2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kayıtım yoktu benimde gidince kayıt yaptılar .
4. ayda gel demişlerdi bana
dr a sordum yaptır ii olur dedi .

günaydınlar..tetanoz aşısından korkmayın sakın.yapılırken hiç acımıyor.sadece bir kaç güzn ağrı yapıyor kolda o kadar korkmayın.

Günaydınnnnnnnnn,nasılsınız bugün güzel anneler :1hug: .Melek ve Hüzün yılı doktora gidiyosunuz bugün hayırlı haberlerle dönün inşallah,darısı bizim başımıza bende çok özledim

Günaydınnnnnnnnn,nasılsınız bugün güzel anneler :1hug: .Melek ve Hüzün yılı doktora gidiyosunuz bugün hayırlı haberlerle dönün inşallah,darısı bizim başımıza bende çok özledim

bende aslında doktora gitmeme var 18 gün var(( ama burdaki doktorum hemen çağırdı gel şeker yüklemesi yapalım dedi ve ben burdaki doktoruma 1,5 aydır gitmiyorum bana fırça atacak nerdesin diye:tomato: dayanamıcam sanırım pazartesi yada salı gidicem şeker yükelemesi için hem prensesimi görürümkaydirigubbakcemile2

şeker yüklemesi 24-28. haftalarda yapılıyormuş
zamanın gelmiş dilaracığım gidebilirsin

bende salı günü gideceğim ya çok heyecanlıyım acaba nasıl olmuş
inş yüzünü gösterir bize hep poposu dönük oluyor zillinin
birde alttan muayene olcağım akıntılarımı göstermek için ,rahim ağzımı da ölçer ozaman inş

şeker yüklemesi 24-28. haftalarda yapılıyormuş
zamanın gelmiş dilaracığım gidebilirsin

bakalım canım hem burdaki doktorun usg de 4 boyutlu zaten hem daha canlı diğer doktorunda usg 4 boyutlu ama bulanık anlamadım gitti bebişimi net göreyim gitmişken bakalım ne dicek inşallah şekerimde kötü çıkmaz uğraştırmaz benim tatlıyla tuzluyla aram yok hele tatlıyla hiç yok sadece haftada 2 3 tane gofret yerim canım isterse acaba şeker yüklemesi ücreti ne kadardır bilen varmı aranızda kızlarrCADIARZU

benimkide hep sırt üstü yatıyodu keyfine düşkün olacak sanırım bakalım şimdi nasıl ne kadar bütümüş 2 hafta içinde zilloşumkaydirigubbakcemile3

benim kızım da çok hareketli............
Hem sırt üstü hem yüzü dönük hemde sırtını her hareketini görüyoruz muaynelerde....
Bazen eliyle yüzünü kapatıp cee diye acıyoo çok sevimli ya maşallah kızıma...
Bakalım bu akşam neler yapacak yavrummm benim

kızlar haftaya pazartesi benimde şeker testiyapılacak hemen yükleme yapılıyor mu

sanırım 1-1,5 saat sürüyor nurcum...........önce kan alınıyor............
sonra şekerli limonata gibi bişey içiyorsun 1 saat bekliyorsun sonra tekrar kan alınıyor.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…