2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben dün akşam kötü birşey yaptım.saat 10.30 filan. reklamları seyrediyordum canım birşey istedi.zararlı birşey .(cola) ama nasıl istedi anlatamam..çok severim aslında.içmiyorum hiç bazen çok nadir toplasan iki kere birer yudum almışımdır.ama dün bir bardak içtin valla dayanamadım

canım sende özlemini gider sevinçli haberlerinle gel inşallah

Merhaba kızlar. Bugün evdeyim. Birazdan dr'a gideceğim. belki 2. dos tetanoz olurum. Normalde haftaya olmam lazım ama gitmişken vuralım diyebilir.

ben de ayda 2-3 kere içiyorum sanırım , fastfood yediğim zaman
oklavaları göriiiiim kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar. Bugün evdeyim. Birazdan dr'a gideceğim. belki 2. dos tetanoz olurum. Normalde haftaya olmam lazım ama gitmişken vuralım diyebilir.

hayırdır şeker , dr.a rutin kontrole gidiyorsun diimi , ipek gelinim nasıl bugün Şeniz
o tetanozun belli bir günü yok mu 2. doz için ??

inşallah minik fareni kıpır kıpır görürsün canım

yaa ben de hic icmem normalde, aklima gelmez. dun bir kutu ictim. dayanamadim (

ewt geçen gittiğimde açtım tahlil için ve çok uyuşuktu bi naz niyaz sorma gitsin cinsiyetini bile öğrenemedik .yrn malesef yine aç gidicem tahlil var yine hemde virajlı yollar çok kötü ikimzin de nevri dönüyo sanırım .kafamçokkarıştı aa tabi bu da senin klava:sen istedin içmemek lazım:mymeka:

ben de ayda 2-3 kere içiyorum sanırım , fastfood yediğim zaman
oklavaları göriiiiim kaydirigubbakcemile3

Öyle 1-2 kereden bişey olmaz. Günde 1 bardak bile içebilirmişiz. Bundan önceki dr'um bir arkadaşım hamileyken ona günde 1 bardak kola, 1 bardak çay ve 1 bardak kahve vermişti.

selsincim üzülme arada ben de o yaramazlığı yapıyorum.........
nadiren çeyrek bardak kola içiyorum dayanamıyorum..........
çünkü ben çok seviyordum kolayı...........
ama şimdi içmiyorum ama arada kaçamaklarrım da olmadı değil

hayırdır şeker , dr.a rutin kontrole gidiyorsun diimi , ipek gelinim nasıl bugün Şeniz
o tetanozun belli bir günü yok mu 2. doz için ??

Evet dr gel demişti ondan gidiyorum. Evde oturmaya da bahane oldu diyecem ama sabahtan beri tülleri yıkıyorum. 5. posta makinede. Kadın geldi bugün o da etrafı temizliyor. Yoruldum valla. İpek de uyuyordu herhalde hiç kıpırdamadı. Benim çalışmama bayılıyor zaten. Şimdi oturdum azıcık başladı hareketlenmeye.
2. doz galiba 1. dozdan 1 ay sonra yapılıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…