allahım hayırlı dogumlar nasip etsin kızlar hepinize zor bende rahata alstım ama 2 ci bebeğin vakti geldi yaza düşünüyorum bende allah nasip ederse vitamin kullanmaya basladım aranızda troid hastası olan varmı
amin canım benimde korkum o kan uyusmazlıgımız var bide troid cıktı hayırlısı nasipde varsa rabbim hayırlısını versin hakkımızda
iyi besleniyor sanırım danacım da ondan kırkbirkere maşşallah bebeğime
benim transferim ikireglim arası yani normal zamannda olmuştu canım sanırım aldığım vitaminlerle alakalı
doktor öyle diyor yani :)
Sizelere Dünya Üzerindeki Modelleri Uygulayıp Ulaşıyoruz siparişlerinizi itinayla örüp beğeninize sunuyor ve koli takip numaranızla gönderiyoruz - Blogcu blogumada beklerim kızlar sizlere fikir olur modellerim örersiniz bebişlerinize
slm anneler
her zaman sizi takip ediyorum
herakşam işten gelince geçmişi okuyorum
şidide okurken yarıda bırakıp size şuan ilk defa olan bir olayı anlatmak istedim
geçmişi okurken oğluşum herzamanki gibi hareketliydi ama busefer karnıma çıplakken baktık eşimle ve pıt pıt atıyordu ....sağ tarafım top gibi şiş şuan otarafta
ama ilk defa bu hareketi dışarken gözlemledim
çok şaşırdık yaaaadelikafadulden
çok güzel canım beni hiç dışardan belli olmuyor daha malesef ama biliyorum pıt pıt vurduğunu bende hissediyorum :)
hoşgeldin bu arada
bende kızlar hissetmiyorum dışarıdan ama sabah ilk defa 4 kez pıt pıt diye vurdu çok hoşuma gitti gerçi çoktandır hissedişyorumda hatta bugün pek hissetmedim ama az önce gezmekten geldik orada hiç rahat durmadı kıpır kıpırdı
filizusta sen öle deyince bende açtım baktım oynuyordu hatta ama yinede göremedim olsun biraz sdaha geçince göreceğiz inş allahın izniyle benim iç karnım genişmiş öle diolar göbeğim öle çok fazla çıkmadı zaten normaldede biraz göbeğim vardı birazdaha büyüdü işte o kadar olsun bebeğim büyüyor ya önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?