2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

allahım hayırlı dogumlar nasip etsin kızlar hepinize zor bende rahata alstım ama 2 ci bebeğin vakti geldi yaza düşünüyorum bende allah nasip ederse vitamin kullanmaya basladım aranızda troid hastası olan varmı

amin canım teşkkürler
sanırım bizim aramızda tiroid hastası yok bildiğim kadarıyla
Allah da sana acilşifalar versin canım

amin canım benimde korkum o kan uyusmazlıgımız var bide troid cıktı hayırlısı nasipde varsa rabbim hayırlısını versin hakkımızda

slm anneler
her zaman sizi takip ediyorum
herakşam işten gelince geçmişi okuyorum
şidide okurken yarıda bırakıp size şuan ilk defa olan bir olayı anlatmak istedim
geçmişi okurken oğluşum herzamanki gibi hareketliydi ama busefer karnıma çıplakken baktık eşimle ve pıt pıt atıyordu ....sağ tarafım top gibi şiş şuan otarafta
ama ilk defa bu hareketi dışarken gözlemledim
çok şaşırdık yaaaadelikafadulden

çok güzel canım beni hiç dışardan belli olmuyor daha malesef ama biliyorum pıt pıt vurduğunu bende hissediyorum :)
hoşgeldin bu arada

bende kızlar hissetmiyorum dışarıdan ama sabah ilk defa 4 kez pıt pıt diye vurdu çok hoşuma gitti gerçi çoktandır hissedişyorumda hatta bugün pek hissetmedim ama az önce gezmekten geldik orada hiç rahat durmadı kıpır kıpırdı

iyi geceler sevtap
benimde kısmetse doğum 13 temmuz ama drumuz 1 temmuzdan sonra alırız dedi hatta 5 temmuz evlilik tarihimiz 11 bitiyor 12ye giriyoruz ama bakalım kısmet artık allah nasıl nasip ettiyse o zaman

işte benimde ilk defa oldu..bende olmaz daha diye düşünüyodum ama çok oynuyodu karnımı açtım baktım:CüvCüv:

filizusta sen öle deyince bende açtım baktım oynuyordu hatta ama yinede göremedim olsun biraz sdaha geçince göreceğiz inş allahın izniyle benim iç karnım genişmiş öle diolar göbeğim öle çok fazla çıkmadı zaten normaldede biraz göbeğim vardı birazdaha büyüdü işte o kadar olsun bebeğim büyüyor ya önemli olan o

doğru valaaa bebişlerimiz sağlıklı büyüsünde
benim göbek benden önce gidiyo valaadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…