2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

aynen canım kimseyi memnun etmek zorunda hissetmiyorum bende kendimi
benim canım ne isterse onu koymak istiyorum bende ve babamızda
mesela ben kızım olursa tanem koymak istiyorum onu bitanem diye sevmek istiyorum çünkü bu ismi söylediğimde garip değilmi zor olmazmı diyorlar nesi zor anlamıyorum
erkek olursada yaşar kemal olucak babalarımızın ismi neymiş solcu ismiymiş akla direk o geliyormuş
milley ne derse desin
ben bu isimleri beğeniyorum ve bunlar olucak nasipse kimseyide taktığım yok açıkcası :dilcikar:

ayyy canım benım bızde yarın gıdıcez ayrıntılıya gırıcez ınsallah hayırlı haberlerle dönerızzzz:Saruboceq:
bende ayrıntılı girecem inş. eminim güzel haberlerle dönecez .
inşallah hayırlısı olur nar.............
allah gönlünüze göre versin.neye heves ediyorsan o cinsiyette olsun ve çok sağlıklı olsun
amiin melekçim 16 haftada kıza benzetti çok alıştım kız olacak diye .sağlıklı olsun kız olsun erkek olsun farketmez kaydirigubbakcemile3

tabiii kızlar biz herkesin taktığı ismi beğeniyormuyuz sanki mesel eşimin amcasının gelini zeynep koydu teyzemin kızı 3 sene önce derin koyduğu zaman nasıl biisimmiş dedik yeni duyuluyordu oda biraz sosyetiktir derin mermerciden esinlenmiş şimdi doldu tabii derin

hoşgeldin inşallah yarın güzel haberler alırsın.bebeğininde cinsiyetini öğrenirisin canım

geçmiş olsun amatis arada bendede ağrılar oluyor normal sanırım .bazen ayağa kalktığımda birden doğrulamıyorum iki büklüm kalıyorum .yrn doktorumuza sorucam .

hoşgeldin inşallah yarın güzel haberler alırsın.bebeğininde cinsiyetini öğrenirisin canım
teşkler cnm geçmişe dönüp az şöyle baktım bebişini gördüm maşşallah oğluna çok güzel çıkmış .herşeyin yoluna girmesine sevindim .kucağımıza almayı nasip etsin rabbim bebeklerimizia.s.

amin canım bütün bebekler sağlıkla doğsunlar.hayırlı ve sağlıklı olsun hepsi

hepinize selam annişlertam 1 saattir geçmişi okuyodum valla
SELSİNgözün aydın canım.oğluşunada maşallah
SİBEL25 kötü düşünme canım inşallah iyi haberlerini de alırsın
EYETKİNERgeçmiş olsun ama boğazda sorun oldumu çok sıcak içmr canım bize iyi geliyomuş gibi oluyo ama ordaki mikro organizmalar çoğalıyomuş ılık içmeye çalış.
SEHERaşıdan korkma bi gün ağrırsa ağrır illa ağrıcak diyede bişe yok.bide ateşde olmuyo canım merak etme
NUR sende yarın iyi haberlerinle dönersin inşallah

ben de yarın kontrole gidiyorum dr.a ..
bakalım minik farem ne kadar büyümüş
bu kez iyice tok gidicem ve çikolata da yiiicem , çünkü aç olunca çocuk kıpırdamıyormuş , dr.un yalancısıyım walla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…