Takma tabi derin ya boşver millete bakarsak..............
Kimseyi memnun edemezsin............
Senin koyduğun isme alışmak zorundalar..........
Ben de öykü dediğim zaman bazıları çok aşırı beğeniyor...........
Mesela doktorum bayıldı ismine..........
Ama bazıları da çok anormal bişey söylemişim gibi bakıyor suratıma..............
özellikle yaşlı ve geri kafalı insanlar.............pek beğenmiyor........
Ama benim umrumda değil kimse...........
Ben öykü ye çok alıştım.........
Ona başka isim yakıştıramıyorum
bende ayrıntılı girecem inş. eminim güzel haberlerle dönecez .ayyy canım benım bızde yarın gıdıcez ayrıntılıya gırıcez ınsallah hayırlı haberlerle dönerızzzz:Saruboceq:
amiin melekçim 16 haftada kıza benzetti çok alıştım kız olacak diye .sağlıklı olsun kız olsun erkek olsun farketmez kaydirigubbakcemile3inşallah hayırlısı olur nar.............
allah gönlünüze göre versin.neye heves ediyorsan o cinsiyette olsun ve çok sağlıklı olsun
bende ayrıntılı girecem inş. eminim güzel haberlerle dönecez .
amiin melekçim 16 haftada kıza benzetti çok alıştım kız olacak diye .sağlıklı olsun kız olsun erkek olsun farketmez kaydirigubbakcemile3
teşkler cnm geçmişe dönüp az şöyle baktım bebişini gördüm maşşallah oğluna çok güzel çıkmış .herşeyin yoluna girmesine sevindim .kucağımıza almayı nasip etsin rabbim bebeklerimizia.s.hoşgeldin inşallah yarın güzel haberler alırsın.bebeğininde cinsiyetini öğrenirisin canım
hüzünyılı sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah yarın
teşkler cnm geçmişe dönüp az şöyle baktım bebişini gördüm maşşallah oğluna çok güzel çıkmış .herşeyin yoluna girmesine sevindim .kucağımıza almayı nasip etsin rabbim bebeklerimizia.s.
pişttttt uyudunuz kaldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?