Kızlar günaydın.. bişey sormak istiyorum dünden beri içim içimi yiyor, dün kemoterapi gören biriyle 15 dakika filan yanyanaydım öptü filan beni bide parmağım kanamıştı geldi sildi üfledi yaa bişey diyemedim , Bişey olurmu acaba çok cnm sıkılıyor fikri olan varmı bu konuyla ilgili Melek cnm sanırım seninde görümcen bu durumdaydı araştırmışmıydın cnm sen bu konuyu..
Kızlar günaydın.. bişey sormak istiyorum dünden beri içim içimi yiyor, dün kemoterapi gören biriyle 15 dakika filan yanyanaydım öptü filan beni bide parmağım kanamıştı geldi sildi üfledi yaa bişey diyemedim , Bişey olurmu acaba çok cnm sıkılıyor fikri olan varmı bu konuyla ilgili Melek cnm sanırım seninde görümcen bu durumdaydı araştırmışmıydın cnm sen bu konuyu..
ya ne biliym cnm bende öyle düşünüyodum ama birkaç kişiden kötü şeyler duyunca içime kurt düştü. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah.
Canım aynı sıkıntı bende de vardı..........görümcem hem kemoterapi hem de ışın tedaavisi gördü...
doktorum kemoterapinin bir zararı olmadığını sadece dikkat et hijyen açısından dedi......
zararlı olan ışın tedavisi alınan ışın vücutta bir süre depolandıpı için etrafına da ışın saçıyormuş...bu yüzden bebeğe zararlı olabilir dedi doktorum........
ben ışın gördüğü dönem içinde 3-4 ay görümcemle hiç görüşmedim.............:1no2:
ışın tedavisi 15 gün önce bitti............
o da akşam bize geldiii ben hala tedirgin oluyorum ama artık allaha emanet diyorum...allah korusun meleklerimizi.........canını sıkma kafana da takma bitanem iyi düşüna.s
merak etme canım hıcbırseycık olmaz
benım anneannem 2 sene kematorapı gordu ve bız 24 saat evde ve hastanede yanındaydık hıcbıseycık olmadı :1closedeyes:
tabı sen yınede koru kendını ıcın rahat olsun
menekşe bu arada ışın normal kişilere pek bir etkisi yokmuş..yani normal insanlar ışın tedavisi gören insanla aynı ortamda bulunabilirler bişey olmaz.........sengözlerimebaksanab
özellikle ilk 3 ay bebek gelişme döneminde olduğu için bu tarz ağır ışın gören ortamlardan uzak kalmak gerekir doktorum öyle demişti bana.............% 100 çok kötü kesin bişey olur diyemem ama ben olsam görüşmezdim dedi....
birde 1 yaş altı bebeklerin ışın alan ortamdan uzak kalmaları gerekirmiş.
menekseciğim bişi olacağını sanmıyorum.
suanda 2. tirmestrdeyiz yani bebeklerimizin organları tamamlandı .endişelenme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?