bakın teyzeleri oğluşuma
ImageShack® - Gallery
[img=http://img17.imageshack.us/img17/2669/yeniresim1.th.jpg]
selam kızlar dün akşamdan beri ağrım var evdeyim yatıyorum.doktorum yat dedi nedenini bilmiyoruz ağrının geçsin artıkkÇok üzgünüm çoook
Geçmiş olsun canım.Dikkat et bol bol yatarak dinlen.Ağrılar genelde yatınca geçiyor.Üzülme canım kötü şeyler düşünme bu aralar bazılarında ağrı fazla olabiliyormuş.Bu illaki kötü bişey anlamına gelmiyor.Dr un da nolur nolmaz diye dinlen demiş.Allah korusun bebişini de seni de.
sesimi duyan biri ne güzel teşkler iyiyim sizler nasılsınız .yarın doktor randevum var heyecan var biraz artık cinsiyetimizde belli olucak inş.a.s.nar hoşgeldınız canım nsaılsınıza.s.
sesimi duyan biri ne güzel teşkler iyiyim sizler nasılsınız .yarın doktor randevum var heyecan var biraz artık cinsiyetimizde belli olucak inş.a.s.
inş. teşekkürler bende güzel şeyler duyacağımı düşünüyorum inş. kaydirigubbakcemile5nar hoşgeldin canım yarın güzel haberlerle gel canım doktor dan da
selam kızlar dün akşamdan beri ağrım var evdeyim yatıyorum.doktorum yat dedi nedenini bilmiyoruz ağrının geçsin artıkkÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?