yuhhh 2300 tl hayatta vermem bı bebek arabasına ben cocuguma bebek odası alırım o parayla
selam kızlar
hüzün yılı sorcak bişeyin warsa ben cewaplym burdayımcanım
benimsorunumda öyleydi 3-4 gündür su geliyodu korktumdoktorumu aradımdün oda hemen gel dedi gittim önce ultrasonla bebeğimin sıwısına baktı allaha şükür o değilmiş sonra alttan muayene etti baktı enfeksiyon kapmışım ve fitil werdi allah şükür tamzamanında gitmişim geç kalınsa bebeği etkiliyomuş aman ihmal etme hemen doktora git canımcanım arada bır su gıbı akıntım oluyo genelde ayakta fazla durunca yuruyunce a.s
benimsorunumda öyleydi 3-4 gündür su geliyodu korktumdoktorumu aradımdün oda hemen gel dedi gittim önce ultrasonla bebeğimin sıwısına baktı allaha şükür o değilmiş sonra alttan muayene etti baktı enfeksiyon kapmışım ve fitil werdi allah şükür tamzamanında gitmişim geç kalınsa bebeği etkiliyomuş aman ihmal etme hemen doktora git canım
canım arada bır su gıbı akıntım oluyo genelde ayakta fazla durunca yuruyunce a.s
Aynı şekilde bende de ayakta fazla durunca veya biraz yürüyünce sulu veya açık sarı akıntı oluyor.Normal heralde fisfisfis
aman ihmal etmesor mutlaka bu çok önemli çünkücanım akıntıdan dolayı 1 ay once doktorum fıtıl verdı zaten bana
ama kaygan olmadıgı ıcın kullanamadım gıtmedı cunku fıtıl
yarın gıdıcem randevum var söylıcem bu durumua.s
beni alttan muayene etti canım rahimde açılma warmı diye eger açılama olsaydı bebekin suyu kaçıyo olabilirmiş fitil werdi eger geçmezse 1 haftada örnek alıp test yapıcaklarsu gibi akıntı bendede olmuştu arkadaşlar, hemen dr a gtmiştim.alttan muayne etti ve örnek aldı,mantar enf. dedi.hamilelikde vajinal flora değişebiliomuş, fitil verdi.kullandım gecti.bende korkmuştum, Allah korusun düşürüo muyum diye..
beni alttan muayene etti canım rahimde açılma warmı diye eger açılama olsaydı bebekin suyu kaçıyo olabilirmiş fitil werdi eger geçmezse 1 haftada örnek alıp test yapıcaklar
evet güzelim enfeksyon için werildi adı macmırorgecmiş olsun canım ama sanırımbu fitil enf. için verildi sana, adı ne ilacın?
inşallah güzelim geçer bir an ewwelbnmkde o idi..ama örneklemeye gerek duymadan bakınca sıvıya anlamıştı dr um.sennde ihtyacın kalmaz, iyileşirsin hemen..
selam sevtap..bizim şu temmuz dogum çizelgesine baktım da dikkatimi bişi çekti..hemen hemen butun tarihler en azından 2-3 dogum içeriyor amam benim kızım serra sadece 11 temmuz gözüküyor:=)öyle b gun secmiş ki bakalım ne olacak?
benım dogum gunum 23 temmuz keske oğlumda o tarıhte dogsagamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?