2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kuş yavrusu gibi ya bebişler minicik...
çok tatlılar...her gittiğimde yaşadığım mucizeye şükrediyorum allah olmayanlara da nasip etsin..
içleri evlat hasretiyle yanan her kuluna nasip etsin

merhaba kizlar,
herkese iyi bir haftasonu diliyorum; burda hava cok guzel,,
melek ve huzun yili iyi haberlerle donun ins bugun doktordan, bizi merakta birakmayin emi:)))

günay dın kızlar kaşlarımı aldırmaya inmiştim dfayanamadım kızıma alışveriş yaptım allahım ne kadar zevkli bir alışverişmiş korkuyordum şimdiye kadar bişi almamıştım ama bugün tutanmadım kendinmi bakalım eklemeye çalışacağım becerebilecemmi

derincim hosgeldin, cok guzel yapmissin valla kizini alisveris yapmakla,
hadi biran once ekle de cicileri gorelim,
merak ettim

derıncım hosgeldın canım beklıyoruz cıcılerını kızının
annemde dun yapmıs oğlusuma alısverıs resımlerını yolladı dun msn den bende eklerım bı ara

günaydın merhabalarr....

bugün biraz daha kötü hissediyorum kendimi... boğaz ağrısı çok kötüymüş nefes alırken bile zorlanıyorum..
umarım herkes iyidir.. dr a gidecek olana arkadaşlarımız güzell haberlerle dönerler inşallah..

canım cok gecmıs olsun bol bol sıcak sıvılar tuket ıhlamur mesela
cok tesekkur ederım canım ınsallah ıyı haberlerle donerım:Saruboceq:

hüzün canım inşallah güzel haberlerle dönersin sende paşamızın resmini ekle tosuncuk he bakalım nasıl karşılıcak seni annesi:icecream:

melek canım güzel haberlerle gel bekliyoruz bakalım senin prensesin nasıl süslenmişte poz vermişkaydirigubbakcemile3

:lepi:ben de her gidişimde özene bözene süslenip öyle gidiyorum kıızımı görmeye.........kızım beni bakımsız görmesin dimi amadelikafadulden
diloşş toka da takmışmıdır acaba kızım ne dersnnkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

resimlerini eklerim akşama bakalım bizim artis ne pozlar verecek.....
kıyamadığım kızım benim...

''nar tanesiyim ben..........
nur tanesiyim ben..........
annemin de babamın da birtanesiyim ben.......'''

bu da kızımın şarkısı

canim hosgeldin,
bence bi doktora gorun, gecmesini bekleme, allah korusun enfeksiyona donusmesin sonra:teselli:

Eyetkinercim çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine...
Sıcak bir bardak ballı süt içcen belki iyi gelir

kizlar ben evimde kablumbag besliyorum, dun arkadasin birisi bana, sen o kablumbaglari ver gecici olarak baska birine dogum yapana kadar, dedi.
yada cok bakmamaya calis, dedi. allah korusun cocugun surati onlara benzer dedi.
ya ilk defa duyuyorum boyle bisey!!!! sizcede boyle bisey olabilirmi???
gecici olarak baskasina vermek daha mi dogru???

:roflol::roflol::roflol:,
yuh yanı bukadarda uydurma olurmuskaydirigubbakcemile
olurmu sekerım öyle sey arkadasın saka yapmaya calısmıs heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…