kızlar çağın bey'in yeni ciclerini ekledim.zor oldu ama sonunda başardım
ben gördümmm hihoyyyt
çok cici hepsi deeee
ben de yarın kontrole gidiyorum dr.a ..
bakalım minik farem ne kadar büyümüş
bu kez iyice tok gidicem ve çikolata da yiiicem , çünkü aç olunca çocuk kıpırdamıyormuş , dr.un yalancısıyım walla kaydirigubbakcemile3
ben dün akşam kötü birşey yaptım.saat 10.30 filan. reklamları seyrediyordum canım birşey istedi.zararlı birşey .(cola) ama nasıl istedi anlatamam..çok severim aslında.içmiyorum hiç bazen çok nadir toplasan iki kere birer yudum almışımdır.ama dün bir bardak içtin valla dayanamadım
kızlar çağın bey'in yeni ciclerini ekledim.zor oldu ama sonunda başardım
Merhaba kızlar. Bugün evdeyim. Birazdan dr'a gideceğim. belki 2. dos tetanoz olurum. Normalde haftaya olmam lazım ama gitmişken vuralım diyebilir.
ben de yarın kontrole gidiyorum dr.a ..
bu kez iyice tok gidicem ve çikolata da yiiicem , çünkü aç olunca çocuk kıpırdamıyormuş , dr.un yalancısıyım walla kaydirigubbakcemile3
ben de ayda 2-3 kere içiyorum sanırım , fastfood yediğim zaman
oklavaları göriiiiim kaydirigubbakcemile3
ben dün akşam kötü birşey yaptım.saat 10.30 filan. reklamları seyrediyordum canım birşey istedi.zararlı birşey .(cola) ama nasıl istedi anlatamam..çok severim aslında.içmiyorum hiç bazen çok nadir toplasan iki kere birer yudum almışımdır.ama dün bir bardak içtin valla dayanamadım
ewt geçen gittiğimde açtım tahlil için ve çok uyuşuktu bi naz niyaz sorma gitsin cinsiyetini bile öğrenemedik .yrn malesef yine aç gidicem tahlil var yine hemde virajlı yollar çok kötü ikimzin de nevri dönüyo sanırım .kafamçokkarıştı aa tabi bu da seninben de yarın kontrole gidiyorum dr.a ..
çok sağol canım.oğlumuda gördünmü teyzesi
melekcim sen sezeryanmı düşünüyodun
ben de ayda 2-3 kere içiyorum sanırım , fastfood yediğim zaman
oklavaları göriiiiim kaydirigubbakcemile3
aaaaa hayır hani nerde , nereye ekledin ????
burda mı o topicte mi ???
hayırdır şeker , dr.a rutin kontrole gidiyorsun diimi , ipek gelinim nasıl bugün Şeniz
o tetanozun belli bir günü yok mu 2. doz için ??
evet tatlım nasip se doğumum sezeryan ile olacak...........:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?