selam kızlar nasılsınzı bugün aranıza katılamadım ya aklım hep burdaydı herkes iyidir umarım
iyiyiz canım sen nasılsın
iyiyim canım işte biraz moralim bozuk kayınvaldem bende biraz tatsız bi olay yaşadık akşam üstü:çok üzgünüm: sen nasılsın bebişin nasıl hareketleri felan vallahi benim moralim bozuk olunca bu çocuk içimde çok huysuz davranıyo yerinde durmuyo gibi:1closedeyes:
ebush hoşgeldin canımm Şeniz
maşallah canım oynasın sıpalarımız:asigim:
kizlar bugun butun hamile arkadaslar toplandik, bir muhabbet bir muhabbet sormayin, vaktin nasil gectigini anlamadim bugun....
:)) yok canım yanlız değilsin beyaz meleğinde nikah tarihi 11 temmuzmuş sezeryanla büyük ihtimalle o gün alıcaklarmış
ayrıcaaa benimde doğum günüm 10 temmuz benim bebek de 2 hafta önden gidiyor şuanda normalde 26 temmuz doğum tarihim ama önden gittiği için aynı şekildede devam ederse dr um istersem 10 temmuzda da alabileceğini söyledi banada
kılzar güzrl bir model sizlere ördüğüm
iyiyim canım işte biraz moralim bozuk kayınvaldem bende biraz tatsız bi olay yaşadık akşam üstü:çok üzgünüm: sen nasılsın bebişin nasıl hareketleri felan vallahi benim moralim bozuk olunca bu çocuk içimde çok huysuz davranıyo yerinde durmuyo gibi:1closedeyes:
ne güzel canım keşke benimde buralarda öyle hamiş arkadaşlarım olsa
ben 10 yıl rötarlı hamile olduğum için bütün arkadaşlarımın çocukları okula bile başladı
ama en azından bana deneyimlerini anlatıyorlar onlarda :=)
Canim neden iki hafta onde gidiyor? iyi gelismis ondan mi yoksa hani regl gununden 14 gun once degil de erken dollenme oldugu icin mi?
olsun canim bizler variz ya burda o yeter:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?