2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kızlar günaydın.. bişey sormak istiyorum dünden beri içim içimi yiyor, dün kemoterapi gören biriyle 15 dakika filan yanyanaydım öptü filan beni bide parmağım kanamıştı geldi sildi üfledi yaa bişey diyemedim , Bişey olurmu acaba çok cnm sıkılıyor fikri olan varmı bu konuyla ilgili Melek cnm sanırım seninde görümcen bu durumdaydı araştırmışmıydın cnm sen bu konuyu..

merak etme canım hıcbıseycık olmaz benımde anneannem kematorapı gördu her an yanındaydık bızım cocuklarımıza bısey olmadı nerden cıkıyosa söle seyler:1closedeyes:

Hoş buldum oratm güzel vallahi ........ Bebeklerin kıpır kıpır olmasından daha güzel ne varki bu durumda :))))

vallahi benim oğlumda fırıldak gibi dönüyor içerde bende çok mutluyum hamdolsun..

Maşallah bebeklerimize.....

ya ne biliym cnm bende öyle düşünüyodum ama birkaç kişiden kötü şeyler duyunca içime kurt düştü. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah.

canım aynısı banada oldu ama ben kişinin kemoterapi gördüğünü bilmiyordum söylemedi sonradan gider ayak işte hastayım her zman çıkamıyorum 10 günder bir bu işlemi görüyorum dedi tabiki biz öpüştük felan yanyana oturduk ama bilmediğim için sonradan içimde kaldı benimde ama doktorada sormadım hay kafam benim şimdi sen deyince yine aklıma geldi:mymeka:

ya ne biliym cnm bende öyle düşünüyodum ama birkaç kişiden kötü şeyler duyunca içime kurt düştü. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah.

merak etme canım hıcbırseycık olmaz
benım anneannem 2 sene kematorapı gordu ve bız 24 saat evde ve hastanede yanındaydık hıcbıseycık olmadı :1closedeyes:
tabı sen yınede koru kendını ıcın rahat olsun

Canım aynı sıkıntı bende de vardı..........görümcem hem kemoterapi hem de ışın tedaavisi gördü...
doktorum kemoterapinin bir zararı olmadığını sadece dikkat et hijyen açısından dedi......
zararlı olan ışın tedavisi alınan ışın vücutta bir süre depolandıpı için etrafına da ışın saçıyormuş...bu yüzden bebeğe zararlı olabilir dedi doktorum........
ben ışın gördüğü dönem içinde 3-4 ay görümcemle hiç görüşmedim.............:1no2:
ışın tedavisi 15 gün önce bitti............
o da akşam bize geldiii ben hala tedirgin oluyorum ama artık allaha emanet diyorum...allah korusun meleklerimizi.........canını sıkma kafana da takma bitanem iyi düşüna.s

Ya bi arkadaşın dayısı dr. aslında ben ona sordurdum cnm yakın temastan kaçınmak lazım radyasyon yayıyor çünkü kemoterapi hastaları dedi. Ama internettede okudum kanser olan hamile kadınlara ilk 3 aydan sonra kemoterapi uygulanabiliyormuş. demekki çokda korkulacak bir durum yok..Yani inşallah yoktur..

Sağol tatlım içim rahatladı biraz.

menekşe bu arada ışın normal kişilere pek bir etkisi yokmuş..yani normal insanlar ışın tedavisi gören insanla aynı ortamda bulunabilirler bişey olmaz.........sengözlerimebaksanab
özellikle ilk 3 ay bebek gelişme döneminde olduğu için bu tarz ağır ışın gören ortamlardan uzak kalmak gerekir doktorum öyle demişti bana.............% 100 çok kötü kesin bişey olur diyemem ama ben olsam görüşmezdim dedi....
birde 1 yaş altı bebeklerin ışın alan ortamdan uzak kalmaları gerekirmiş.

Melekcim benim asıl canımı sıkan bir konuda şu benim parmağım kanadı geldi sildi üfledi filan ondan korkuyorum ama napalım artık Allaha emanet bebeklerimiz..

menekseciğim bişi olacağını sanmıyorum.
suanda 2. tirmestrdeyiz yani bebeklerimizin organları tamamlandı .endişelenme bence

oldum canım 18+3 tüm sanirim :)
1 ay sonra yine gel dediler
acımıyor korkma sadece ası yeri 2-3 gün ağrıyor okadar

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım dilara yemeklerden bende istiyommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…