık olmak zorundamı yaaaa
bütün kızlar bızım prenslerımızın pesınden kosucak ınanmıyorum yaaa
delikafadulden

AAAAAAAA kızalrımızda pek karizmatik canım
ben şimdiden öğüt veriyorum kızıma kanma kızım hiç bir erkeğe diye:))))))
hadi bakalım benim güzel kızımı silin peşinizde koşacakalr listenizden.

yok canım gramını söylemedi doktor hepinizie teşekkür ederim.tekrar koydum kusura bakmayın açık olarak koyamamıştım deneme yapıyordum neyseki oldu.

ayyy tabıkı kızlarımızda cok guzelkaydirigubbakcemile3
bakalım dogunca benım oğlum kıme talip olucak
:lepi:

Selsin çok net maşşallah ya ben cd falan istemedim
resimde net çıkmadı durmadı oğlum
bi türlü neyse bidahaki sefere artık
alıcam

derincim ecrin diğilde sanki diğeri hada güzel isim olarak
eyetkiner canım geçmiş olsun sanada dikkat et kendine a.s.

selsin medical parkta böyle renkli mi usg ler

canım ben detaylı ultrosnumu acıbademde yaptırdım.dünde kontrole gittim oraya.medical parktada var renkli usg.bana mehtap hanım renklide bakmıştı.ama çıktısını renkli veremiyor siyah beyaz veriyor.ama sen renkli görüyorsun tabi

Allah nazardan saklasın bebeğini canım çok güzel çıkmış çok duygulandım nasıl bir mucize Allah a şükürler olsun ki bizlere yasattı bu duyguyu herkesede yasatsın inşallah 2 hafta sonra bende usg de meleğimi göreceğim sabırsızlanıyorum oda cok sabırsızlanıyor sanırım devamlı tekmeleme halinde cimcimem :)

kızlar benim kızım bir daha böyle bir şansım olmayacağı için ekliyeyim çünki drumuzun usgsi eskilerden canım her resimde nasılda gülüyor

Derinnnn resmen gülüyo ya şaşırdım kaldım maşallah,şimdiden belli güzeryüzlü olacağı ay canım benim ya :1hug:

derincim ecrin diğilde sanki diğeri hada güzel isim olarak
eyetkiner canım geçmiş olsun sanada dikkat et kendine a.s.
sidelyayı diyorsun galiba sevtapçım bakalım artık hangisi daha çok içimize sinecek
Derinnnn resmen gülüyo ya şaşırdım kaldım maşallah,şimdiden belli güzeryüzlü olacağı ay canım benim ya :1hug:
evet canım yaaa ogün ben çok üzgün girmiştim ayrıntılı usgye oda bana inat her resimde gülüyordu babamızda aşırı derecede güler yüzlü bir insan çok güler herşeye bende öle hatta benim adımda gül babam koymuş kızım ömrü boyunca gülsündiye eeee kızımızda annem kahkahalar atıyo sürekli bende güleyim bari diyor:dance:
derıncım masallah kuzucuguna cok guler yuzlu olucak annesı sımdıden bellı oluyo:asigim:

evet canım bütün resimlerde gülüyordu daha 4 tane daha var ağzı kulaklarında hatta cdside var ekleyebilsemde görseniz ama becerememhihoyyyt

YARIN SAAT 6.20 DE RANDEVUM............
BİRAZ GEÇ AMA NAPALIM..............
İNŞALLAH KIZIM O SAATE UYUMAZ............delikafadulden

ay melekcim güldürdün beni nazımıza deyince hoşuma gitti yakıştı kızıma ismi ben bu gidişle başka isim aramıyacağım anlaşılan

benimde pazartesi 12 de randevum bakalım kızım ne yapıyor geçen cuma görmüştüm en son bu sefer sık sık oldu ama artık heralde 1 ay sonra çağırır o zamanda dayanımıyor insan çok özlüyor. bakalım bendfen şeker testimi isteyecek

ayyy tabıkı kızlarımızda cok guzelkaydirigubbakcemile3
bakalım dogunca benım oğlum kıme talip olucak
:lepi:

ay valla benim fındık burunluma talip olursa işi zor
arkadaş.
söyleyyeim.
ben kardeşimin düğününde duygusallaştım.eve gelince ağladım.kız ım olursa vermeyeceğim kismeye ,büyüt yetiştir.ellerin olsun diye:)))))
snaki ben güle oynaya evlenmedim de:)))))
babama bakmıştım gülüyor ama hüüzn ve gururla büyüt büyüt ver ellere dedim içimden o yzüden bziden kzı almak zor.
ama babası sevgili yapması konusunda rahat.ama ben değilimmmmmmm
,bana çok despot oalcakısn diyor şimdiden .kızına özgürlük tanıyacakmışşşş
benden fırsat bulursakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…