2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ıyı canım ne olsun benım randevum 16:30 da daha cok var yanı ınsallah hersey yolunda gider oğlusum cok saglıklıdır cok heyecanlıyım vallahı
doktordan sonra havalımanına gıdıcez annemlerın bıletlerını ayırtmıstık onları alıcaz bugun bıraz gec gelıcem yanı eve......

dün akşam yoktun bekledim belki girersin diye dedim erkenden uyudu bu:) korkma canım herşey yolundadır inşallah merak etme sen kafanı takma bu vakte kadar geldi oğlun hiç bi sorunuda çıkmadı çok şükür yine öyledir telaş yapma:Saruboceq:

benımde uyku duzenım cok bozuk aslında belırlı saatlerde yatıp belırlı saatte kalkıyorum ama gece tuvalete cıkmalarım bıde sureklı dönuyorum rahat edemıyorum bı turlu

günaydın sibel hoş geldin :ecrin_bebek:

benim wc çıkma sorunum yok çok şükür canım o yönden şanslıyım ama uyuyamazsam sinirden çıkıyorum bu sefer normal yattıysam 1 kere kalkarım gece wc ye bazen hiç kalmam

bu arada benım gözlerımde sorun var arkadaslar
sureklı bulanık görmeye basladım heryerı hatta belırlı bır mesafeden sonra hıc göremıyorum ılerıyı
gözumun onunde sureklı cızgıler böcekler var yanma var sulanma sızde de varmı?

yarın misafirim geliyo hemde toplam 10 kişi annemler de gelir 2 kişide biz 15 kişi ben nereye sığdırıcam bu kadar kişiyi-tatlicadiarzu- ne yemek yapsam aboooww yandı dilber güzel dilber abooowww-tatlicadiarzu-

valla ben mısafırle falan ugrasamam kendıme bıle bakamıyorum
hatta gelmek ısteyenlere mumkune ben dogum yaptıktan sonra gelın dıyorum
ama annem gelırse mısafır kabul edebılırım o ılgılenır cunku

mecbur kabul ettim halamlar 4 tane hala kocaları yanında gelcek çocukları düşünürsek dahda sayı artacak gibi kaydirigubbakcemile3 ben annemi arayımda yarın erkenden gelsin kıza baksın bende mutfakta yemek yetiştireyim ne yetiştireceksem-tatlicadiarzu-

fırında tavuk
yanına pılav
mercımek corba
salata
köfte ve patates kızartması
bıde tatlı tamamdır
yada sadece balık ve salata
cokacimcoook

bende fırında köfte düşündüm pilav salata bi çeşit yine yemek yapayımda ne olsun acep:ecrin_bebek: balığın kokusuna tahammülüm yokÇok üzgünüm çoook

tavuk yap ıste onuda yemek mıllete ıskence gıbı gelıyo ama ben sadece baget kızartırım fırınde uclarınada folyo sararım mıllet rahat yıyo ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…