2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benim doğum tarihimde 8 haziran keşke bi ay önce hamiş kalabilseydim nikah tarihimde 12 temmuz ikisinin ortasında doğurcam şimdi 25 haziransengözlerimebaksanab

iyiym canım ben boşver takma çok bu aralar tam bebek gelişirken özellikle
ben iyiyim minik sıpacım da iyi vuruyor pıt pıt şuanda bile kaydirigubbakcemile3

kizlar bugun butun hamile arkadaslar toplandik, bir muhabbet bir muhabbet sormayin, vaktin nasil gectigini anlamadim bugun....

kizlar bugun butun hamile arkadaslar toplandik, bir muhabbet bir muhabbet sormayin, vaktin nasil gectigini anlamadim bugun....

ne güzel canım keşke benimde buralarda öyle hamiş arkadaşlarım olsa
ben 10 yıl rötarlı hamile olduğum için bütün arkadaşlarımın çocukları okula bile başladı
ama en azından bana deneyimlerini anlatıyorlar onlarda :=)

Canim neden iki hafta onde gidiyor? iyi gelismis ondan mi yoksa hani regl gununden 14 gun once degil de erken dollenme oldugu icin mi?

canim yaa ne diyeyim bilmem ki bazen yaslilar hamile demeden sacma sapan seyler konusuyorlar. ne olmus yani bir tek o mu hamile biz de gecirdik o asamalari amma da nazlilar falan diyorlar kirilinca da. benim basima gelmedi Allah a sukur keyinvalidem uzakta da, tahmin edebiliyorum az cok.

Canim neden iki hafta onde gidiyor? iyi gelismis ondan mi yoksa hani regl gununden 14 gun once degil de erken dollenme oldugu icin mi?

iyi besleniyor sanırım danacım da ondan kırkbirkere maşşallah bebeğime
benim transferim ikireglim arası yani normal zamannda olmuştu canım sanırım aldığım vitaminlerle alakalı
doktor öyle diyor yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…