2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

yok artık ya bu nasıl bişey güzelimöyle saçmalık olmaz ya arkadaşının kaplumbağalarında gözü war galibadelikafadulden

Sanmam ebushcum ya inanma öyle bşeye..ama sağlık açısından evde hayvan bulunması iyi değil diye duydum bi doktoruna danış sadece........
1 günde onlarca hayvan görüyoruz..çocuklarımız gördüğümüz hayvanlara mı benzicek.................
Tövbe yarabbimm allah korusun inanma öyle şeylere

ben çıkıyorum kızlar evde bişey kalmamış alışverişe çıkacağız eşimle birlikte.....
Daha kahvaltı bile etmedim 1 bardak süt içtim sadece....
Saat 6 yı iple çekiyorum kızlar...

derın canım kızının cıcılerı cok guzel hepsı allahım huzurla gıydırmeyı nasıp etsın
artık yavas yavas alısverıse baslarsın annesı cok zevklı oluyo bebıse bıseyler almak:asigim:

geçmiş olsun arkadaşım
sıcak şeyler iç bol bol limonlu

canım cok gecmıs olsun bol bol sıcak sıvılar tuket ıhlamur mesela
cok tesekkur ederım canım ınsallah ıyı haberlerle donerım:Saruboceq:

canim hosgeldin,
bence bi doktora gorun, gecmesini bekleme, allah korusun enfeksiyona donusmesin sonra:teselli:

Eyetkinercim çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine...
Sıcak bir bardak ballı süt içcen belki iyi gelir

Hepinizi öptüm görüşürüzzzzzzzzzzzz
akşama burda olun tamam mı..
8 gibi ancak dönerim

çook teşekkürler arkadaşlarr çok teşekkür ederimm sağolun...a.s.

beyaz melek cnm güzell haberlerle gel inşallah...
a.s.

emınönunde fıyatları nekadar dılos bunlarda nuygun geldı bana bırı 20 dıgerı 25 tl
burda bı arkadas yapıyo verıcem sıparısınıbenneyaptımki

Hüzün yılı sepetler çok güzel canım fiyatlarıda çok değilmiş bence.İkisinide mavi mi yaptıracaksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…