2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben bugun çok hastayım malesef .hiçbiyerim tutmuyor.parmaklarım bile(((
biran evvel eve gitmek istiyorum

belımde sılıkon bır yastık var sandalyeme koydum...koltuĞum da rahat ama yıne de belım aĞrıyor ıŞte

Ay insallah zarifenin bebegine bişi olmassss :1no2: ılsucum geçmiş olsun cnm, izin alsaydın keske gidip dinlenirdin bian once

az önce ılık bır duş aldım saçlarıma badem yagıyla bakım yapmıstım cok rahatladım ama ınsallah üşütüp hasta olmammirmirmirmir

Son düzenleme:
evet canım kalçalarım tüm kalça kemiklerim ağrıyor.............
kuyruk sokumu ve bel civarım çok kötüüüüüüüüüü

Kıslar 1 saatte bir kalkın yürüyüş yapın 5-10 dk gezinin yoksa ağrılar devam eder arada yürümek iyi geliyo hihoyyyt

off geçmiş olsun ilsucum ya...
Arada oluyor öyle keyifsizlikler............
Eve gidince yat dinlen

eve giidp dinlen ilsucum çok geçmiş olsun

evet canım kalçalarım tüm kalça kemiklerim ağrıyor.............
Kuyruk sokumu ve bel civarım çok kötüüüüüüüüüü

saolun kızlar .kendinize çok dikkat edin sizde.ben üşüttüm sanırım .bu haftada kalca bel sırt çok ağrırımış birde o cabası ufff

melekcim seninde ondan ağrıyordur bu haftada oralar ağrırmış

canım sanada çok teşekkür ederim evet yarın muhakkak doktoruma gidicem.. bende 15 gündür ihmal ediyorum 2-3 gündür bişeyim yoktu bugün yine wc den çıkamaz oldum...:çok üzgünüm:

Beyazmelek çim sanada çok geçmiş olsun o kuyruk sokumu ağrısı bende de var yarın onuda sorucam doktora..gece yatarken sağa sola dönerken daha fazla hisediyorum ağrıyı zorlanıyorum ara ara karnımın içinde de dönmelerde sancı hissediyorum panik oluyorum bişey olucak diye.. her dönüşümde uyanıyorum..

gÖrÜmcemın bır arkadaŞı hamılelıĞınde 7 kılo almıŞ.............
50 kılo ıle kalmıŞ 57 ıle doĞum yapmıŞ............
3500 kg bebek doĞmuŞ......sÜper dımı.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…